Braukšanas instruktors

Reitings 11
Reģ: 29.01.2009
Tad nu tā- meklēju labu, patīkamu, atsaucīgu braukšanas instruktoru (automātiskā kārba!!!), kas sagatavo CSDD eksāmenam. Bez lielas muldēšanas pa telefonu nodarbības laikā, un bez liekiem komentāriem, kas neattiecas uz braukšanu.

Izgāju cauri arī pāris iepriekšējām diskusijām (un citiem forumiem) par šo pašu tēmu, bet tas man neder, jo instruktori visi ir uz manuālo kārbu.

Paldies! :)
14.11.2013 01:05 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Paintresējies auto skolā Glorija.
14.11.2013 18:50 |

Reitings 369
Oho, ja kāda pie apdzīšanas pārslēdz ātrumus, tad toč labāk braucat ar automātu, bail būtu savā joslā satikt tādu šoferi. Un nezinu kā tagad, bet kad liku tiesības, instruktors mani izdzina uz šosejas un lika stūrēt ar vienu roku.
14.11.2013 19:02 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es atbildēju tikai par pārslēgšanu un ja runa ir par šoseju, tad nevajag neko pārslēgt (kā brauci 5.ātrumā, tā brauci). Es runāju par parastām situācijām, nevis tādām reizēm, kad vajag lielāku jaudu u.t.t.. + tāda lēkāšana no 5. uz 4.ātruma arī nedod nekādu labumu mašīnai (neiedziļināšos tagad).

Un no šī te bieži rodas trešā josla. Tie, kas uzskata, ka pietiek ar to vien, ka iespied gāzi grīdā, bieži vien aizčammājas un tad pretīmbraucējam jālien gandrīz grāvī, lai izvairītos no sadursmes.
Ārpus pilsētas, lai normāli apdzītu, jāliek vienu ātrumu uz atpakaļu - tā mašīnai ir lielāka jauda un Tu ātrāk pabeidz manevru. Piektais ātrums nav domāts ieskrējienam, tas vienkārši tur stabili uzrauto ātrumu. Mašīnai tāda darbība neko nenodara, jo uzraut vairāk par apmēram 3,5 tūkstošiem apgriezienu tā kā tā nevar - attiecīgi nevar uzvārīt motoru. Pilsētā Tu vari vienkārši iet garām ar gāzes pedāli, tie ir citi apstākļi.
14.11.2013 19:04 |

10 gadi
Reitings 1554
Pilnīgi piekrītu, ka uz padzīšanu labāk iemest vienu robu zemāk un ātrāk tikt galā... Ja runā par automātiem, tad arī šeit elementāri var bremzēt ar motoru, jo praktiski visas pēdējā laikā izlaistās automātiskās ātrumkārbas ir aprīkotas ar iespēju pārslēgt ātrumus manuāli... Tas jau protams nav kā ar īstu manuālo kārbu, bet viens klikšķis un no 5 pārnesas uz 4,3 u.t.t.
14.11.2013 20:34 |

Reitings 11
Paldies tām, kas patiešām kaut ko ieteica :)

Noteikti sazināšos ar ieteiktajām personām/ iestādēm.
14.11.2013 22:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits