Turklaat ir droshaak, ja ir abas rokas uz stuures.
Nemaz nerunājot par kaudzi citu klapatu, ko sevī ietver automāts (Par degvielas izmaksām es nerunāšu, tām ir daudz citu faktoru - bez ātrumkārbas.).
Arī par klapatām nemācēšu spriest - ja regulāri ved uz apkopēm, utt. nezinu, kādas dižās klapatas varētu būt.
Nevis tāpēc, ka es mīlētu dzenāties, bet tāpēc, ka mums citu kaskadieru uz ceļiem netrūkst.
Jebkurā gadījumā bremzēšana un uzrāviens, ko spēj manuālā, no šmucēm glābj biežāk, nekā abas rokas uz stūres.Es patiešām neesmu mašīnu guru, bet, manuprāt, tieši ar manuālo apdzīšana ir lēnāka, jo kamēr pārslēdz ātrumus - tas nav tāpat kā uzgāzēt.
Es patiešām neesmu mašīnu guru, bet, manuprāt, tieši ar manuālo apdzīšana ir lēnāka, jo kamēr pārslēdz ātrumus - tas nav tāpat kā uzgāzēt.
Idiots pie abām stūrēm, vienkārši vienā mašīnā kloķis.
Es patiešām neesmu mašīnu guru, bet, manuprāt, tieši ar manuālo apdzīšana ir lēnāka, jo kamēr pārslēdz ātrumus - tas nav tāpat kā uzgāzēt.
Ar manuālo, lai apdzītu, parasti nekas nav jāpārslēdz (nu, ja brauc normāli).
Jo arī tie jaunie autovadītāji, kas nekur neskrien, ievāra šmuci tikai ar to vien, ka ātri pie tiesībām tikuši, bet ko darīt, ieraugot tādus ākstus uz ceļa, nav ne jausmas un atkal rezultāts tas pats - pieredzes trūkuma dēļ.
Ja brauc normāli, tad zini, ka teiksim uz šosejas, nepārslēdzot ātrumus, Tavs apdzīšanas laiks ir daudz garāks un ilgāks, nekā no 5 ieliekot atpakaļ 4. Šāda darbība, uzsākot apdzīšanas manevru, dod lielākus motora apgriezienus, līdz ar to arī lielāku jaudu pašam manevram, nekā vienkārša gāzes pedāļa mīcīšana grīdā. Mašīna vienkārši vieglāk aiziet uz priekšu. Jā, es zinu, ka tur atkal pieaug degvielas patēriņš, bet nav jau visu laiku jābrauc ar tādiem apgriezieniem - pabeidz manevru un krāmējies atpakaļ uz 5.