Piereģistrējos šeit, jo ļoti gribas izkratīt kādam sirdi, bet nav kam. Situācija diezgan sarežģīta, ceru,ka sapratīsiet. Prātu pēdējā laikā nodarbina bijušais, kaut gan mūsu attiecībās ilga vien pus gadu un tas bija pirms 8gadiem. Tagad mums katram sava dzīve, savas otrās pusītes, viņam arī bērniņš. Iepriekšējos gados man likās, ka mums viss ir kārtībā, esmu viņu nolikusi savā sirds stūrītī, lai paliek skaistās jaunības dienu atmiņas. Varbūt 1-2 reizes gadā viņu satiku, kad aizbraucu uz dzimtās puses pasākumu, tad parunājām, padejojām. Viss bija ok.
Bet nu sanāk, ka pēdējā gada laikā esmu atkal par viņu sadomājusies- vienreiz satiku vienā pasākumā, kad mans vīrietis bija ārzemēs, tad atkal pasākumi dzimtajā pusē, dejas, veco laiku apspriešana. Gandrīz katru otro nakti sapnī nāk. Pēdējais piliens bija nesena balle, kurā laikam par daudz biju lietojusi grādīgo dziru- dejojām, atklājām viens otram,ka nevaram aizmirst utt. Beigās arī skūpsts. Labi,ka to neviens neredzēja.
Sestdien atkal liktenim gribējās paspēlēties ar mani- biju ciemos pie attāliem radiem un arī viņš ierodas. man atkal sirds sāk trakot, tauriņi vēderā un gribas ar viņu parunāties, bet saprotu, ka nedrīkstu. paliek tikai kaislīgi acu skati.
Es tiešām ar prātu saprotu, ka tas viss ir šausmīgs neprāts, bet sirdī viņš atkal ieņēmis lielu daļu vietas. Es tagad atkal kā tāda tīne nevaru sagaidīt nākamo pasākumu dzimtajā pusē, jo ceru,ka tur viņu atkal satikšu.
Tiešām nesaprotu, kas ar mani noticis...