Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

problēma-nags

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Sveikas!
Brīdinu uzreiz, ka tēma nebūs patīkama. Neveiksmīgi pārvietojot galdu, pirms kāda neilga laika man tas uzkrita uz kājas pirkstiem. Viens no nagiem kļuva ļoti jutīgs, nesen pamanīju, ka nu jau arī kustīgs..tātad grib,maita, iet nost. Neuztraucos par estētisko pusi, bet gan par veselības vairāk. Kam man būtu jāgatavojas, kad nags būs nost? Kas jādara, lai saietu pēc iespējas mazāk mikrobu un citu zvēru? Varbūt palēnām pašai viņu noslidināt nost, jo šķiet, ka ar nākošo apavu vai zeķu vilkšanu, viņš būs nost. Vai tas būs ļoti sāpīgi? Un ja traumēts nags, ataug 9 mēn., tad cik ilgs laiks paies, lai uzaugtu pilnīgi jauns nags..un vai tas būs tāds pats kā parējie, vai tomēr kroplīgāks?
03.11.2013 20:12 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
nu, parasti, kad iet nost nags, tad apakšā jau ir izveidojies jauns. Vismaz, kad man tā rokai nags nāca nost, tā bija. Un nebija nekāds pretīgs skats un arī sāpīgi nebija. bet tas jau individuāli laikam.
03.11.2013 20:14 |

Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Līdz vasarai ataugs ;)
03.11.2013 20:18 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man arī ir bijis tā, ka tad, kad nogāja nags, apakšā bija redzams jaunais, kas izaudzis ap 1/3 no naga vietas.
Vismaz man nekā jēla tur nebija, lai uztruaktos par kādām infekcijām.
Galvenais neplēs pati neko tur nost, viss, lai notiek dabiski.
03.11.2013 20:19 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Man agrāk bija kaut kas līdzīgs, kad biju maza. Trauma vai kas, un nogāja nost. Atauga pēc diezgan ilga laika, un bija dikti nepatīkami, jo viss kas pieskārās pie tās jēlās gaļas radīja tīīīīk riebīgas sajūtas:( Nu un, kad atauga, tad ļoti atšķīrās. Bija grubuļains un izvirzījies uz āru pamatīgi.. bet ar gadiem ejot, atšķirību tikai pati varu pamanīt:)
03.11.2013 20:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits