Labrīt meitenes

Sen jau lasu šo forumu

izlēmu piereģistrēties, jo ir kāds jautājums par ko gribu padalīties...
Jau vairāk kā 3 mēnešus esmu viena. Nezinu, kas noticis, bet pēc iepriekšējām attiecībām nevaru ar nevienu iepazīties, tā itkā visi normālie vīrieši būtu pazuduši no Latvijas
Draudzene ieteica pamēģināt iepazīties internetā. Sākumā skatījos skeptiksi - pēc tam piereģistrējos vienā portālā, jau pēc 2 tur pavadītām stundām gribēju dzēsties ārā, nu šausmas vienkārši kādi perversi idioti tur sastopami.
Iegāju nākamajā dienā un pārskatot vēstules apstājos pie vienas... tā bija savādāka. Vēstule sākta mani uzrunājot vārdā, visa preizrakstība un garumzīmes, nav gara un nav īsa, diezgan lakoniska, bet interesi radīja. Sākām sarakstīties, sākumā es vēl tā vēsi, beigās diezgan daudz... pats puisis mazliet vecāks par mani, nav modelis, bet pietiekami izskatīgs, labs augums, diezgan profesionāli taisītas bildes, ar labu humora izjūtu un savu šarmu.
Diezgan ātri viņš uzprasīja manus datus, jo teica, ka drīz dzēsīšoties laukā un pārcēlām sarkasti uz fb un draugiem. Jau runājām par tikšanos.
Un tad es sāku pamanīt, ka viņam draugos gandrīz katru dienu jauna meitee pievienota. Fb draugos lielākoties tikai meitenes. Un jau 2 dienas pagājušas un no tā portāla vēl nav izdzēsies, lai gan online ar neesmu manījui. Un jā, zinu, ka izklausās, ka es baigā stalkere

Bet krist par upuri kkādam babņikam ar negribās, bet interese nav zudusi tā vai tā... viņs aicina satikties, bet vēl konkrēti neatbildēju.. ko darīt? tikties ar viņu?
Un vai ir tādi džeki kuri copē meitenes internetā? Vai tās manas iedomas tikai?