nemaz negaidiju,ka tik daudz atbildes būs,paldies par visiem viedokļiem,mazliet atbildēšu uz to kas te saradies.
biežums,nu mums ļoti dažāds,pēc noskaņojuma,darba viņam,vai esmu pati mājās utt bet tā 1 līdz 4 reizes nedēļā un sanāk,ka ja būtu tā kā viņš grib tad būtu gan jau 4-7 reizes nedēļā.
par to salīdzināšnu mazliet pārpratāt,tik traki nebija,es laikam pati uzprasijos jo izteicos - nu kur tev meitene apmierinās,ja pašai negribās,tad viņš atbildēja,ka ar bijušām bijis tā ka parasti apmierina,vairāk vai mazāk,bet viena esot regulāri to darijusi vienmēr,arī no rītiem.
par uzspiešanu,nu nav tik traki,neko nespiež,tikai saka,ka gribas un dīdās un tad sākam runāt,es atkal neko,nu dažas reizes esmu paņēmusies,bet vislaik nevaru,nav vēlēšanās tur kautko darīt. nav arī nekāda šantāža kā jūs sakiet,nu jā kad runājam tad aizrunājamies un stāstija,ka ja paliek gribošs no rīta tad visu dienu darbā nemierīgs,nav tā ka saka,ja tu man neko nedarīsi nevarēšu uz darbu iet.
nu speciāli jau uz mani nedusmojas,bet var redzēt citreiz,ka aiziet tādu skābu ģīmi.