kā dariet jūs?

Reitings 2
Reģ: 27.09.2013
sveikas,man tāda problema ka dzīvoju ar puisi un loğiski mums ir sekss,bet puisis grib ļoti bieži,viss jau sakrīt līdz man ir MR,viņš pat citreiz dusmojas,ka nevaram un piedāvāja ar visām mr,protams kad atteicu.
tiešām ar visiem ir tik grūt vai ir arī saprotoši vai negrib tik ļoti?
viņš stāsta ka citas esot viņu apmierinājušas tad kad nevar,ar roku vai minetu,bet nav taču godīgi vajadzētu abiem tad atturēties vai ne?
no rītiem arī vienmēr grib ļoti agri,bet es vēl esmu aizmigusi man ne sekss prātā nav,vienreiz palīdzēju viņam tagad gandrīz katru rītu grib,saka ka nevarot savādāk uz darbu aiziet,nevaru taču darīt to kad man negribās un viņam vienam izdabāt,sekss jau ir diviem. ko domājiet? nezinu kā tikt galā ar šo :-(
27.09.2013 12:46 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nezinu. es izlaost šo disksuijas aprakstu sapratu,ka te vispār ir kaut kāda seksa problēma. nevis tikai MR laikā, bet no r'tieim utt..
Mož sieviete tiešām negrib gandrīz nemaz unv isu uztver kā piespiešanu? vai arī vecis tiešām spiež katreu mīļu brīdi bikstīties un ņemties?
27.09.2013 15:04 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tās ir garīgas fiziskas ciešanas, ja tas notiek piespiedu kārtā.

savukārt, fiziskas un garīgas ciešanas ir, ja tev kaut acis sprāgst ārā, bet tev atsaka :D
nu labi, nepārspīlēsim. ja godīgi, tad es to nekad neesmu darījusi piespiedu kārtā un ciešanas nekad nav sagādājis. varbūt arī tādēļ es to nesaprotu. jā, un arī tad, ja man nav ideāla veselība, man nekas tāds nesagādā problēmas, bet gan prieku. protams, neiet runa par to, ja ir noteikts "gultas režīms" un tu pat nespēj galvu pacelt no spilvena, cik ir slikti. bet nu cerams, ka neviens normāls vīrietis tādā brīdī sievietei un savukārt, otrādi, sieviete vīrietim, par sexu neuzplijās.
27.09.2013 15:07 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
čāča, man jau liekas, ka te ir jāskatās arī dziļāk - varbūt tas vīrietis viņai visu laiku spiež un spiež uz to seksu, ka viņai sāk šķist, ka viņam to vien vajag un zemapziņā viņu sāk atraidīt?
27.09.2013 15:08 |

Reitings 8272
nu es sapratu,ka autore negrib 1 nedēļu mēnesī ,lai viņai katru dienu mutē kaut ko bāž vai ritmiski raustīt roku.

nav jau jādara tas katru dienu visu nedēļu, bet kāda problēma ir to izdarīt vienu reizi, pāris reizes? nu tā, nepārspīlēti tā ka katru dienu divreiz dienā vai vispār nevienu dienu.
27.09.2013 15:09 |

Reitings 5516
Man vienkārši pašai ir bijis tāds draugs... Nu, nekas baigi nopietns, kādus pāris mēnešus bijām kopā, es visu laiku dzīvojos pa viņa dzīvokli, un vienā brīdī es piefiksēju, ka es gultā jau no viņa pa nakti cenšos gulēt maksimāli tālu, zemapziņā, miegā. Pārlieku liela uzbāzība atraida.
27.09.2013 15:10 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
fuij, kkāds losis. es atrastu labāku
27.09.2013 15:11 |

Reitings 5516
kāda problēma ir to izdarīt vienu reizi, pāris reizes?

Sany, kāpēc tu atsakies saprast, ka cilvēks var vienkārši negribēt to darīt? Tad piespiesties? Nē, es tā nedomāju, ka tas jādara čerez ņihaču.
27.09.2013 15:11 |

Reitings 11698
čāča, man jau liekas, ka te ir jāskatās arī dziļāk - varbūt tas vīrietis viņai visu laiku spiež un spiež uz to seksu, ka viņai sāk šķist, ka viņam to vien vajag un zemapziņā viņu sāk atraidīt?

vai arī sieviete visu laiku negrib un negrib,ka vīrietis ir kļuvis pārāk uztājīgs, jo vnk ir izmisumā?
Vai arī šī atkal ir tā diskusija,kurā sieviete ir labā, bet vīrietis cūka?:D
27.09.2013 15:13 |

Reitings 8272
Ance- tāpēc, ka atsakos saprast, jo man tā nav bijis, ka man kkas tāds ir jādara ar piespiešanos. nopietni. man arī nebāžas neviens virsū, ja esmu slima vai jūtos ļoti slikti. ne velti laikam cosmo iesaka svētkos dāvināt kotletes un minetu :D jo pārējā laikā nekā tāda nav :D

man jau šķiet, ka ir nepareizs veids, kā puisis to visu pasniedz, pasaka. jau pieminēšana bijušās, manuprāt, meitenei aizdzen jebkādu vēlmi ko darīt. man arī viņas vietā aizdzītu.
27.09.2013 15:15 |

Reitings 2342
Kāpēc jāatturās no seksa mr laikā? Rodas iespaids, ka sievietes ar prieku atpūšās no seksa šīs dienas.

Veselības apsvērumu dēļ, proti, lai neveidotos endometrioze.
27.09.2013 15:16 |

Reitings 5516
čāča, nu, nē, nav jau tā, kā tu te to uzstādīji, ka te vīrietis ir automātiski cūka. Vienkārši pēc apraksta man nešķiet, ka šī sieviete ir frigīda, ja viņa nav frigīda, tad diez vai vīrietis ir uzstājīgs nedabūšanas dēļ. Protams, iespējams, sievietei jau ir kaut kāda trauma no citām attiecībām vai mazums no kā, pilnīgi iespējams un tas arī nemaz nav tik nenormāli, ka viņai vienkārši negribās seksu katru dienu. Tāpat arī tas teksts par to bijušo diez vai uzsit vēlmi seksot. Kaut kā tā es domāju.
27.09.2013 15:17 |

Reitings 11698
karoče mēs nezinam,kāds ir tas stāsts apakšā un tikpat labi sievietei var būt trauma un tik pat labi viņa var būt frigida un nopietnas attiecības, ar kop'dzivi un regulāru seksu nav viņai..
vispār šeit ir daudz variāciju:D
27.09.2013 15:19 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Nesaprotu ka ar tadiem uzskatiem var veidot attiecibas,ja viss ko dariet ir tikai tad ja gribiet JUS ?
man protams patik apmierinat,bet ir reizes kad labak izveletos ne,tomer zinot ka vinam gribas es labak sanemos un izdaru,un miers krutis,bet jus runajiet ta itka jums skalpu vilktu nost.
tad jau jus ari paediet maja cepuminus,padzeriet sulinu un negatavojiet est kad virietis nak maja,jo JUMS tacu negribas.
Meitenes miljas - ja neesiet spejigas apmierinat vinju - pametiet,nemokiet sevi un vinu.
neviens jau neliek kapt virsu un drazties jums 2 h tad kad negribas vai nevariet,tik vien ka elementari hand relief uztaisit.
27.09.2013 15:19 |

Reitings 8272
vispār šeit ir daudz variāciju

pilnībā piekrītu.
27.09.2013 15:20 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Nezinu, cik es to visu esmu pareizi sapratusi, bet man liekas, ka problēma ir tajā, ka vīrietis to pasniedz "ja tu man neiedosi, es nevarēšu, man būs slikti, nevarēšu pastrādāt". Un no meitenes puses ir nevis izvēle, bet pienākums. Viņai jābūt atbildīgai, lai viņš pēc tam var pastrādāt. Ja mani modinātu augšā ik rītu, lai dabūtu pi****u, es pēc laika arī paliktu tramīga.
Ja mans vīrietis izturētos ar "tā, man tgd stāv - rāpies virsū", nezinu, vai es gribētu tādas attiecības. Neizklausās, ka te vispār iet runa par jūtām; sekss šķiet tikai tīri fizioloģisks, lai nolaistu sēklu.. Mani tas atbaidītu..
Es nesaku, ka vīrietis atkal ir cūka, te drīzāk pārim ir atšķirīga izpratne par seksu un tā nozīmi attiecībās.
27.09.2013 15:26 |

Reitings 11698
tad jau jus ari paediet maja cepuminus,padzeriet sulinu un negatavojiet est kad virietis nak maja,jo JUMS tacu negribas.

es tā arī daru. Un? neviens nav beigts un neviens nav pagalam. Ja negribu, tad nedaru :D pašam rociņas un kājiņas,pats māk gatavot. Mums tā ir normāla situācija:"Taisiji kaut ko ēst? -nē, man negribējās. -ā, nu okej..." un vecis pats iet šmorēt.
Nav vienmēr jādara,ja negribas..es esmu pāra reizes piekāpusies,kad man tiešām sāp galva (man sāp galva katru vakaru0 un es zinu,ka viņš jūt,ka es negribu. Nav jēga izlikties par baigo seksomāni,ja vienīgais,kas prātā ir sāpes, miegs, atpūta..
Un ir tikai normāli,ja vīrietis saprot,ja sieviete negrib. Un otrādi...
27.09.2013 15:29 |

Reitings 8272

nezinu kā citas, bet es gandrīz vienmēr parūpējos, lai vīrietis būtu paēdis. izņēmumi varētu būt, ja esmu slima vai man nav laika. es arī taisu ēst arī tad, ja pati netaisos ēst. varbūt arī tādēļ, ka man patīk gatavot. ja negribās tiešām, tad uztaiso kko uz ātro. citas labāk mazgā grīdas no rīta līdz vakaram vai pārlako nagus 50 reizes, es labāk uztaisu ēst.
27.09.2013 15:36 |

Reitings 2342
Manuprāt, seksuāla rakstura pienākumi vienam pret otru nepastāv. Savukārt sadzīviskie pienākumi attiecībās starp diviem nodarbinātiem cilvēkiem dalās 50/50. Ja vīrietis sēž mājās, viņš pucē grīdu, taisa ēst. Ja sieviete sēž mājās, to dara viņa. Ja sieviete/vīrietis sēž mājās ar bērniņu, otram tiek deliģēti atsevišķi pienākumi attiecībā uz bērnu un sadzīvē.
27.09.2013 15:40 |

Reitings 5516
Tad, kad es gribēšu, lai draugs mani pamet, es iedošu viņam izlasīt šo diskusiju, lai sajūtas aizskarts un kā cietējs, jo es neauklējos ar viņu un reizēm pašam nākas sevi apmerināt vai kotletes uzcept. :D
27.09.2013 15:42 |

Reitings 11698
Par to pašam sevis apmierināšanu- kā tu zini,kad viņš to dara, Ance? Viņš tev saka- eu, es masturbēju? vai arī jUms tik ilgi nav bijis sekss,ka nekas cits viņam neatliek un tad tu loģiski to izspried,ka viņš to ir darījis?
27.09.2013 15:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)