kā dariet jūs?

Reitings 2
Reģ: 27.09.2013
sveikas,man tāda problema ka dzīvoju ar puisi un loğiski mums ir sekss,bet puisis grib ļoti bieži,viss jau sakrīt līdz man ir MR,viņš pat citreiz dusmojas,ka nevaram un piedāvāja ar visām mr,protams kad atteicu.
tiešām ar visiem ir tik grūt vai ir arī saprotoši vai negrib tik ļoti?
viņš stāsta ka citas esot viņu apmierinājušas tad kad nevar,ar roku vai minetu,bet nav taču godīgi vajadzētu abiem tad atturēties vai ne?
no rītiem arī vienmēr grib ļoti agri,bet es vēl esmu aizmigusi man ne sekss prātā nav,vienreiz palīdzēju viņam tagad gandrīz katru rītu grib,saka ka nevarot savādāk uz darbu aiziet,nevaru taču darīt to kad man negribās un viņam vienam izdabāt,sekss jau ir diviem. ko domājiet? nezinu kā tikt galā ar šo :-(
27.09.2013 12:46 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Un ko dara pāri,kuriem ,piemēram, veselības problēmu dēļ ir jāatturās mēnešiem ilgi ?
Traģēdija!
27.09.2013 13:32 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es vienmēr abižojos, ja man atsaka ... :D :D
27.09.2013 13:34 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es ar esmu no tām kam mr laikā nu tiešām nav garastāvoklis uz seksu, un parasti es labāk pati paciešos tās 5 dienas un tad kārtīgi izārdos ar puisi, nekā lūk tik ar viņu apmierinātu - lai gan, es neateiktos apmierināt, vienkārši tāda situācija nav gadījusies ka viņš nevarētu paciesties un ka par to vispār būtu jārunā, bet tai pašā laikā mans puisis ar mani nemodina no rīta agri lai prasītu seksu jo lūk savādāk viņš nevar aiziet uz darbu. Un godīgi sakot es nevēlētos apmierināt tikai puisi ar minetu jo zinu ka procesa laikā man ļoti sagribētos seksu, bet mans saprāts man neļautu nodarboties ar seksu mr laikā :D

Salīdzināšana ar bijušo tā ka viņas bija labākas, nu nez, forša lieta jau nav, jo liek justies apkaunotai mazliet, BET tik pat labi tu viņam vari atspļaut pretī ka tavi bijušie neprasija šādus lūgumus un pagaidīja :D
27.09.2013 13:34 |

Reitings 17203
Un jā man tas liekas smieklīgi ka vīrietis ir "nabadziņš" jo uz 5 dienām nedabū savu seksiņu... Nu paklau, nav jau 5 gadiņi viņam ar, lai iet nodročī un liekas mierā :D
27.09.2013 13:36 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Manā dzīvē mēnešreizes AKA Blowjob week.. Man vienkārši ļoti patīk, ja mans vīrietis beidz! Tad man pašai arī uzreiz labāk nāk miegs un priecīgāks prāts.

Vispār, var jau saprast, ka besī tas, ka mūždien nerespektē Tavu rīta miegu, taču tie ''nav taču godīgi, vajadzētu abiem atturēties'' un ''vienreiz palīdzēju viņam'' izteikumi kaut kā vairāk iederētos politikā, nevis gultā.
Neuztver personīgi par tām ''iepriekšējās darīja tā un šitā'', čalis savā vienkāršotajā domāšanā iespējams nosprieda, ka varbūt tu pat neesi iedomājusies, ka varētu arī tā, un gribēja sniegt ''foršu ideju'', kuru, diemžēl, stulbi pasniedza. Bet ja viņš tiešām dusmojas, tā kā - dusmojas ar īstām dusmām un rievu pierē, tad abi labi.
27.09.2013 13:37 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Nu nenomirs par tām 5 dienām!! Lai priecājas ka pašiem nav mr un nav jādzemdē un stāv klusu!

:D
27.09.2013 13:38 |

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
piekrītu
Nav problēmu apmierināt vīrieti, kad pašai negribas vai mr laikā, bet dusmošanās seksa trūkuma dēļ vai tā pieprasīšana man neliekas normāla

paldies Dievam, man vīrs ir super saprotošs. manā skatījumā šķiet, ka viņš pat pārlieku interesējas par visām šitām lietām :D
27.09.2013 13:39 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es vienalga nesaprotu, kā var negribēt darīt ko, lai otrs justos apmierināts? ne jau iet runa par kalnu gāšanu..ja vienīgais pašām nav kādi aizspriedumi
27.09.2013 13:39 |

Reitings 17203
Sany Nedomāju ka kādai šeit ļoti nepatīk apmierināt otru pusīti kad pašas nevar dēļ mr, bet tā ir cita lieta ja puisis paliek pārāk prasīgs un meitenei ir tas jau jāsāk uzskatīt par savu pienākumu ka lūk katru mēnesi kad viņai mr, viņai būtu jāsniedz mineti un hand jobs... Nu come on, ja man būtu tāda sajūta ka tas ir mans pienākums, tad arī ne pārāk nepatiktu vairs apmierināt otru cilvēku, jo nebūtu vairs tā seksuālā atmosfēra, bet gan darba atmosfēra :D

Bet tas tik tad jā tāda ar ir šī situācija, ja nav tad manu viedokli var neņemt vērā :D
27.09.2013 13:43 |

Reitings 8272
ja kā pienākums, tad nē, bet daudzas, šķiet, uztver vsp sexu kā spīdzināšanu. kur nu vēl, ja pašai netiek..nu kā te, mr laikā.
kad tik daudzas šeit ir rakstījušas par to, ka 'priekš viņām ir pārāk reti, tad puiša pienākums ir gan darīt visu, kas viņa spēkos. tiek ieteikts, ko labāk darīt, lai panāktu savu un vēl visu ko. bet puisis jau to nedrīkst, protams, darīt :D
kkāda dzīves ironija.
protams, visu sliktāk pataisīja tas, ka viņš salīdzina un pieprasa. manuprāt, attiecībās sex nevienam nav jālūdz un nav jāpieprasa. ja visādi citādi viss ir labi, kāpēc justies izmantotai?
problēma jau ir tajā, ka viņiem pārāk atšķirās viedoklis par šo un neviens negrib piekāpties. ja viens ir gandrīz negribošs, bet otrs ir pārāk gribošs, domāju, ka agru vai vēlu cilvēki iet katrs savu ceļu..vienā brīdī vnk viens vai otrs sabrūk. viens sabrūk no mūžīgās lūgšanās, bet otrs sabrūk no izmantošanas sajūtas un mūžīgajām bailēm. es nerunāju par pāris gadus ilgām attiecībām, bet, kad jau skaitlis pietuvojas divciparu skaitlim, jo katrs grib apmierināt savas vēlmes.
27.09.2013 14:11 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ak jā, nabaga vīrieši. Nu nedrīkst taču viņus tā mocīt un atstāt 5 dienas mēnesī bez seksa. Kas jūs dumākas? Vinš taču nabadziņš nobeigsies!

+++

Tiešām! Vispār tikai nabaga džeki cieš. Nu vienalga, ka sievietei šajās īpašajās dienās nav viegli, nerunājot par pecdzemdību periodu u.c. sekām, jo cieš tikai viņš, jo nav apmierināts. Cik traģiski!
27.09.2013 14:21 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ak Kungs, ja mans vīrs/draugs pateiktu, lai es viņu apmierinu, jo bijusī tā darīja mr laikā, viņš tiešām varētu pārvākties atpakaļ.

Un arguments, ka ja paslavē, salīdzinot ar bijušo, neiztur kritiku. Užas, nu kur tādi murgi rodas, tā kā tādi tēviņi no meža nupat iznākuši. Un nevarot uz darbu aiziet, ak jel.. kas notiek ar pasauli?! Loģiski, ka nebūtu grūti, bet tas KĀ to pasaka, liek noskurināties.
27.09.2013 14:26 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man ir bijis, ka paslavē, salīdzinot ar bijušo. Ko tagad darīt, dusmoties? :D
27.09.2013 14:28 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
vīrietim nav jācieš dēļ tā, ka tev ir MR.

DŽIZAS! NOPIETNI? TĀ, KA TIEŠĀM NOPIETNI?
27.09.2013 14:29 |

Reitings 8272
Pēcdzemdību periods jau nav katru mēnesi.. un, protams, tad attiecībās nereti rodas problēmas. ir vīrieši, kas saprot un ir, kas nesaprot. un tā būs vienmēr. ir arī reizes, kad sievietes pārspīlē ar savām "galvassāpēm". ja nav ļoti smagi, var atrast risinājumus arī pēcdzemdību periodā. ne jau visi pasaules vīrieši sievietes pēcdzemdību periodā nekādā veidā netiek apmierināti..ir arī sievietes, kas apmierina un dara to labprāt ( es nerunāju šeit par mīļākajām vai pērkamām sievietēm). es nedomāju šeit situācijas, kad sievietēm ir ļoti smagas problēmas ar intīmo veselību pēc dzemdībām vai citās reizēs.
27.09.2013 14:38 |

Reitings 8272
Ance- es nedomāju, ka visam jānotiek un jārada iespaids tā it kā vsp nebūtu mr, bet nu nezinu, vai man ir smadzenes sašķobītas..vai kas..kas tur grūts ir apmierināt savādāk? kas?nav jau tas jādara no rīta līdz vakaram
27.09.2013 14:41 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Pēcdzemdību periods jau nav katru mēnesi.. un, protams, tad attiecībās nereti rodas problēmas. ir vīrieši, kas saprot un ir, kas nesaprot.

Un nesaprot tie,kuri jau ir pieradināti ,ka MR laikā viņam tāpat būs kur iebāzt..
Sievietes pašas vainīgas,ka pieradina vīrieti no rīta un vakarā pie jebkāda veida seksa. Vēlāk kaut tajā pašā pēcdzemdību periodā netiek galā ar mazuli, kas prasa ļoti daudz un vēl apmierināt veci,kurš ir pieradis būt apmierināts.
27.09.2013 14:41 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Jā, jo pirmais par ko jādomā nokāpjot no dzemdību galda, ir, kā atsūkāt savam vīrietim. :D

Nezinu, manējais nenomira mēnesi guļot man blakus un viņš ir ļooti gribošs, tomēr tajā situācijā laikam smadzenes iedarbojās un nāca apjausma, ka es tomēr esmu nogurusi, lai vēl pēc bērna nolikšanas gulēt, ņemtos ar seksu. Un viss bija lieliski, jo pēc tam, kad sīkajai iestrādājās ritms, mums sekss bija 2x dienā vismaz 3 mēnešus. :D
27.09.2013 14:43 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Mī un žē :D vai nākošā diskusija būs par to kā izśķīries no puiša?
ja tev tas nav pieņemams - triec ratā un atrodi piemērotāku.
ja gribi viņu paturēt tad tak nodročī līdz bezsamaņai,tiešām tik grūti?
ir reizes kad tiešām neko negribas,bet pārsvarā savëjam kaut 3 x dienā uztaisīšu minetu,ja pati nevaru / negribu,bet mēs vienmēr kautko izdomājam.
un pārejās meitenes - jums tiešām tik lielas galvassāpes sagadā kaut ar roku palīdzēt kad nevariet? nepatīk redzēt apmierinātu,smaidošu vīrieti?
ja nezinājāt tad to pašam darīt maza jēga,nav tāds apmierinājums,arī man kad esmu viena brīvdienās garlaikota mājā trennuškās ar tv čipsiem un šokolādi,varu kaut 7x sevi apmierināt,vienalga gribēšu.
27.09.2013 14:44 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Un nesaprot tie,kuri jau ir pieradināti ,ka MR laikā viņam tāpat būs kur iebāzt..
Sievietes pašas vainīgas,ka pieradina vīrieti no rīta un vakarā pie jebkāda veida seksa.

Nu bet ja pašām sievietēm gribas vīriešus apmierināt MR laikā citādāk? Speciāli jānoliedz sev un viņam prieks, lai pieradinātu.
Kas grib, tad ņemās kaut vai rītā vakarā ar rokām, mutēm diebniem, utt....kas grib pie kaut kā radināt un dressēt, lai dressē.
27.09.2013 14:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)