attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nu jā, nav jeģas piespiest palikt, ja turpināsies viss,kas bijis.
23.09.2013 13:27 |

Reitings 21
Reģ: 22.09.2009
Eh... izlasīju šo diskusiju un tik smagi palikās...

Novēlu Jums ar mazo stipru garu un daudz izsturības šo visu pārdzīvot!!!
23.09.2013 13:27 |

Reitings 972
Platinum
Viņam nav kur iet un pie mammas neies. Es došu iespēju pateikt, ka viss cauri, nevis darīšu to viņa vietā. Vai ja nevarēs, pateikšu, ka skaļi jau es pateikt to varu, bet izdarījis tāpat to ir viņš.

karca
Paldies. Spēks būs vajadzīgs milzīgs, nezinu kā es tam tikšu pāri, šobrīd uznāk tādi izmisuma mirkļi, ka šausmas..
23.09.2013 13:32 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Vīrietis nevis bēga prom, bet jutās kā trešais liekais un nevēlēdamies izraisīt dusmu lēkmi vai ko tādu nolīda maliņā. Šis ir stāsts par kārtējo trako māmiņu - piedzima bērns, tātad 24/7 tikai viņš, tikai viņš, tikai viņš. Neviens nedrīkst nākt klāt, neviens nedrīkst viņu kopt - jo tikai māmiņa to māk darīt pareizi. Skumji, bet pilnīgi visi šie stāsti beidzas šādi.

Par pašu situāciju - neskrien ar galvu sienā. Vīrietis pie tevis turas. Izrādi kaut mazāko nožēlu par putru ko esi savārījusi! Ja viņš būtu gājējs - ietu. Kaut zem tilta dzīvotu, bet aizietu. Viņš gaidīja četrus gadus un tikai pēdējo mēnesi tu esi atģidusies, ka kaut kas nav labi. Savācies un cīnies, ja vēlies ar viņu būt kopā. Pēc šāda emocionāla pazemojuma kādu Tu viņam esi sarūpējusi pēdējos gados viņš ir pelnījis sapratni.
Protams, ka viņš lūzt - protams, ka saka var arī aiziet. Viņam nav ne mazākās ticības tam, ka Tu spēj mainīt savu attieksmi. Ja viņš tevi nemīlētu, viņa tur (tev blakus) vairs nebūtu. Lai sakārtotu šīs attiecības ir vajadzīgs runāt - monologā līdz nelabumam. Un bez skaļiem vārdiem nepieciešami arī darbi - šoreiz tā būtu iztapība. Dari visu ko viņš vēlas - piepildi viņa sapni, kuru pati sagrāvi un apspļāvi - esi ne tikai māte, bet laba sieva, dzīva sieviete. Samīļo viņu, pagatavo vakariņas, sarūpē divvientulību - romantiku. Esi maiga un uzsver viņa lomu - kaut speciāli dauzi spuldzītes un lūdz viņam tās nomainī, lai varētu viņu uzslavēt.
Pazemojoši? Nebūt nē. Tu pazemoji vīrieti izsvītrojot viņu no savas dzīves. Vīrietis vēlas bērnus, jo viņš mīl sievieti - ja sieviete sāk bērnu mīlēt vairāk kā ģimeni kopumā, tad viņa kļūst tikai par māti. Salauž vīrieti un liek tam atsvešināties. Tādēļ, ja tu viņu mīli, tad saņemies. Tomēr, ja tas nāk caur zobu griežšanu un ar zināmu nepatiku, tad pati saliec viņam mantas un esi tad tikai māte. Citas sievietes vienkārši nav radītas tam, lai spētu apslāpēt sevi un rīkotos racionāli - nedarot pāri ne sev, ne bērnam, ne vīram.

P.S. Veiksmi.
23.09.2013 13:57 |

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
domāju, ko no daudzajām lappusēm vislabāko padomu un domu uzrakstīja stellaglmr.

nesaprotu- te grib paturēt, te laist vaļā.

nesen internetā klejoja tas teiciens par salauztajām lietām (laulībām. draudzībām). ''agrāk visu laboja, tagad- met ārā''.
Savācies un sāc labot!
23.09.2013 14:09 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
stellaglmr - nu gan nepiekrītu. Arī man bija tāda problēma, ka bērns bija pirmajā vietā un ja godīgi, tad vēl ir. Bet nu pirmajā dzīves gadā, tas bija tā izteiktāk.

Bet nu sorry, mans vīrietis nekur nav notinies. Viņš ja iet patusēties, tad guļ mājās. Nekad nav gulējis svešā vietā pie draugiem. Nekad nav neatbildējis, vai vēl sazin kas.

Man vnk būtu riebums pret tādu vīrieti, kāds ir mazuliites_ruu vīrietis.

Un kad bērns bija mazs, tad viņš bija vienmēr iniciators, kkur aizbraukt brīvdienās. Nevajag te domāt, ka mazuliite_ruu ir kkāda vainīgā. Ja, vīrietis gribēs, tad viņš atradīs sev vietu ģimenē. Jo ne tikai sieviete klūst par mai, bet arī vierietim jākļūst par tēvu!
23.09.2013 14:17 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
CariDee - varbūt, Jums ir nevis krasi atšķirīgi vīrieši, bet pašas kā sievietes esat krasi atšķirīgas viena no otras? Vai Tu savu vīrieti atraidīji četrus gadus no vietas? Vai uz visām viņa iniciatīvām atbildēji noraidoši neko nepaskaidrojot? Es saprotu, ka attiecības ir dazādas, bet šeit meitene ir kategoriska un nebūt ne kāds mīļojamais peļuks. Ja viņa apgalvo, ka izturējusies noraidoši, tad visticamāk tur nav bijis tālu nedz no ciniskas izturēšanās, nedz arī viņa centusies vīram ļaut iesaistīties. Ir starpība starp pielāgošanos bērnam pirmajā dzīves gadā un apsēstību ar mātes lomu. Un tieši apsēstība ir tā, kura neļauj vīrietim kļut par tēvu, jo viņam nav izteiktu šo dabisko instinktu bērnu turēt, bērnu pārģērbt, bērnu izprast - šājā procesā sieviete vai nu ir neuzmanīga, bet atvērta - vai arī kā autore noraidoša un noslēgta. Secīgi veidojas arī citas situācijas.

Katrā ziņā, šeit es varētu izplūst ļoti garos paskaidrojumos, kādēļ man ir šāda nostāja, bet ir pilnīgi skaidrs, ka man tam nav nedz laika, nedz vēlmes. Vienkārsi divi dažādi gadījumi tev un autorei.
23.09.2013 14:24 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
parakstos zem katra stellaglmr vārda. viņa izteica visu to tā, kā es arī to biju domājusi.
23.09.2013 14:27 |

Reitings 11698
CariDee- tiešām. vai tu atraidīji uz visu vīrieti?
Iespējams, tev bērns ir pirmajā vietā, bet tuneaizmirsti ne samīļot, ne noskūpstīt vīrieti, ne parunāties, neko...bet ja vīrietis grib samīļoties un viņu atraida, tad ko citu var gaidīt?
23.09.2013 14:30 |

10 gadi
Reitings 2673
Nu, jā. Laikam mums atšķirīgas situācijas. Jo mans vīrietis nepieņem attiekumu, ja viņam gribās tur pačubināties ar manīm, tad arī atraidījumu nepieņem. Vienmēr panāk savu. Un tās nakts palikšanas pie draugiem mums abiem ir nepieņemamas.
Ai, žēl mazuliiti_ruu. Vnk saprotu viņu, cik daudz nozīmē, ka ģimenē ienāk bērns, ka gribās veltīt sevi visu bērnam un tad tās iznākums. Un tik riebīgi, ka atzinās, ka patīkot cita.

Vispār man vienmēr žēl, ja tiek sāpinātas sievietes :( tad visur vainoju sliktos vīriešus. :D
23.09.2013 14:42 |

Reitings 11698
Un tās nakts palikšanas pie draugiem mums abiem ir nepieņemamas.

mums tāpat, kaut mums vēl bērnu nav...
Man vispār kaut kādas palikšanas pa nakti nav saprotamas, draugs piekrīt... tepiķī, rāpodams, krisdams, bet mājās.:D
23.09.2013 14:49 |

Reitings 972
Joptvaj, goda vārds, apriebies šo klausīties!! Es tak neatraudiju visu laiku, pati arī miloju un bucoju katru dienu. Bet manī arī krājās dusmas un lūk rezultāts abiem spitigiem cilvēkiem.
Es neizrādīju iniciatīvu seksam, lūk kā apdaliju, bet laikam jau sievietei jādara ir viss. Viņš man varēja daudz ko iemācīt, jo nejau es viņam pirmā kā viņš man. Tagad viņš, meklē labāku seksu, nu laikam tā tam ir jābūt un jānotiek.
Es nepazemosos atgriezt cilvēku kurš jau kuro reizi atrod citu!!!!
23.09.2013 14:50 |

Reitings 11698
domāju, ka jutās briesmīgi uz katru manu atteikumu pat vienkārši samīļoties,

kad viņš jautāja vai var aizbraukt pie draugiem, teicu, tak brauc ja gribi, sākumā ja aizkavējās jutās nēērti un atskaitījās, bet laikam mana vienaldzība lika viņam justies pavisam brīvam,

Šīs divas frāzes daudz ko pasaka par situāciju un to,kā tu to visu panāci.
23.09.2013 14:57 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
mazuliite_ru-šī ir publiska diskusija,ja Tu nevēlies lasī šādus komentārus,kas Tevi neapmierina,nelasi.. Labāk pataupi savus nervus un pacietību. Vakarā aiziesi mājās,pārstresojusies ne tikai dēļ visas Tavas neapskaužamās situācijas,bet arī dēļ šīs diskusijas. Kam no tā būš labāk? Tavam dēlam,kuram stresa tā jau pietiek?
23.09.2013 14:58 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
bet varbūt abiem vajag kaut kur kopā abiem izbraukt un tikt skaidrībā pašiem ar jūtām? nevajag jau strēbt karstu un bēgt no problēmām, tad jau nav nekāds brīnums,kāpēc tik daudzi šķiras,jo nemāk ne piedot, nav ne pacietības un neprot respektēt otru,saprast un tikt galā ar problēmām,jo redz vienīgo izeju tikai saskata šķiršanos!
23.09.2013 15:03 |

10 gadi
Reitings 2673
mazuliite_ru, man vairākas draudzenes ir izšķīrušās no saviem vīriešiem un tagad dzīvo labāk kā jeb kad. Arī visas ar bērniem un lielākai daļai jau otrās pusītes. Un ja vēl šķiršanās brīdī viņas vēl lauzīja galvu, vai tā ir pareizā izvēle, tad tagad var droši apgalvot ka tā bija lieliska izvēle. Viņām ir tagad vīrieši, kas ciena viņas, viņas jūtas mīlētas un apčubinātas un vispār ir laimīgas sievietes.

Bet vienīgais mans novērojums ir tāds, un ieteikums tev (ja pārtrauksiet attiecības) nemeties uzreiz jaunās. Tur 90% nekas labs nesanāks. Padzīvo ar bērnu, adoptējieties dzīvei divatā un tad jau gan jau laime nāks nemanot. Un neizvēlies tusētāju, lai nav liekas galvas sāpes. :)
23.09.2013 15:03 |

Reitings 8272
vot es nesaprotu , kā šis --->

mana vienaldzība lika viņam justies pavisam brīvam

iet kopā ar šo -->

Es tak neatraudiju visu laiku, pati arī miloju un bucoju katru dienu.
23.09.2013 15:04 |

Reitings 11698
Sany- manuprāt, diskusijas sākums un diskusijas beigas vispār īsti niet kopā, bet nu oke....dzīvē visādi var gadīties.
23.09.2013 15:08 |

Reitings 8272
čāča - bet tie ir viņas pašas vārdi. kāda starpība, vai diskusijas sākums vai beigas? tas liecina tikai par to, ka tur ir īsta putra un vai viņa maz pati saprot, vai tam vīrietim ir pievērsusi uzmanību vai nav, jo vienā vārdā saka tā, bet otram pavisam pretēji.
23.09.2013 15:11 |

Reitings 11698
Sany - es par to pašu..
bet vispār neapskaužama situācija gala rezultātā. Es vairsd arī nesaprotu, vai viņa atraidīja katru apskāvienu vai tomēr miļoja un bučoja.
23.09.2013 15:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits