attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Neons
godīgi sakot, tu kā sieviete varētu pašreizējo autores situaciju paciest? Ka tavs vīrietis dzerstās apkārt visas brīvdienas, dod to vienu sms ziņu kur tiek pateikts ka ir iedzēris un mājās nebūs? Tad kad atbrauc mājās pat nekādu normālu ģimenisku interesi neizrāda, plus vel iedzer aliņu. Un vel tai pašā dienā kad atbrauc, vakarā izdomā iet pie drauga ko tur labot, un velns viņ sazin vai pat tā ir patiesība vairs.

Godīgi sakot, es tādu situāciju nepieļautu jau no pirmās dienas. Nekad neļautu sēdēt kāpņutelpā vai mašīnā un dzert alu, nekad nepieļautu, ka nenakšņo mājās vai vispār katru nedēļu tusē ar draugiem. Es noteikti neklusētu, bet uzreiz darītu viņam zināmu, ka tas mūsu attiecības nav ne tikai pieļaujams, bet pat nav iedomājams.
Taču man nav šādu problēmu. Mans vīrs bez manis nekur izņemot darbu neiet. Mājās skriešus skrien un man pat grūti viņu dažreiz piespiest aiziet kaut kur ar draugiem, jo viņam ļoti patīk būt ar mani, mūsu ģimeni un mūsu mājās. Bet tas viss nav tāpēc, ka viņš ir tāds cilvēks. Viān arī patika i patusēt, i uz sporta zāli staigāt, i darbā aizsēdēties un tad vēl visādas darīšanas līdz pusnaktij u.tml. Viss tas, kas ir tagad mums - tas ir tāpēc, ka ir strādāts pie tādām attiecībām. Pacietīgi, uzmanīgi, rūpīgi un regulāri. Un neiztika bez rūgtuma, asarām un krupja rīšanas. Nācās gan piekāpties, gan būt pazemīgai un mierīgai, kad gribējās pa purnu sadot u.t.t. Bet, protams, arī viņš daudz ir darījis attiecību labā.
Tāpēc izsakot savus ieteikumus autorei, es to ņēmu no savas pieredzes un sava skatu punkta. Manas attiecības ir izdevušās. Un es centos ieteikt to labāko, ko vien varu izdomāt, lai autore spētu kaut kā glābtu to, kas vēl, cerams, ir glābjams.
22.09.2013 20:56 |

Reitings 972
Neons

Jā, tās visas ir manas kļudas, jo esmu to pieļavusi... Likās, ka viņš daudz tak strādā, es nestrādaju, lai jau atpūšas un še Tev.
22.09.2013 20:57 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Bet pamatoti būs sadirsts garastāvoklis. Un varbūt tad ar kamēr viņš būs darbā varēs pardomāt ko teici, varbūt nāks pie saprāta, bet varbūt nē. Cerams jau tomēr ka beigsies tas labi, lai gan izskatās ka drīzāk nē.
22.09.2013 20:57 |

Reitings 972
nu ja es viņam vēl pateikšu lai izdomā ko grib, saglābt visu abiem kopā vai šķirties. Nez vai viņs vispār saņemsies man atbildet, ja uzreiz nepateiks, tad diezvai arī to pēc darba izdarīs...
22.09.2013 20:58 |

10 gadi
Reitings 3710
Reģ: 29.01.2009
Gan jau pateiks, ka sadirsu garstāvokli jau no paša rīta.

Es laikam atbildētu ar to pašu. Jo, pirmkārt, nebūs tik ilgi laiks, lai, ja nu gadījumā gribas izrunāt, to varētu izrunāt, jo ir jāiet uz darbu. Otrkārt, tāds tavs monologs vien sanāks. Un treškārt, jā, diena sačakarēta- ne īsti kas izrunāts, ne pastrādāt normāli var. Tad jau ja runā, tad labāk runā vakarā, lai varat vismaz nonākt pie kaut kāda secinājuma un abi izteikties.
22.09.2013 20:58 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Autore, bet kāpēc tu to pieļāvi? Tev tas nebija svarīgi jau no paša sākuma? Padomā, varbūt tev patiesībā šis vīrietis nemaz nav nepieciešams tik ļoti, kā tev liekas...
22.09.2013 20:59 |

Reitings 972
Neons

Tu esi burvīga sieviete savam vīrietim. Tiešam malcis, ja visu to spēji. Iespējams šīs attiecības man būs liels mācību kurss, no kura mācīšos un tādas kļudas nepieļaušu.
22.09.2013 21:00 |

Reitings 972
Es gribēju lai viņš jūtas labi un viņam ir viss ko viņš grib, arī tā brīvība.
22.09.2013 21:02 |

Reitings 17203
Neons

Bet diemžēl autorei nav bijis kā tev, saprotu ka vēlies dot labus padomus, ko tik tiešām tu ar dari! Bet vai tev neliekas tas viss mazliet bezcerīgi vilkt garumā nenovēršamo? Man personīgi liekas ka tas ka viņa pat nogaidītu tās divas nedēļas un būtu jauka tagad, vairs neko īpaši nemainīs, varbūt nu ļoti retā gadījumā mainīs, bet tomēr cilvēcīgāk būtu meiģināt izrunāties ātrāk, un nevis turēt sevī to naidu kas ir radies, jo ko var zināt varbūt Autore pati pēc tām divām nedēļām vairs vienkārši negribēs censties ko labot, un padosies tam kāds vīrietis ir, un vai tas ar būt labi?
22.09.2013 21:02 |

Reitings 972
Es gribēju kā labāk viņam, bet tas apgriezās pret mani, jo nesapratu, ka daru pilnīgi un galīgi nepareizi. Vīrietim nevar dot brīvību.. vismaz ne tādu.
22.09.2013 21:03 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
mazuliie- es ieprieksejas attiecibas ar ta domaju, lai manam puisism ir viss un visur lavu iet un nezagrju, ka naktis nebija majas un par to sanmeu preti tiesi to pasu, ko tu sobrid
22.09.2013 21:05 |

Reitings 17203
Vienkārši diemžēl šīs attiecības ir izpostītas, abu vainas pēc, jo neviens tam vīrietim ar nelika tos 4 gadus samierināties ka lūk Autore pievēršas bērna audzināšanai, viņš ar varēja ko darīt lietas labā gan jau vairāk lai ko labotu. Autore viena pati nevar pie visa būt vainīga kā attiecības ir ievērsušās, jo attiecībās ir divi cilvēki nevis viens. Un ja skāde jau ir izdarīta, tad ko nu tur vairs mainīs velviens strīds un sirds izkratīšana, ja viņiem nav lemts būt kopā tad nav. Ja ir tad vīrietim var jau protams dot laiku lai pārdomāt savu lēmumu, vai tiešām ir gatavs atteikties no ģimenes jo lūk tas ir pārāk grūti un vieglāk ir izbaudīt to brīvību un ietusēt ar draugiem brīvajā laikā nekā pavadīt to laiku ar savu bērnu ko tā jau gan jau maz redz dēļ darba. Es varu saprast ka vīrietim ar sievieti attiecības ir sagājušas grīstē, bet to ka viņš ar bērnu maz laika pavada jo foršāk ir tusēt apkārt un dzert, to lūk es nevaru saprast.
22.09.2013 21:08 |

Reitings 1493
viņš būs vēl laimīgāks jo esmu likusi mieru un var vispār nerēķināties ar mani.

Arī domāju, tās divas nedēļas laimīgās klusēšanas vecim būs tikai zaļā gaisma tusēt pie biezā drauga baseinā.
It kā sākotnēji sliecos par labu arī Neons domai - nesasteigt to psiholoģisko teroru "mums ir jāizrunājas", vairāk uzmanības veltot rūpju, mīlestības, savu + izmaiņu izrādīšanai. Bet... - KAM un KAD mazuliitei_ruu to izrādīt, ja vīra praktiski nekad nav mājās? :|
Šķiet, virieša dzīvē kopumā ir pienācis kāds lūzuma punkts, ja reiz grib trakot kā bezrūpīgs pusaudzis. Skriet katru reizi, kad draugi pasauc, sūkt aliņus jēgā, bezjēgā, nedomāt par to, ka mājās sieva, bērns... Viņš vispār mājās kaut ko dara? Palīdz? Ar bērnu padarbojas?
Tā vien sāk šķist pēc tiem aprakstiem, ka šim dzīve acu priekšā pazibējusi, un tā vietā, lai kļūtu attiecībās nopietnāks, ar Tevi arī atklāti izrunātos, kolīdz būtu izjutis to nepietiekamo attieksmi no Tevis iepriekš, viņš atkritis atpakaļ bezrūpībā.
22.09.2013 21:10 |

Reitings 17203
Ir vīrieši kam var dot to brīvību, bet parasti tad viņiem to brīvību nemaz tik ļoti nevajag jo labāk atrastos mājās pie mīļotajiem. Šim vīrietim pašlaik tiešām svarīgāka liekas viņa sociālais stāvoklis, nekā paša ģimene, un tas ir ļoti slikti.
22.09.2013 21:10 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Neon, nu, bet c'mon. Vienalga, vai ir tā dāma, vai nav - tāda situācija NAV PIEĻAUJAMA. Jā, autore to ir pieļāvusi, bet ir pēdējais laiks attapties, nevis tagad pielīst un ucināties ap pieaugušu bērnu. Tas ir apkaunojoši. Tas ir necienīgi. No tā cieš bērns. Man neliekas, ka tā ir norma. Tur jau jābūt tāāādām klapēm uz acīm, lai to paciestu. Kāda starpība, kurš pie tā vainīgs? Tā attieksme no vīrieša ir izcili pretīga un nav jāmeklē iemesli, lai to risinātu.

Jā, autorei vajag ieviest sev hobijus un jaunas intereses, bet sevis pašas labā, ne tāpēc, lai apmierinātu kaut kādu "izmisušu un apbižotu" tēviņu.
22.09.2013 21:12 |

Reitings 972
Viņš vispār mājās kaut ko dara? Palīdz? Ar bērnu padarbojas?

Maz dara, bet tur jau es pati vainīga, jo pieļavu to, par to nesūdzos. Ar bērnu nedarbojas.
22.09.2013 21:13 |

Reitings 1425
missjoker- tieši tā, mans iepriekšējais puisis skrēja cik uzziet ,un es ļāvu ,kas viss noveda pie ļoti lidzigas situācijas. turpretim, mans tagadējais mīlotais ja pat kkur aiziet,pārsvarā pēc mana ieteikuma,tā atrāk grib man piezvanīt ,braukt majaas utt.. cilvēki ir dažadi. un tieši tapēc mēs nezinam kāds ir autores virs,tikai tik cik viņa aprakstijusi. Es neticu,ka virieti nevar "piespiest"izrunat,vai beidzot pateikt- ka ta turpināt vairs nevar. liekas ļoti neatbildīgs cilvēks.
22.09.2013 21:14 |

Reitings 17203
Maz dara, bet tur jau es pati vainīga, jo pieļavu to, par to nesūdzos. Ar bērnu nedarbojas.

Man jau gan liekas ka tu pie tā 100 % nevari būt vainīga, jo vīrietim pašam ir jāsaprot, ka majās ir jāpalīdz! Par bērna pieskatīšanu vispār nerunājot. Jebkurš puslīdz normāls vīrietis tomēr nevarētu savu bērnu pamest novārtā.
22.09.2013 21:15 |

Reitings 1493
Ar bērnu nedarbojas.

Nu wtf. Nu manā skatījumā tāds vecis vispār ir vajadzīgs?
Protams, sieviete ar viltu var visu ko panākt, iemācīt arī ģimenes dzīvē to, ko paša vecāki nav iemācījuši. Bet šobrīd sanāk, ka Tavs vīrs atnāk mājās izgulēties... kā uz viesnīcu :|
Ne viņam pienākumi pret Tevi, ne bērnu, ne attiecībām - tās pat nepiemini! Oj... traki :(
22.09.2013 21:18 |

Reitings 1425
Maz dara, bet tur jau es pati vainīga, jo pieļavu to, par to nesūdzos. Ar bērnu nedarbojas.-- nē,nu es tam visam galīgi neredzu tad jēgu.
Atbildi ,vai tiešām tas ir tas,ka del tu gribi ziedot savu laiku,nervus utt???? es nesaprotu..
22.09.2013 21:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits