Šovakaram bija plāns iekāpt bezkaunīgi augstos papēžos un iet iekarot Vecrīgu. Nekas no tā man nesanāca, tāpēc tagad sēžu dīvānā un mēģinu iestāstīt savam runcim, ka čipsi ar bekona garšu ir tikai gaļas imitācija un viņam tas nav jāēd :D
Klājam vaļā, ar ko izklaidējamies, kamēr citi ballējas? :)
Es esmu kalnos jau vairaakas dienas,bet no liela prieka nekaa daudz nav.Divas dienas veci kraaso maajinu .Sakritusi mezoniigi daudz lielo ciekuru,kuri bija jaasavaac,jaanotiira maajas aizmuguree sakritusaas skujas.
Sodien sarmantaa maaksliniece Emmanuelle paarveertaas par "sievieti ar pautiem"!:D
Paldies Dievam ,ka manii "seez" siis divas sievietes!
nolakoju nagus, sapinu franču biželes, lai rīt būtu smukas lokas, kas nav bijušas veselu mūžību, kūka ar jau gatava ledusskapī, tagad tikai jāsaņemās un jālien gultā, bet tāaads slinkums. :D
šodien labi pavadīta saulaina rudens diena: jūrā ūdens silts, sēnes salasītas, ar skrituļslidām izbraukts... tiakis nevienu darbu nēsmu izdarījusi no ieplānotajiem :D
Kā ir - ja neballējat ejat kopā ar vīriešiem gulēt vai katrs savā laikā ?
Vīrs jau guļ... :( Nav pat ar ko parunāt :D
Šodien atbrauca no Ungārijas... Bija savā pirmajā komandējumā, kur izrādās vispār nav nekas bijis no darba, tikai atpūra :D
Edis visu laiku, un rezūltātā + 5kg... Pa 3!!! dienām... Nu vismaz, es ceru, ka treniņā noskries... Jo puza ir laikusi lielāka!
Tikko beidzu runāt ar mammu pa telefonu, kā vienmēr sarunas ievelkas ap stundu :D Sasmējos par viņas teikto: "Tavs vīrietis nemaz necenšas, nu kad tad beidzot varēšu sagaidīt mazbērnu no jums?"