Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

gribas raudāt

Reitings 8
Reģ: 19.09.2013
Sveikas meitenes.. sāku rakstīt, kad jau asaras lēnām sāk birt, bet visu pastāstīšu, un lūgšu pēc padomiem..
Vasaru sāku fantastiski, biju atguvusi savu ilgi kāroto skaisto augumu, gatava pludmalei , atpūtai.. apmierināta ar visu, smaidīju, staroju, blakus draugi, puisis, ģimenes mīlestība utt.. viss bija skaisti, superīgi. Un tad jau pamazām ar puisi sākās visādi strīdi, nevarējām daudz ko sadalīt, puisis vairs nevēlējās būt kopā, šis periods bija smags.. un es esmu no tiem cilvēkiem, kuriem aiz stresa un emocijām gribas ēst, ēst un vēlreiz ēst.. pagāja laiks, nedēļas un es aiz šī visa ēdu , ne par ko nedomājot.. pienāca mirklis, kad paskatījos spogulī, acis aizpampušas no raudāšanas, paskatījos uz savu ķermeni, vairs nebija skaistā auguma.. nekā no tā nebija.. cilvēkos negribējās iet.. sēdēt mājās, raudāt un ēst.. pienāca mirklis, kad it kā saņēmu sevi rokās, iziešu cilvēkos.. satikšos ar draudzenēm, jo man taču jāparāda, ka esmu stipra, vēl laimīgāka un skaistāka.. bet bija problēma, es vairs nevarēju aiztaisīt savus šortus ciet, savus mīļākos šortus, kurus uzvelkot jutos tik labi.. atkal aiz bēdām, ka esmu atgriezusies pie vecā svara, ka atkal būšu resna, ēdu , ēdu, un atkal ēdu.. viss grūti..
šajā mirklī nezinu ko darit. it kā cenšos saņemties, sākt veselīgi atkal dzīvot, ēst, sportot, būt aktīvai, bet vairs nespēju neko darit lietas labā.. ēdu visādus sūdus.. esmu tā uzbriedusi, uzpampusi resnulīte.. esmu pieņēmusies svarā no jūlija līdz šim mirklim 11 kg.. un tas ir drausmīgi.. gribas kaut ko darīt lietas labā.. gribas tikt galā ar sevi, savām emocijām savadāk.. gribas būt laimīgai, smaidīgai, starojošai, gribas atbrīvoties no liekā svara, lai varu uzsākt jaunu dzīvi.. bet es nesaprtu, kāpēc man tas nesanāk.??! apģērbu vairs nav ko vilkt, smaida nav.. negribas pat smaidīt ar lielajiem vaigiem.. meitenes, kā man rīkoties, kā atgūt dzīves prieku, spēju sakt dzivot veselīgi.. vairs pat nezinu ko ēst, lai izdotos notievēt.. jo viss organisms ar šo ir sabeigts.. kā lai tieku atpakaļ pie stingra rakstura, kas man palīdzētu atgūt dzīves prieku, veselību un lielisku augumu.. meitenes.. es ceru uz Jūsu palīdzību.. man tiesām ir ļoti grūti.. :( paldies..
19.09.2013 20:10 |

Reitings 8
šķiet, ka pārāk murgaini un nesakarīgi uzrakstīju, bet ceru, ka sapratīsiet.
19.09.2013 20:11 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Gribas jautāt,kā iepriekš ēdi, kad tievēji, jo nu piedod, bet pa pusotru mēnesi 11 kg ir pārāk traki! Izskatās, ka ir bijusi kāda ātrā diēta, pēc kuras, loģiski, viss atgriežas dubultā. Ko darīt, neko nedarīt - saņemties un neēst vairs tik daudz. Pakāpeniski atteikties no nevēlamajiem produktiem, pievērsties pareizai un veselīgai ēšanai... uzreiz jau atpakaļ skaisto ķermeni neatgūsi, tāpēc nav jēgas tik raudāt un rīt tālāk - katra diena skaitās.
19.09.2013 20:14 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
varbūt sāc ar to,ka pārstāj ēst, gausties un ej vingrot?
19.09.2013 20:15 |

Reitings 350
Reģ: 05.07.2011
bēdas, dusmas un tās negācijas, kas tev ir - izliec sportā! ej, pasvīsti uz zālīti, saplāno grafiku, domāju, ka ja redzēsi, ka viss uzlabojas, pašapziņa jau celsies par pāris procentiem uz augšu. :) un tad jau viss labais nāks līdzi. nevar visu uzreiz. sēžot mājās un čīkstot viss kļūs tikai sliktāk, tāda tu nepatiksi ne sev, ne citiem. vienīgais risinājums ir saņemt sevi beidzot rokās
19.09.2013 20:19 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Tu dzīvo viena?
19.09.2013 20:22 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Sallija, nav jaabuut pirms tam nekaadai trakai dieetai, lai tik iisaa laikaa taa uzeestos. Kad eed emocionaali, tad var apeest DAUDZ, tas ir ljoti viegli izdaraams.
19.09.2013 20:23 |

Reitings 8
Sallija - taisnība jau ir, es svaru zaudēju tiešām uz diētu pamata, jā, jo nezināju, kā savādāk zaudēt svaru, jo laika bija maz līdz vasarai un gribējās izskatities labi, vasaras sākumā prakstiski ēst ari neko negribējas, kaut ko mazliet ieēdu un viss.. bet tas arī tāpēc, ka mana vielmaiņa sabojāta, dēļ tā, ka es ik pa laikam uz diētām dzīvoju, tad neko neēdu, tad pierijos, tad atkal diētas.. tāppēc arī nezinu vairs kā dzīvot un ēst tālāk.. gribējās taču puisim pie sāniem labi izskatīties.. :(

krabis-ooo - es apzinos to, ka jāsāk pārstāt ēst, jāsāk vingrot.. kaut ko darīt lietas labā.. bet es gribu vingrot mājās, bet nezinu kādus vingrinājumus lai daru, lai dabūtu tievākas kājas un vēderu.. zinnu, ka internets pilns ar video..esmu jau tos iepriekš darījusi.. bet nespēju saņemt sevi rokās, jo gribas kaut ko spēcīgāku ne tikai presītes, kāju pacelšana utt..
19.09.2013 20:24 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
good-liver labs ieteikums. Kad es palieku nenormaali beediiga vai dusmiiga, taa uzreiz eju izlikt sevi sportaa. Peec sporta nodarbiibas (vienalga, kas tas ir - peldeehsana, ritenis, skrieshana, sporta zaale) gluzhi kaa jauns cilveeks
19.09.2013 20:24 |

Reitings 8
good-liver - varbūt vari ieteikt kādus vingrinājumus ko veikt mājās? jo es aizgāju no darba prom.. šobrīd nav tādas naudas..

Favel - es dzīvoju gan viena, gan ar vecākiem.. man ir divas vietas kurās dzīvoju.. un man ir tā, ka es visu to riju pa slepeno.. nu tā , lai neviens to neredzētu.. es kaunos par to.. dažreiz pārņem sajūta, ka man kaut kas nav ar galvu kārtībā
19.09.2013 20:26 |

Reitings 8
demoiselle, nevaru nepiekrist, es laukos braucu ar riteni, uzreiz citas sajūtas, tāds pacēlums, smaids pa visu seju pēc tādas aktivitātes.. bet tas tikai pāris reizes, kad sanāca ar riteni pabraukt..
19.09.2013 20:28 |

10 gadi
Reitings 2910
Reģ: 27.08.2009
Atrodi darbu. Nopietni. Kad ir ko darīt un nav laika ēst, tad pat pie lielākā beša nevar uzēsties.
19.09.2013 20:31 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
ej ārā skriet. Tev vajaga kustēties. Ja tikai vēzēsi kājas mājās, nekas daudz nemainīsies
19.09.2013 20:31 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ja tev ir nauda tādam lērumam ēdiena, būs nauda arī zāles abonementam. un pēc kārtīgas izlikšanās zālē tiešām ir fantastiska sajūta.
19.09.2013 20:32 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Skaidrs.

Klau, varbūt to naudiņu, ko notriec ēdienam, pakrāj un aiziej izmēģini zumbas nodarbības. Sarunā kādu draudzeni, ar kuru kopā iet, lai būtu tā apziņa, ka nedrīkst izlaist nodarbību. Nenormāli forša un jautra aktivitāte, manuprāt :)
Tev vajag to pirmo soli paveikt un tad viss aizies. Pēc tik feinas izkustēšanās arī ēdienu izvēli gribēsies pamainīt :)
19.09.2013 20:32 |

Reitings 8
runājot par darbu, šobrīd pilnīgi nekā nav, kas man derētu un būtu man patīkams. nevēlos strādāt nekādā maximā, rimi vai super netto.

es par to naudu iedomājos, ka to ko izterēju ēdienā, varētu iet uz sporta zāli.. vai iekrāt un nopirkt kaut ko jaunu.. bet manī nav tāda spēka, nezinu kāpēc.. labāk gribas pierīties un viss.. vairāk neko.. :(
man mājās ir zumbas disks no žurnāla.. sākumā jāiemēģina varbūt tas.. bet kur rīgā var apmeklēt zumbas nodarbības ? :)
19.09.2013 20:57 |

Reitings 8
un vēl viens jautājums ir, esmu lasījusi par infrasarkano pirti? kā viņā ir, kāda? vai ir vērts?
19.09.2013 20:59 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
ja jau nav darba, tad kāpēc nevarētu biežāk braukt ar riteni? skaties skaistas, slaidu meiteņu fotogrāfijas, varbūt tas palīdzēs. skaties youtubē vingrojumus. es pat vienu laiku , kad bija brīvs, cēlos ar to okartes skatuvi un vingroju ar šiem, tagad gan iet tā talantu fabrika, bet tur viņi arī vingro. kad esi nomākta ēd augļus, pieēdies no tiem, vai iztērē savu enerģiju kur citur, kādā nodarbē, kas tev patīk.
19.09.2013 21:57 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Un tagad padomaa,vai maz puisis bija taas apeestaas paartikas veerts ? :D
19.09.2013 22:22 |

Reitings 8
man ritenis ir laukos, bet izdomāju, ka braukšu kādu laiku padzīvot uz laukiem, kamēr esmu bez darba, atpūtīšos tur, aizmirsīšos visā, lai vieglāk paliek, baudīšu lauku burvību, skriešu ar suņuku, braukšu ar riteni, centīšos sakt visu no jauna, daudz savādāk, labāk un laimīgāk.
kaut gan šovakar atkal pierijos, es jau vingroju vakarā, un sevī mēģinu iedzīt jaunu stimulu, gribasspēku..

CelestialWolf, sasmīdināji mani.. :D protams, sirds sāp viņa dēļ vēl tagad, bet tiešām, vai bija vērts tā pierīties, lai būtu tāds skats man šobrīd un mokas.. bet visam ir jāizdodas, man viss sanāks no jauna ! izdosies atgūt atpakal skaisto augumu.
19.09.2013 22:47 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Negribi samazinaat eeshanu? Palielini aktivitaates. Bet ne tikai sportojot, bet vispaar. Vairaak staigaa, diidies, staavi uz kaajaam seedeeshanas vai gulshnjaashanas vietaa, mazaak uzturies maajaas, kur ir eedamais tuvumaa.
19.09.2013 23:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits