Sveikas meitenes.. sāku rakstīt, kad jau asaras lēnām sāk birt, bet visu pastāstīšu, un lūgšu pēc padomiem..
Vasaru sāku fantastiski, biju atguvusi savu ilgi kāroto skaisto augumu, gatava pludmalei , atpūtai.. apmierināta ar visu, smaidīju, staroju, blakus draugi, puisis, ģimenes mīlestība utt.. viss bija skaisti, superīgi. Un tad jau pamazām ar puisi sākās visādi strīdi, nevarējām daudz ko sadalīt, puisis vairs nevēlējās būt kopā, šis periods bija smags.. un es esmu no tiem cilvēkiem, kuriem aiz stresa un emocijām gribas ēst, ēst un vēlreiz ēst.. pagāja laiks, nedēļas un es aiz šī visa ēdu , ne par ko nedomājot.. pienāca mirklis, kad paskatījos spogulī, acis aizpampušas no raudāšanas, paskatījos uz savu ķermeni, vairs nebija skaistā auguma.. nekā no tā nebija.. cilvēkos negribējās iet.. sēdēt mājās, raudāt un ēst.. pienāca mirklis, kad it kā saņēmu sevi rokās, iziešu cilvēkos.. satikšos ar draudzenēm, jo man taču jāparāda, ka esmu stipra, vēl laimīgāka un skaistāka.. bet bija problēma, es vairs nevarēju aiztaisīt savus šortus ciet, savus mīļākos šortus, kurus uzvelkot jutos tik labi.. atkal aiz bēdām, ka esmu atgriezusies pie vecā svara, ka atkal būšu resna, ēdu , ēdu, un atkal ēdu.. viss grūti..
šajā mirklī nezinu ko darit. it kā cenšos saņemties, sākt veselīgi atkal dzīvot, ēst, sportot, būt aktīvai, bet vairs nespēju neko darit lietas labā.. ēdu visādus sūdus.. esmu tā uzbriedusi, uzpampusi resnulīte.. esmu pieņēmusies svarā no jūlija līdz šim mirklim 11 kg.. un tas ir drausmīgi.. gribas kaut ko darīt lietas labā.. gribas tikt galā ar sevi, savām emocijām savadāk.. gribas būt laimīgai, smaidīgai, starojošai, gribas atbrīvoties no liekā svara, lai varu uzsākt jaunu dzīvi.. bet es nesaprtu, kāpēc man tas nesanāk.??! apģērbu vairs nav ko vilkt, smaida nav.. negribas pat smaidīt ar lielajiem vaigiem.. meitenes, kā man rīkoties, kā atgūt dzīves prieku, spēju sakt dzivot veselīgi.. vairs pat nezinu ko ēst, lai izdotos notievēt.. jo viss organisms ar šo ir sabeigts.. kā lai tieku atpakaļ pie stingra rakstura, kas man palīdzētu atgūt dzīves prieku, veselību un lielisku augumu.. meitenes.. es ceru uz Jūsu palīdzību.. man tiesām ir ļoti grūti.. :( paldies..