16. septembra BEZTĒMA

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Labrīt :)

Pamodusies īsti vēl neesmu, laikam tāpēc garīgais uz nulli :/

Nu neko, ceru, ka dienas laikā tas uzlabosies :D :D

P.S. Veiksmīgu nedēļa sākumu :)
16.09.2013 07:47 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
weee, hormoni trako :D
16.09.2013 13:16 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Heeelllloooouuuu!

FUCK YOU, MONDAY! Braucu uz darbu, bet taaaaaaaaaa nāk miegs. Mājās būšu tikai ap kādiem pus12iem vakarā, grūti,grūti..

Šodien vismaz saule spīd, par brīnumu.. 6dien uz Londonu pie drauga,can't wait. :) Bet līdz tam vel 5 gaaaaaaaaaras darba dienas, grrrrrr.
16.09.2013 13:17 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Monro, par klasiku - mans bēbītis smukāks nekā tavs utt. :D :D :D
16.09.2013 13:20 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Marilyn, diez vai, cilvēks kurš bija man labs draugs , eeeeem 9 gadus ... Aprecējās un mani pat uz oficiālo ceremoniju neuzaicināja ... Obidna psc ....
16.09.2013 13:20 |

Reitings 11429
weee, nu un ? Es arī uz savām kāzām nevarēju uzaicināt visus savus labos draugus, un neviens neapvainojās. Domāju,ka tu rīkosi savas kāzas,tad sapratīsi,ka arī nevari uzaicināt visus senos draugus.. nē nu varbūt varēsi, ja būs sakrāta tik liela nauda. Kaut tagad mazais būs un viss tiks dots mazajam.

Ance, mans bēbīts nerāda man seju, liek rokas priekšā :D Bet nu kājas viņam ir nenormāli skaistas! :D
16.09.2013 13:23 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
nācās nomainīt visas iekšas un pat klavieratūru, nemaz nerunājot par vadu un akumulatoru, kā arī dzesētāju un jau pieminēto RAMu.

Mani interese dīda - ko Tu tādu viņam nodarīji? :D
16.09.2013 13:25 |

Reitings 11429
nācās nomainīt visas iekšas un pat klavieratūru, nemaz nerunājot par vadu un akumulatoru, kā arī dzesētāju un jau pieminēto RAMu.

Mani interese dīda - ko Tu tādu viņam nodarīji?

Mana mamma strīdētos līdz pēdējam - es neko nenospiedu !!! nu bet es neko nenospiedu, viņš pats!!! :D
16.09.2013 13:27 |

Reitings 9917
Marilyn, aicināt un painformēt ir divas dažādas lietas , un nav tā, ka mēs bijām draugi, mēs esam draugi .. nu vismaz līdz šodienas rītam bijām ... Negaidīju šādas lietas uzzināt no facebook.. Un es zinu, kā tas ir, man mazāk kā pēc mēneša ir kāzas ... Un es to, ne no viena neslēpju, oficiālās daļas ceremonija neizmaksā pratiski neko ( glāze šampīša !? ), Vienkārši pats fakts, mani ļoti izsita no sliedēm ... Man nav daudz cilvēku ko uzskatītu par saviem draugiem, tapēc tos kurus uzskatu ļoti cienu un attiecos īpaši
16.09.2013 13:28 |

Reitings 7408
es neko nenospiedu !!! nu bet es neko nenospiedu, viņš pats!!!

Es agrāk vienā remontservisā strādāju, tur šis bija norma :D Nu tā ņēmās taisnoties cilvēki, ka neko jau nav darījuši, ka Ances tips, kas zinātnes vārdā bija kaut ko nospieduši, likās lielākā laime - vismaz skaidrs, kas ir salaists dēlī :)
Otra remontdarbnīcas klasika bija "Bet kāpēc jāmaina tā vai cita detaļa? To pašu saremontēt nevar?" :D
16.09.2013 13:31 |

Reitings 11429
weee, nu liela muiža. Es gan neapvainotos un esmu priecīga,ka mani draugi neapvainojās par to, visi saprot. Un kā tad tas izskatītos ,ka uz kāzām atnāk cilvēki, pēc ceremonijas viena daļa tiek aicināta uz svinībām, bet otra daļa jāpasūta.. ?
mēs esam draugi .. nu vismaz līdz šodienas rītam bijām ...

šitas vispār garām..
16.09.2013 13:32 |

Reitings 9917
Marilyn, nu jā tā ir normāla prakse, ka ne visi nāk uz svinībām , daļa manu viesu paši nevēlas/nevar... Arī pati esmu bijusi ne vienās vien kāzās, kur puse pēc tam pazūd... Un kā jau saku, viena lieta , ka neuzaicina otra , ka neko nesaka ... Manuprāt, pateikšana ( mums ir bijušas sarunas pēdējā laikā ) ir elementāra cieņas izrādīšana, draudzībai... Bet nu ne jau man mācīt, kā dzīvot... kā ir tā ir ... likšu tā teikt aiz auss .... :)
16.09.2013 13:39 |

Reitings 11429
weee,nu gan jau neteica tāpēc,ka nevarēja uzaicināt.
16.09.2013 13:42 |

Reitings 5516
Alexxa, nu, akumulators un vads nodega pats no sevis. :D
Nu, kā, ko nodarīju? Vienreiz uzlika enerģijas dzēriens. :D Izslaucīju, bet neiztīrīju (vispār, par spīti ieteikumiem, es datorus tīru ārkārtīgi reti, baigais slinkums, varbūt 2x esmu to darījusi), salipa visādi sūdi, tā nobeidzās klavieratūra, ko tik vecam Aceram bija grūti dabūt, tāpēc, lai nečakarētos ar pasūtīšanu nopirku parasto un piespraudu. :D Nobruka skaņa, jo es sačakarēju uzstādījumus, pēc tam izdomāju, ka vajag uztaisīt system restore, tikai izvēlējos neīsrto brīdi - kad uzpdeitojās video draiveris. Protams, tas nojuka. :D Bet ar to es kaut kā tiku galā. Tomēr toreiz, kad man sanāca čakars ar win 8 updeitu, es vairs neko saviem spēkiem nespēju izdarīt, jo man kompis izrubījās no uzkaršanas tieši tajā brīdī, kad notika updeitu instalēšana, līdz ar to uzkārās arī viss windows. Khm, kas vēl? Jā, es novilku uz kompja toolbar vīrusu, no kura nevarēju tikt vaļā 3 nedēļas. :D Kāpēc tas RAM nojuka, man līdz šai pat dienai nav skaidrs. Nu, un ventilators, protams, nočakarējās tā dēļ, ka nebija tīrīts vai arī vienkārši aiz vecuma nobeidzās.
Tagad to kompi salaboja, uzlika jaunu ramu, jaunu cieto - to, kas darbojas uz mikroshēmas principa, nevis diska, un man reāli nedaudz skauž, jo mēs viņu atdevām drauga mammai. :D
16.09.2013 13:47 |

Reitings 11429
Cik foorši nodziedāja http://youtu.be/xq0h_0PwnGE
16.09.2013 13:55 |

Reitings 7408
Ance
uzlika enerģijas dzēriens. Izslaucīju, bet neiztīrīju

Lai zinātnes vārdā nenosvilinātu vēl piecus kompjus, varu ieteikt pēc šķidruma uzliešanas uz kompja, momentā to slēgt ārā un raut nost akumulatoru. Brīnos, kā viņš Tev ar dūmiem pie dieviem neaizgāja. Man tā ir bijis :D Diemžēl, tas, ka jāatvieno tas brīnums no strāvas (te der atcerēties, ka strāva ir ne tikai lādētājā, bet arī pašā akumulatorā), man ienāca prātā tikai pēc otrā līķa, kad sāku domāt, kas pie velna ... :D
Nobruka skaņa, jo es sačakarēju uzstādījumus, pēc tam izdomāju, ka vajag uztaisīt system restore

Interesanta doma, rēķinot, ka parasti ir iespēja uzlikt vienkārši default settings un no tās vietas tos uzstādījumus čakarēt pēc sirds patikas no jauna :D System restore tamdēļ man vēl nebija ienācis prātā.
Kāpēc tas RAM nojuka, man līdz šai pat dienai nav skaidrs.

Par tiem iesaku galvu nelauzīt. Tas varēja atdot galus gan no papildus slodzes (Tā Tava uzgāztā dzēriena - cukurūdens kolosāli vada strāvu, kā rezultātā - jābrīnās, ka no tā kompja kas vairāk par korpusu atlika), gan varēja būt brāķis, vēl viņš varēja atstiepties tāpēc, ka Dievs tā nolēmis, respektīvi, tāpēc, ka viņam tā ienāca prātā.

Vispār, lasu, kā Tev tur gājis un atceros, kā pašai gāja, kamēr tikai mācījos. :D Ne tādas vien spicas idejas nāca ārā. Vispār man prieks, ka Tev nav bail mēģināt. :) Pēc maniem novērojumiem, meitenes lielākoties tomēr no tehnikas tā kā baidās un domā, ka netiks galā...
16.09.2013 14:09 |

Reitings 5516
Interesanta doma, rēķinot, ka parasti ir iespēja uzlikt vienkārši default settings un no tās vietas tos uzstādījumus čakarēt pēc sirds patikas no jauna

Tas neizdevās. Mans kompis izdeva sirēnai līdzīgu, ļoti skaļu skaņu, ko nevarēja apklusināt. Nočakarējos 30 min un tad nospļāvos un restorēju. :D
Skaņa pazuda, tāpat kā interfeiss un mans win8 izskatījās kā win98, ar zilo desktopu un pelēkajām apmalēm. ko tālāk darīju vairs neatceros, bet kaut kā izdevās savest kārtībā. :D

Jā, man zinātnes vārdā ir aizgājuši 3... Tagad vairs tā neeksperimentēju. Jaunais kompītis ir smuki pielāgots un saštellēts, kā man vajag. Baigi apmierināta ar sevi esmu. :D
16.09.2013 14:22 |

Reitings 5516
Vispār man tagad ir vairākas fīčas, ko gribu uz jaunā win izmēģināt, bet raustos. :D
16.09.2013 14:33 |

Reitings 7408
Ance, lasot to visu, sapratu, ka man iztēles par maz :D
mans win8 izskatījās kā win98, ar zilo desktopu un pelēkajām apmalēm

Kas ir jādara, lai dabūtu gatavu šo? :D Win7 vēl šito varēja, cītīgi visu ko saspaidot pie settingiem. Win8 - zini, apskatījos, bet nekur neko tādu, kas varētu atsaukt atmiņā manu pirmo kompi, (Mans pirmais bija ar Win95 - pirmā OS ar "smuku" interfeisu) neatradu :D Tev ir talants, tas ir neapstrīdami. Man, iespējams, vairs nekas tāds neizdodas, jo es pārāk daudz zinu, līdz ar to mazāk eksperimentēju. Būs par ko padomāt :D

PS:
cieto - to, kas darbojas uz mikroshēmas principa, nevis diska

To sauc par SSD un es arī nedaudz apskaužu Tavu mammu - man pašai arī joprojām tāda nav. Laikam jau tāpēc, ka viss strādā kā vajag, tāpēc slinkums ko mainīt. Veikalos gan gar tiem pasiekalojos, bet nepērku, jo nevajag, bet gribētos...
16.09.2013 14:37 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
meitenes,kar kādiem angļu valodas vārdiem mekē šīs mazās gumijas ebajā?
16.09.2013 14:41 |

Reitings 5516
Alexx, a ir iespējams apskatīties kaut kur info par to, kāds man ir tas cietais?
16.09.2013 14:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits