Cik bieži lietojat alkoholu???

Reitings 298
Reģ: 05.02.2011
Gribas uzzināt,cik bieži jūs to darat...!?
Lieta,tāda,kad mans draugs uzskata un tā arī dara,kad normāli iedzert ir 3 reizes gadā..Varbūt jau tā arī ir,bet nu man galīgi tā nesanāk,man sanāk mēnesī apmēram 2 reizes,un dēļ tā mums iet lielie kašķi! It sevišķi šobrīd,kad viņš man ir Norvēģijā,bet es esmu uz mēnesi atbraukusi uz savu dzimto pilsētu,kur ilgi neesmu bijusi,tādēļ sanāk liela ciemošanās un protams arī iedzeršana! Nav tā,kad viņu atstāju novārtā,arī ejot ciemos,ņemu līdzi planshetu,lai varētu sazināties skypa,lai redz,kad viss kārtībā..kad nedzeru,jau tā,kad nevaru paiet vai parunāt..Parasti arī vieglus dzērienus dzeru,tāpēc,nav tā,kad piedzeros! Nezinu vnk,kārīkoties,vai tiešām vienīgais variants,ir pātraukt to lietot vispār..bet man patīķ pa retam arī pēc smagas darba dienas iedzert glāzi vīna,bet viņš uzreiz saka,kad alkoholisms tā sākoties..
Vai kādai ir līdzīgi,vai arī otrādi..???

P.S. Vecāki nav alkoholiķi,lai būtu pret to tāda antipātija!!
19.08.2013 20:08 |

Reitings 298
čāčā
Ja autore raksta,ka nevar parunāt,ja nedzer, tad es piemetinu,ka man nav vajadzīga dzeršana, lai sakomunicētu. Autorei, pēc viņas vārdiem ir vajadzīgs alkohols. Nedomāju,ka te ir runa par 0,5 alus pudelīti,kas dod drosmi.

Pēc,šī es gan tā sapratu!! :D
19.08.2013 21:28 |

Reitings 298
Nē,nepiedzeros..piedzerties varbūt sanāk reizi 4 mēnešos!!
19.08.2013 21:29 |

Reitings 298
Tātad gadā 3 reizes,nedomāju,kad daudz,bet ne jau arī tā,kad paiet nevaru!!
19.08.2013 21:30 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu ja tev tas cilvēks ir svarigs,, lieto alko tikai svetkos. Un gaslu gala ja griabs vīnu

-

Bezalkoholisks baltvīns.
19.08.2013 21:33 |

Reitings 298
Laikam,jau tā arī būs jādara...Alkohola dēļ jau mīļoto pazaudēt negribas!!! :)
19.08.2013 21:36 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tu saprati nepareizi, karoče.:D kad ir prom, viņš noteikti negrib,ka dzer,jo cik nav dzirdēts,ka pa dzērumam noiet pa kreisi.
Kopā esot....
Godīgi sakot tagad paskatoties apkārt uz jaunatni, es arī nezinu kā audzināt bērnus,kad jau 13 gados ir pamēģinājuši visu iespējamo.:D vrb baidās nokavēt to brīdi,kad iedzeršana kļūs par alkoholismu? Vrb tpc cenšas ''nogriezt'' vēlmi pēc alko jau saknē, drošlaba pēc.
19.08.2013 21:41 |

Reitings 515
Reģ: 01.01.2013
Apmēram reizi mēnesī sanāk tā pavairāk (1-2 pudeles vīna). Bez tā kādreiz vēl paretam varbūt kāds kokteilītis vai aliņš, vai vīna glāze. Ziemā varbūt sanāk nedaudz biežāk kā parasti alkohols, jo tad man ir topā karstvīns vai karstais balzams. Vasarā atkal tas aliņš vai kokteilītis. Laikam visretāk sanāk pavasarī/rudenī. Tad visbiežāk tikai tā reize mēnesī ar 1-2 pudelēm vīna. :D
19.08.2013 21:43 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Hmm.. Interesanti, ka tomēr viņam nesanāk iedzert 3x gadā.
Tāpēc Tev nevajadzētu justies slikti.
19.08.2013 21:47 |

Reitings 298
Tagad sapratu tavu domu!:) Protams,katrā jau no mums mīt greizsirdība,bet domāju,kad esmu pietekoši viņam pierādījusi savu uzticību pret viņu,mēs ari katru vakaru pirms gulētiešanas divas stundas sarunājamies pa skypu,viņš redz,kad esmu jau mājās un gultā!! Nedomāju,kad tas ir tas iemesls,jo visās pārējās sfērās mums viss ir sakārtots ideāli! Vnk varbūt viņš man ir pārāk pareizs un grib lai arī es esmu tāda..

Mani šobrīd uztrauc,kad manam brālim ir jau 12 gadi un skatoties uz jaunatni,man ir bails,kad ar viņu nenotiek tas pats!

Laikam tiešām,cenšas nogriezt jau pašā saknē dzeršanu,lai nesākas vairāk!!
19.08.2013 21:50 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
iņš noteikti negrib,ka dzer,jo cik nav dzirdēts,ka pa dzērumam noiet pa kreisi.
Kopā esot....
Tad puisim ir jāārstē savi tarakāni galvā un beidzot jāuzticas savai meitenei nevis jārīko scēnas par alkoholu.
19.08.2013 21:52 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vnk varbūt viņš man ir pārāk pareizs un grib lai arī es esmu tāda..

Nez, man tas vairaak atgaadina veelmi dikteet otram noteikumus, peec kuriem otram buutu jaadziivo. Ja vinjsh kaut kaa saasinaati uztver alko teemu, tad vinjam ir probleema, nevis autorei un vinjam pasham arii taa jaarisina. Es noteikti nepiekaaptos. Tiiri principa peec, jo kameer iedzershana notiek reti un nenotiek piedzershanaas, otram gar to nav nekaadas daljas.
19.08.2013 21:55 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Šogad, 2013.gadā, līdz šim esmu izdzērusi precīzi vienu mazu sidra pudelīti un ari tikai tāpēc, ka ļoti garšīgs. Pat jauno gadu sagaidot kaut kā negribējās neko dzert. Vidusskolas laikā likās forši, katrā ballītē iedzert, tagad vispār neprasās, domāju, ka no tā izaug. Apsveru iespēju gatavot dažādus ēdienu un tad pievienot, piem., balto vīnu mērcei. Alus negaršo, sņabis šķiet prasti. kokteiļi bojā ādu un matus :D Un dzeršana neiet kopā ar sportu. Un alkoholā ir daudz kaloriju :)
19.08.2013 21:58 |

Reitings 515
Reģ: 01.01.2013
Lai gan, ja tā padomā, tad man arī, kad esmu skaidrā, besī cilvēki, kas ir pārlieku iedzēruši (nu tā, ka ir jau jūtams, ka ir kāds reibonītis). Bet, kad es arī iedzeru, tad viss ok, neviens vairs nebesī. :D
19.08.2013 21:59 |

Reitings 133
Reģ: 08.02.2013
Ar draugu alkoholu lietojam reti, jo tas nav nepieciešams. Varam atpūsties arī tāpatās. Lietojam alkoholu tikai, tad, kad esam kādā ceļojumā vai ārpus LV. Nepatīk tādas pasēdēšanas kuras bez alkohola starpniecības nevar būt jautras. Un ja tas sanāk tik bieži, tad vīrietim tiešām tas var apnikt. Zinu, ka manējam nepatīk ne izklaides, kā arī meitenes, kas lieto alkoholu.
Lietojot alkoholu cilvēks ļoti ātri mainās.
19.08.2013 22:02 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Kā nu kurā periodā. Citreiz sanāk reizi nedēļā, citreiz reizi mēnesī. Bet tas nosacīti - viena vīna glāze vai viens buteļuks D-light karstā vasaras vakarā.
19.08.2013 22:11 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Reizi mēnesī laikam sanāk iedzert, bet normas robežās, bez pohas nākamajā dienā :)
19.08.2013 22:18 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Draugs, liekas, dzēris ir aizpagājušajā ziemā alu. Bet pirmstam, es tiešām nezinu.

Es, ļoti sen. Ja nemaldos pirms trim gadiem , jaunajā gadā, pus glāzi.
19.08.2013 22:24 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Tad es laikam esmu alkoholiķe :D
no rudens līdz tādam riktīgam pavasarim tikpat kā nelietoju, vien šad tad karstvīni aukstos ziemas vakaros! kā sākas vasara, tā sākas arī ballīšu maratons, ārā foršs laiks un visādas pasēdēšanas notiek ļoti bieži, pat vairākas reizes nedēļā un tad nu arī aiziet visi kopčiki - daquiri, mohito utt. šad tad pati kaut ko uzmiksēju un tā.. alus reti kurš garšo, un kaut ko ļoti stipru tiešām reti sanāk dzert! bet tas ir principā ballīšu/pasēdēšanu iespaidā, ne jau es siltā vasaras naktī dzeršu ūdentiņu vien :D
patīk kokteiļot, bet nu par to, ka sejas ādu slikti ietekmē, jāpiekrīt! tas ir iemesls, lai to kokteiļošanu bremzētu.
19.08.2013 22:24 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Tieši domāju veidot diskusiju par šo tēmu, bet no otra skatpunkta.

Esmu tā, kas nedzer- kādreiz tas bija principa pēc, jo uzskatu tāpat kā tavs draugs- tik daudzi nodzeras, jo nemāk izklaidēties bez. Es māku dzīvot bez, tāpēc neredzu jēgu dzert.

Tagad esmu iemācījusies badīt vīnu, izgaršot labu alu, bet tās ir pusglāzs, ja ļoti garšigs varbūt glāze.

Man draugs pims manis bija pieradis tusēties ar draugiem vismaz 4-5 vakarus nedēļā. Iedzeršana, rezi nedēlā par daudz noteikti sanāca, smēķēšana, zāles pīpēšana.
Ar mani sot ir samazinājis. Katru otro vakaru mazliet alu vai vīna ( alus vismaz 2-3 pudeles un vīnu kādu pudeli uz diviem ar draugu). Man joprojām tas ir par daudz. Un es prasīju, lai atmet smēķēšanu pavisam, ja grib turpinat runas ar mani par bērniem.

Un viņam ļoti patīk teikt, ka nav atkarīgs, bet- četras dienas izbraukumā pie dabas, katru dienu bija ķīkstiens par cigaretēm vai zālīti.

tagad pirmdienas vakars, teica, ka pēc darba būs mājās- pazvanīja pēc divām stundām, lai pateitku, ak ir ar draugu. Tas skaidrojumā nozīmē iedzert pa aliņam un uzsmēķēt, tā lai es neredzu.

Kā man ar to cīnīties? Nezinu. Esam izrunājuši kāpēc viņam vajag smēķēt- parastās cigaretes ir tikai kompānijas pēc un nav problēmu atmest, bet zāli- tas ļaujot atslēgties un cigarešu paciņu vienmēr tur kabatā, jo tad ir atsainojums uztīt zāli kādam draugam un pa stapai uzvikt dūmu. Iedzeršana- esmu ok, baudīšanai vai pie ēdiena, bet ne katru vakaru un ne dēl tā, ka nez ko rokās turēt.

Ir leilie un daudz kašķu par šo tēmu, katru otro dienu domāju vai ri vērts palikt un būt kopā, varūt iet prom. Esmu teiktu, ka dodu pusgadu mūsu atiecībām, ja nekas nemainīsies, viņš sola, ak main;isies, bet vajag dod viņam laiku. Tai pat laikā atzīst, ka saprot, ka tas viss ir stulbi un bērnišķīgi. Un laikam tur tā problēma- viņš man ir bērnišķigs un izaugt negrib, un es negribu justies kā mamma, kas aizrāda, kas ir labi un kas ir slikti.

Plus mums ir storiji abās ģimenes pusēs pa alkoholiķiem, lai būtu pamats to neielaist, bet cik te dažas sme'jas, ka mazdrusciņ iedzeršanu par alkoholismu saukt, tad man liekas, ka mns draugs ir atkarīgs un es nezinu kā ar to cīnīties, jo kad saku to skaļi,tad visi par mani sme'jas, ka no mušas pūšu ziloni, bet viņš nedēlu bez iedzeršana,smkēšanas vai zāles nevar iztikt.

To sajūtu, ko meklē, kad ir draņķīgs laiks, var aizstāt ar citām daud zlabākm lietām. tik vajag gribēt.
19.08.2013 22:26 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Krieviem ir labs teiciens-u prirodi net plahoi pagodi. Nu nav draņķīga laika, ir feins rudenīgs dregns lietus un garda vīna glaze ar blūzu. Fantastiskas sajutas. Ir ziemas sniegputenis ar karstu balzamu ...ir pavasara caloņa...taču man nekad laiks neliekas draņķīgs. :)
19.08.2013 22:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)