Acis, pagaidām, vel nav tik slimas, lai zaudētu redzi.. Cik varu, patīru no pūžņošanas. Un kaķēni, diemžēl, šeit nav tikai miskastes kaķeņu metieni, tos te atnes arī no mājām vai izsviež no mašīnām. (man pašai ir kaķene no šīm pašām miskastēm, nu viņai jau 3 gadi rudenī būs, arī bija atnesta un izsviesta, barojošas kaķenes nebija un viņa klunkurēja neviena īsti nepieņemta.)
Pelēkajam tikai izskatās tās actiņas katra savā krāsā, bet tik un tā, viņš atgādina kādu aristokrātisku kaķēnu! :)
Oranžais kaķēns, cik saprotu ir pieaugušā oranža pēcnācējs, jo viņi viens par otru dikti uztraucas, pieaugušais rudulis izrāda lielāku gadību par savu mazo nekā dažs labs cilvēks.
Pēdējās divās bildēs ir viens un tas pats mazais, tikai vienā bildē samircis, tapē sabozies. Šis ir kaķēns par kuru katru dienu saņemu jautājumu, vai nav atnests mājās un noslēpts, jo esmu dikti pieķērusies viņam. Esmu iedevusi arī vārdu mazajam.
Diemžēl, aplēses no iepriekšējiem gadiem vēsta, ka izdzīvo retais pēc ziemas, tāpēc, ja vien ir iespēja, apprasieties saviem radiem, kolēģiem.