Sveikas,
man te taads pardomu briidis.
esmu kopaa ar puisi gandriz gadu, sakam viens otram vaardus "es tevi miilu". reizeeem pat parak biezhi, citreiz aizdomaajos, vai tiesaam es miilu? citreiz arii vins man pajautaa, vai veel miilu vinu. Paskatos uz vinju, vinam aciis, un man tiesaam gribas to teikt, juutu ka miilu. bet tai pat laikaa, leitas ko esmu darijusi, neliecina par to. arii liekas ka tie vaardi ir tik nolietoti ka zaudeejusi noziimi.
runaju ar draudzeni, vina man saka- "tu vinu nemiili. es esmu ar savejo kopa 3.5 gadus un tikai tgd saaku saprast, ka miilu, bet pat par to neesmu parlieicnata. kaut gan ieprieks to teicam viens otram, un likaas ka taa tas ir. Bet tas ko esmu nodarijusi vinam, taa nebija milestiba. Ja miiletu, nebuutu tadas lietas darijusi."
kaa ir ar jums? cilveeks ar ko esat kopaa, kuram sakat sos vardus, jus tieshaam esat parliecinaatas, ka miilat vinu? kaa juus to zinat? vai arii ja padomaa, tad tiesham tie ir tikai vaardi, kuri vnk ir iegaajushies juusu ikdienaa un par to noziimi esat aizmirsushas?