Jā, es pirku mēnešbiļeti uz vienu transporta viedu... citreiz sanāca nopirkt kādu lieku braucienu, kad vajadzīgais trolejbuss neiet, kur vajag vai arī kursa biedri nolemj braukt ar citu transportu, nevis ar to ko biji iecerējusi, bet tas bija ļoti reti...
Nu... par vadību tev neko nestāstīšu, jo kad gāju prom nomainījās galvenā komene, par cik nomainijās koledžā direktors, bet tā ir pagātne....
Istabiņas kā kura... tās kas ir sabildētas mājas lapā - neceri :D Tik labas nebūs, tās ir domātas nestudentiem... BET - istabiņas ir tīri pieņemamas, salīdzinot kā citur esmu redzējusi... 4. stāvā ir tādas šikākas, pārējos tādas viduvējas... kukaiņu un žurku tur nav ! Man patika, biju apmierināta... ja neapmierina istabas biedri vai kas cits, tev piedāvās citu variantu ko līdz būs tāda iespēja, jo sākumā viss ir pilns... galvenais lai nav tuvumā no RTK un Sporta akadēmijas studenti, jo tie ir lielākie cūkas kā arī skaļākie... pamācīties pie tādiem ir pagrūti... bet kā jau teicu - droši prasi citu istabu...
Ar internetu ir problēma - pirmajā stāvā ir liela zāle ar vadiem, kur vari pievienot savējo kompi... un ir divi stacionārie... Istabiņās ievilkts internets nav.