TV

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Ir doma ģimenei dāvināt televizoru (gan laba, dārga dāvana, gan viņiem vajadzīga), bet neko no viņiem nesaprotu. Vai kāda ir nesen iegādājusies un orientējas kādi tie televizori tagad tiek piedāvāti? Pēc reklāmām līdz galam nesaprotu kāda katram ekrānam starpība.
Vai varbūt kāda var ieteikt internetveikalu?
02.08.2013 12:17 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Klusais smaids, bet nav arī nekāda iemesla maksāt par funkciju, ko neviens nelietos.
LG vs Samsung, laikam, ka nav arī liela iespēja iegrābties ar labu firmu un atbilstošu cenu kategoriju, garantija vēl nāk klāt.
02.08.2013 13:59 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
baidos, ka vairumā mūsdienu televizoru 3D funkcija jau ir iebūvēta - nevar no tās atteikties, taču neviens nespiež to izmantot. Noliec brilles plauktā un skaties parasto televīziju.
Bez 3D šajā cenu kategorijā pieejami vienīgi budžeta klases modeļi, kuru kvalitāte ir visai apšaubāma.

Es jau nesaku, ka šī fīča ir nekam nederīga. Es tik pateicu,ka mūsu ģimenē nejūt iztrūkumu, tikai tāpēc, ka šādas lietas mūsu televizorā nav, jo vnk ņemām bez 3D funkcijas. Zinu cilvēkus, kuri labprāt kvantumā tik skatās 3D filmas, es neesmu no tām. Tad kādēļ man jāpērk 3D, ja šīs brilles plauktā man tur tā arī stāvēs un noklāsies ar putekļiem? Lai vai kā - neieslīgšu sīkākas detaļās vai diskusijās, jo šis TV mums jau ir pusotru gadu. Kad tomēr bija vēl izvēle - ar vai bez. Un kvalitāte ir ļoti laba!
02.08.2013 14:07 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Tiešām - labāk aiziet uz veikalu, uzzināt par visiem interesējošajiem jautājumiem. Mums ir pats parastākais LG tv, bez visādām fīčām, nē nu, kaut kādas ir, bet tās netiek izmantotas, jo nav vajadzības. Kvalitāte laba, galvenais, lai rāda. :D
02.08.2013 14:11 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Man ir Sony - bilde super, funkcijas vienkāršas un ērtas.
Pirms izvēlēties internetbeikalā pastaigā pa veiklaiem un parunājies ar pardevējiem par visiem +/-
02.08.2013 14:23 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Jā mums jau tā ir, ka brilles stāv plauktā, pluss vienas jau kaķītis paspēja saplēst. Nu ikdienā skatamies parasto tv :) piemēram, man ļoti patīk tās funkcijas, ko piedāvā smart tv :). Izmantojam diezgan bieži tās. Vislabāk patīk, la varu izmantot youtube:) +, ja ir telefons ar funkciju, kas lasa bing attēlus, tad lieliski var savienot ar youtube un darboties ar telefonu nevis pulti. Bet doma iegādāties klaviatūu, lai var visu ātrāk raksīt nevis ar pulti čakarēties. :D

Bet nu pirms iegādājāmies šo Tv, gājām pa veikaliem un izrunājām ko kas un kā, jo mēs izšķirties par diviem tv.
02.08.2013 14:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits