Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ir un nav

Reitings 8
Reģ: 20.06.2013
ehh satikos ar puisi 2menesus -vins bija izskiries no bijusas 5 menesus atpakal..
viss superigi-ja godigi iemilejos puisi no 1as tiksanas reizes-kas man nav raksturigi.protams jo vairak laika kopa pavadijam jo vairak piekeros..un te peksni uzradas atkal vina bijusi -esot sapratusi ka vina vinu joprojam milot(kautgan piekrapa vinu ar darba kolegi pec 4gadu kopaa busanas)pirms tam dzivoja vini kopaa vina dzivokli-joprojam dazas vinas mantas tur stav.
ta nu satikas vini atkal-jo vina gribeja savakt palikusas mantas. tagad puisis tads jocigs palicis...sarakstamies maz..atbildes isas...nav vairs tas..;/
vajagot vinam laiku lai saprastu...jo joprojam milot bijuso..un vina grib but atpakal vina dzive.
man katra zina soks un sapigi..jo tiesam cereju ka ar so cilveku izveidosies kautkas nopietns.
nezinu vairs ko darit...nerakstit vairs-neuzbazties...bet tik loti pietrukst ..;/
vai tiesam vins kaps atpakal uz ta pasa grabekla....
27.07.2013 23:22 |

10 gadi
Reitings 2084
Reģ: 31.01.2012
Es uzskatu, ka nevajag pieļaut, ka sataisa tevi par rezerves variantu. Visdrīzāk aizies pie bijušās, bet iespējams pēc kāda laika atkal kaut kas nesanāks, un atkal sāks kontaktu ar tevi. Vislabāk, manuprāt, aizmirst. Ja jau pat saka, ka mīl bijušo.. Bet sirsniņai nepavēlēsi. :(
27.07.2013 23:32 |

Reitings 23
Reģ: 31.10.2012
man lidzigs gadijums,tik pie vainas nebija bijusī. Sajutas afigena drankigas. Turies.
27.07.2013 23:36 |

Reitings 8
Reģ: 20.06.2013
ir gruti..lai ari 2 men nav ilgs laiks-paspeju iemilet cilveku.lika justies ipasai un sajutas ko radija nekad nebiju jutusi ar nevienu citu.
tagad ja neuzrakstu-vins neraksta.vajag laiku..bet man negribas sedet un gaidit...(lai ari vina delj gaiditu) ta nezina vnx nogalina....
visdrizak panems bijuso atpakal..kaps atkal uz ta pasa grabekla lidz vina aizskries atkal ar kadu citu.
27.07.2013 23:52 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Zini.. ja puisim vēl ir jāizdara izvēle.. tad nu ''nafig'' Tev tādu..
Ja viņš ir tendēts uz sevis pazemošanu, nenozīmē, ka Tev jāpazudina sava pašcieņa :)
Pa pasauli noteikti klīst kāds vīrietis, kuram nevajadzēs ''laiku, lai saprastu''
27.07.2013 23:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits