Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

(pēc)POSITIVUS- gūtās emocijas, komentāri, nepatika u.t.t.

 
Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Dalieties pieredzē- ar ko sliktu/labu nācās saskarties, labās lietas .....
22.07.2013 00:46 |
 
Reitings 419
Reģ: 29.01.2009
Hmm, shim pc nav garumziimju..

Esmu guleejusi tikai 2 h. Tikai 4:30 iebraucu Riigaa. Emocijas kopsummaa 70/100. Sho positivus izbaudiiju daudz labaak, nekaa pagaishgad. Shoreiz kaartiigi gatavojos soliitajie laikapstaakljiem, tachu beigaas viss izveertaas taa, ka ne lietusmeetelis, ne gumijnieki nebija nepiecieshami. Otrajaa dienaa pie Pienvedeeju piedziivojumiem pilniigi bija tik karsti, ka galva kljuva dulla :)

Tika izbaudiitas visas iespeejamaas atrakcijas, tik forshi ar visiem cilveekiem kopaa, viens otru atbalstiit, smieties. Vnk super!! :) Izbaudiitas daudzas grupas. Nesapratu, kaapeec no daudziem dzirdeeju chiiksteeshanu par sigur ros.. Man tieshi likaas perfekti, vnk staaveet un izbaudiit priezhu ielokaa taadu muuziku, tas pat nebija chills, tas bija kkas augstaaks :) un citiem bija veeeel augstaaks, jo blakus jutaam, ka kaads piipee zaaliiti :D

Kritikju nomelnotais Tom Odell man ljoti patika, chalis izlika sevi visu. Perfekti :)

Un visgaidiitaakais The XX, biju paarlaimiiga. Nespeeja nevienaa briidii trauceet tas, ka taa ir jau 1diena plkst. 00:00 un ka jaaceljas jau peec 7 h, bet veel esmu Salacgriivaa.


Kas nepatika? Tie taadi siikumi, bet ljoti uzkriit uz nerviem cilveeki, ka paardzeraas un zuvedaas drausmiigi. Viens paariitis no riita lamaajaas rupjiem vaardiem, nopirka 2 sirdus un alu un pilniigi pilnus izgaaza viens otram virsuu (speciaali). Peec tam meitene knapi runaajot, luudz telts paardeveejam olu. Un vinjsh saka, ka iedos, ja vinja liks vinjam mieru. Nuuuu, man bija kauns skatiities :)
Vai arii cilveeki, kas pie sigur ros vai the xx chilliigajaam dziesmaam vnk aardaas. vnk wtf :D

Kaa arii shis bija 6ais gads peec kaartas, bet 1o reizi paliku telshu pilseetinjaa. Nu nepatika man. Blakus bija zagliigas meitenes, kas teltii apsprieda, ka vajag iet mekleet pa teltiit alkoholu.. Nozheelojami..


Bet taa man viss ljoti patika :))
22.07.2013 13:38 |
 
Reitings 275
Reģ: 29.01.2009
aaaah, man patika.
Vabūt kāda zina, kas tas bija par dj, kas spēlēja i love you teltī pāc Pienvedēja piedzīvojumiem?
22.07.2013 15:02 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Man viss patika!
Es gan šogad biju tikai uz pēdējam 2 dienām, bet tas netraucēja baudīt pasākuma burvību! Visus negatīvos aspektus, ko minēja sema, es tiešām nemanīju un sevišķi nepievērsu uzmanību. Kaimiņi telšu pilsētiņā vienā pusē bija baigi draudzīgi, otrā – nenormāli rēcīgi :D ja apkārt vazājās kaut kādi, kas vairāk paņēmuši uz krūts – i dont care, man viss forši :D pat tas, ka man visu laiku bija auksti un svētdienu pavadīju bez sidriņiem, jo biju pie stūres, man nebojāja prieku par to, cik forša un uzlādējoša atmosfēra tur valda. Šonakt esmu gulējusi kādas stundas 4, šodien miegu ciet, bet esmu priecīga.
Šogad gan nebija tādu hedlaineru grupu, par ko es baaaaigi fanotu, bet tāpat padejot, paklausīties pačilot varēja easy. Nu, vienīgi, es nepaspēju uztaisīt kolas bundžiņu ar savu vārdu, bet citādi visāda jautrošanās un atrakcijas izbaudītas.
Es pat īsti nezinu, kas tajā pasākumā ir tāāāds, kas tā pievelk. Un jau tagad zinu, ka nākošgad bez ierunām rezervēšu atvaļinājumu nedēļā pēc Positivus, lai var atpūsties līdz pirmdienas rītam :)
22.07.2013 15:12 |
 
Reitings 815
Reģ: 29.01.2009
Ai, es vienkārši dievinu šo festivālu. :) Nezinu, kas man tā tur pievelk. Jā, šogad traucēja trakais vējš un aukstums, bija arī daudz piedzērušies mazgadīgie, bet man tiešām tas netraucēja, savā kompānijā tikai par to visu pasmējāmies un ballējām tālāk. :)

Šogad ļoti patika latviešu grupas - Pienvedēji un Jauns Mēness. :) Sigur Ros bija kkāds magnēts, neteiktu, ka man patīk tāda veida mūzika, bet viņu koncertā es vnk stāvēju ar atvērtu muti.
Kopumā viss patika, viss bija forši un nākamgad braucu atkal. :D
22.07.2013 15:23 |
 
Reitings 419
Reģ: 29.01.2009
Rene, Tev vajadzeeja piedaliities Coca-Cola atrakcijaa, tur arii vareeja dabuut bundzhinjas ar savu vaardu :)

Jaa, jau mineeju, ka tie bija siikumi, tie man nepavisam neiztrauceeja pasaakumu, tikai veicu iislaiciigus noveerojumus. Tomeer, cilveeki, kas izvanda tavu telti kaut ko ceriibaa atrast, galiigi neiepriecinaaja :)
22.07.2013 16:05 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Viss bija forši, līdz atnāca Imagine Dragons...tad viss bija supermegaforši, superīga grupiņa. No visa dzirdētā viņi man vislabāk patika (l)

A, kas bija tajā crocs stendā, kur jātur tie krokši? Aizmirsu aiziet :D
22.07.2013 16:29 |
 
Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Nu ko, lai saka... Pabiju tikai vienu dienu. Cilvēki jautri, pozitīva gaisotne, izklaides arī bija piesaistošas.BET biju diezgan šokēta par tiem/tām, kuriem/kurām tur bija zem 18. Šiem cilvēkiem vajadzētu apgūt vārda mērs nozīmi. :D Viena puiša stāstītais :" Eju garām , redzu nu kkādi 16 gadi meitenei , guļ zemē galīgi pārdzērusies 9 līkumos, jebkurš , kurš gāja garām , varēja ar viņu darīt ko vien vēlās, paņēmu viņas telefonu un zvanīju tam nummuram , kam viņa bija vairāk zvanījusi, atnāca kkāds čalis viņu savākt." Viens atgadījums arī bija diezgan zossādains :D. Stāvam ar draugiem pie jabermeistera bāra, pie kājam nokrīt skinbiksis nekustās, skatās vienā punktā, nemirkšķina acis, domāju ka ātros jāsauc, bet NĒ pamodās un urba tālāk :D
Bet nu atkritumi tagad esot kaudzēm :D (draugs strādā pozitivusā)
Es jau laikam ne pa tām labām lietām šoreiz:D
22.07.2013 20:16 |
 
Reitings 86
Reģ: 30.06.2013
am supper ! es biju 4 dienas, pirma diena 4.diena ta nakts vnk NEGATIVUS , auksti lietus phee :D muuzika konkreeti - The xx ! vnk uz urrra ! :))

cilveki - forši ! :)))
23.07.2013 13:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits