Hmm, shim pc nav garumziimju..
Esmu guleejusi tikai 2 h. Tikai 4:30 iebraucu Riigaa. Emocijas kopsummaa 70/100. Sho positivus izbaudiiju daudz labaak, nekaa pagaishgad. Shoreiz kaartiigi gatavojos soliitajie laikapstaakljiem, tachu beigaas viss izveertaas taa, ka ne lietusmeetelis, ne gumijnieki nebija nepiecieshami. Otrajaa dienaa pie Pienvedeeju piedziivojumiem pilniigi bija tik karsti, ka galva kljuva dulla :)
Tika izbaudiitas visas iespeejamaas atrakcijas, tik forshi ar visiem cilveekiem kopaa, viens otru atbalstiit, smieties. Vnk super!! :) Izbaudiitas daudzas grupas. Nesapratu, kaapeec no daudziem dzirdeeju chiiksteeshanu par sigur ros.. Man tieshi likaas perfekti, vnk staaveet un izbaudiit priezhu ielokaa taadu muuziku, tas pat nebija chills, tas bija kkas augstaaks :) un citiem bija veeeel augstaaks, jo blakus jutaam, ka kaads piipee zaaliiti :D
Kritikju nomelnotais Tom Odell man ljoti patika, chalis izlika sevi visu. Perfekti :)
Un visgaidiitaakais The XX, biju paarlaimiiga. Nespeeja nevienaa briidii trauceet tas, ka taa ir jau 1diena plkst. 00:00 un ka jaaceljas jau peec 7 h, bet veel esmu Salacgriivaa.
Kas nepatika? Tie taadi siikumi, bet ljoti uzkriit uz nerviem cilveeki, ka paardzeraas un zuvedaas drausmiigi. Viens paariitis no riita lamaajaas rupjiem vaardiem, nopirka 2 sirdus un alu un pilniigi pilnus izgaaza viens otram virsuu (speciaali). Peec tam meitene knapi runaajot, luudz telts paardeveejam olu. Un vinjsh saka, ka iedos, ja vinja liks vinjam mieru. Nuuuu, man bija kauns skatiities :)
Vai arii cilveeki, kas pie sigur ros vai the xx chilliigajaam dziesmaam vnk aardaas. vnk wtf :D
Kaa arii shis bija 6ais gads peec kaartas, bet 1o reizi paliku telshu pilseetinjaa. Nu nepatika man. Blakus bija zagliigas meitenes, kas teltii apsprieda, ka vajag iet mekleet pa teltiit alkoholu.. Nozheelojami..
Bet taa man viss ljoti patika :))