Sāpes, kas nepāriet.

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Sveikas meitenes. Lieta tāda, ka pirms 2 nedēļām mazliet sāka sāpēt mugura sprandas daļā, domāju, ka tās sāpes no sēdošā darba un neertā krēsla. Vēlāk sāka sāpēt arī lejas daļa, tāda kā stīva mugura. Vakardien sākās pats lielākais trakums, sāka sāpēt apakša tik stipri, ka grūti celties, staigāt- sajūta, ir kā būtu sasista un kāda trauma. Ģimenes doka atvaļinājumā, nezinu kur vērsties. Nevaru pagulēt no sāpēm arī naktī. Dzeru pretsāpju tabletes, liku sildošo ziedi, tad vēl kkādu muguras ziedi, viss velti. Es saprotu, ka jādodasd pie ārstes, bet kādam ir bijis līdzīgi?

P.S. visvairāk šajā situācijā man bail no tā, ka man tāds kā neveiksmju periods ar slimošanu, šīs vasaras laikā šī jau būs 3šā reize- tāpēc nevēlos ņemt slimības lapu un gulēt mājās, jo darbā skatīsies šķībi/skatās.
Sobrīd jau jūtu vai no uztraukuma vai kas, pievienojās arī nelaba dūša :(
15.07.2013 10:13 |

Reitings 3
Reģ: 01.09.2013
'amazing' - man ir visi tevis nosauktie simptomi, kamer vel neesmu apmeklejusi aarstu - vai ieteicams megjinaat kustinaat to muguru un pasai kusteeties, vai labaak tomeer palikt uz gultas??
01.09.2013 14:40 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nu man sada veida sapes bija tad kad bija pie loooti saspringtiem sprandas muskuliem, aizgaja lidz pat tadam sausmam ka reiboni un gibsana jo del sasprintiem muskulisiem asinsrite pasliktinajas. Man palidzeji specializeti vingrojumi pleciem, rokam un kakla, man tikai zel, ka nekadi nevaru paskaidrot vinus. Vingrojumi skiet bija kautkadi fizioterapiskie un jau pec 3, 4 dienam muskulus atlaida un viss ir kartiba.
01.09.2013 14:55 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Un japiebilst, ka iegadajos ortopedisko spilvenu un jau 1, 5 gadu gulu ideali. Pirms tam izmeginaju visadus spilvenus, gan pavisma cietus, gan videjus, gan mikstus, pat bez spilvena guleju, nekas nepalidzeja.
01.09.2013 14:57 |

Reitings 3
Nu es gandriz nekustiigi gulju uz gultas jau 5o dienu, pie arsta vel neesmu bijusi, jo sapes bija parak asas lai spetu parvietoties :( paliek it kaa labaak un domaju ka riit jau buusu spejiga doties pie arsta! Neaaprotu kas man mugurai notika, viena briidii vnk saakaas tik asas saapes, ka ne paiet ne pakusteties vareeju!
01.09.2013 15:10 |

Reitings 3
*
01.09.2013 22:38 |

Reitings 437
Šīs vasaras sākumā, ilgstoši pavadot stundas pie datora, rakstot Diploma darbu, man bija tādas pašas sūdzības. Nākošā rītā vairs no gultas nevarēju piecelties. Veica rentgenu, datora tomogrāfiju, slēdziens - Mugurkaula diska velvēšanās uz labās puses nervu. Sūri, tagad stipri jāpiedomā, ko drīkstu darīt, ko nedrīkstu, katru vakaru vingroju, apmeklēju baseinu.
01.09.2013 22:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits