Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai var izaugt no attiecībām?

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Stāsts tāds... Pirms trim gadiem iepazinos ar savu tagadējo draugu. Tolaik bijām tikai nesen pārkāpuši pilngadības slieksni, kad nākotne nemaz vēl nav prātā. Paši brīnījāmies, ka attiecības kļuva tik nopietnas. Tajā laikā sākām paši pelnīt un dzīvot kopā.
Bet tagad jūtu, ka atšķirība starp mums paliek arvien lielāka. Es šogad pabeidzu bakalaurus un strādāju intelektuālu darbu. Jau kādu laiku domāju par to, ka gribētu bērnus un ģimeni, stabilitāti. Ne tagad un uzreiz, bet pēc kādiem pāris gadiem. Savukārt viņš pabeidzis tikai vidusskolu un strādā apkalpojošajā sfērā. Darba grafiks ir ļoti noslogots, un brīvdienās viņa vienīgās intereses ir tusiņi, uz kuriem, būšu godīga, man ir apriebies viņam iet līdzi, jo nekā interesanta tajos neredzu.
Viņš ir lielisks cilvēks - džentlmenisks, gādīgs, gatavs atdot kaut pēdējo kreklu man vai savai ģimenei. Ļoti sirsnīgs un ciena mani. Taču arvien biežāk uzmācas domas, ka esmu no tā visa izaugusi. Nevaru iedomāties ar viņu ģimeni, jo viņš ir tāds... pa gaisu.

Kā domājat jūs - vai no attiecībām var izaugt? Un kā tādā situācijā rīkoties?
06.07.2013 22:47 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Pilnīgi noteikti no attiecībām var izaugt! Bet ko darīt šajā situācijā man īsti ieteikumu nav.. Jādomā, jārunā ar viņu par savām attiecību šaubām.
06.07.2013 22:52 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Es izaugu..Un mans puisis nebija tusinju miileetajs,apzinigs,cilveeks ar super karjeru..Es vienk sapratu,ka vinsh man ir par jaunu,kaut bija 4 gadus vecaaks,jo kaa jau saka,ka viirieshi attiistaas veelak kaa sievietes..
06.07.2013 23:01 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Tas bija domaats,ka vinsh nebija tusinju miileetaajs,bet gan apzinigs cilveeks ar ljoti labu karjeru u.t.t., bet tpt kkaada savaa buutiibaa vinsh bija pa gaisu un vareeja just,ka chalim veel jaaug un jaatiista savs praats un domaashana..
06.07.2013 23:02 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Var, var izaugt- ja viens iet uz priekšu un attīstās, bet otrs iestrēdzis tīnīgā tusiņperiodā. Vismaz man tā bija manās pirmajās attiecībās! Viss beidzās ar to, ka man pieriebās pa tiem tusiņiem staigāt un es vairs negāju. Bet kā izrādījās- viņš tur atrada citas, kas gribēja tusēt..... karoče - viņš sāka laist pa kreisi diezgan regulāri! Tā arī tas viss beidzās.....
06.07.2013 23:04 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Jaa, var izaugt. Turklaat no puishiem taadaa vecumaa reti no kura var sagaidiit nopietniibu. Ja meitene vairs nav meitene, bet gan sieviete, bet puisis tik turpina izbaudiit jauniibu, var arii attieciibas pajukt.
06.07.2013 23:07 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man šis jēdziens ''izaugt'' uzdzen šermuļus!

Problēma jau ir pašos pirmsākumos.. izvēloties būt kopā ar cilvēku, kam zemākas prasības un mērķi nevis tajā, cik augstu dzīves gaitā uzkāpj par karjeras kāpnēm.
Ja atrod piemērotu cilvēku, tad šāda ''mērīšanās ar krāniņiem'' man attiecībās šķiet nepieņemama..
06.07.2013 23:08 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Mūsu attiecībās es biju tā tusētāja, kas pa gaisu vien ... :) Sākām satikties, kad man bija 17, tagad man ir 25 :) Dzīve jau nav balstīta tikai uz tusiņiem, bet būtu jocīgi , ja tik jauns puisis negribētu izklaidēties ...
Es ieteiktu ieskatīties personībā un tad izdarīt secinājumus...
06.07.2013 23:09 |

Reitings 4628
Mjā, neizklausās optimistiski. Tās domas mani ļoti nospiež, jo viņu ļoti augstu vērtēju kā cilvēku. Un nav jau tā, ka attiecības būtu sliktas. Vienkārši liekas, ka tās nekur neved un nākotnē plaisa augs arvien lielāka.
06.07.2013 23:13 |

Reitings 4628
cormeum, es nemēros ar krāniņiem, bet tas ir tikai loģiski, ka līdz ar izglītību un labāku darbu mainās (vai drīzāk attīstās) intereses, prioritātes sakārtojas citā secībā, vēl bioloģiskais pulkstenis ņem un ietikšķas. Sāk gribēties stabilāku, labāk nodrošinātu dzīvi, izklaidēties vēl kādā citā veidā, ne tikai tusējoties vai mājās skatoties lielākoties patrulas filmas. Starta pozīcijas mums bija plus mīnus vienādas.
06.07.2013 23:19 |

Reitings 4628
Varbūt vēl kādi viedokļi?
07.07.2013 00:13 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Problēma jau ir pašos pirmsākumos.. izvēloties būt kopā ar cilvēku, kam zemākas prasības un mērķi nevis tajā, cik augstu dzīves gaitā uzkāpj par karjeras kāpnēm.

nav tā. sākumā bieži vien mēs nezinām,ko otrs sasniegs un vai piepildīs savus daudzos sapņus ,mērķus, it sevišķi,ja vīrietis vēl mācas , studē. jo vairāk gadu,jo lielākas prasības ir . sakumā ietiek ar pastaigām ,rociņu sadošanos, nav tik svarīgi kāda izglītība vai darbs ir , aiziet uz kino..gadi iet un tad jau sāc domāt vai vīrietis spēs nodrošināt ģimeni , bērnus..un tad jau ir tā,ka ja vīrietis pelna 300ls ,tad viņu neizvēlēsies par bērnu tēvu,ja jūti,kad viņš vēl 10gadus nevēlēsies neko mainīt savā dzīvē, iestrēgs tajā darbā.ja viņš vispār gandrīz visu laiku pavada darbā un atnāk ,iekrīt gultā- arī neizvēlēsies,jo gribēsies arī,lai viņš pavada laiku ar bērniem un aiziet,kaut vai uz zoo, atrakciju parku.

var vīrietim būt hobiji, aizraušanās, kuras mums nepatīk, taču ja otrs vēlas tikai un vienīgi pavadīt laiku tur,kur mums nepatīk un nevēlas aiziet ,kaut vienu reizi mēnesī uz pasākumu ,kurš mums interesē, tad ar laiku apnīk arvien vairāk un vairāk un izbeidzas pacietība.
07.07.2013 00:26 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
Es tikko nodrebinājos lasot šo te,jo ik pa laikam iedomājos par šo un savām attiecībām,joprojām ceru,ka maldos. Nezinu,ko ieteikt. Domāju,ka tev jāpastāsta par to kā jūties viņam un skaties pēc reakcijas,būs viņš gatavs ''paaugties'' vai nē. Ja nē,tad viss skaidrs.
07.07.2013 00:29 |

Reitings 5726
Kad iepazīstas, ir rozā brilles nefunktierē- āa, viņš strādā par oficiantu, daudz laika pavada darbā, neko nesasniegs dzīvē.
Mums jau ir tā- āaa,cik viņš jauks,skaists, apburošs, izpalīdzīgs. mēs redzam vispirms labo un pēc tam ar laiku sākam redzēt mīnusus.
ja nav lielais klikšķis, tad arī sākumā spējam ieraudzīt mīnusus un ar prātu apdomāt visu
07.07.2013 00:32 |

Reitings 4628
sniegpulkstenite, pirmajā komentāra daļā tu ļoti labi noraksturoji manu situāciju. Tādā vecumā, kādā mēs satikāmies, par tādām lietām ne domā, ne vispār nojauš, ka drīz tam pievērsīs uzmanību.
07.07.2013 00:33 |

Reitings 4628
būbija, jā, es domāju par izrunāšanos. Bet no otras puses, neticu, ka cilvēkus var izmainīt pēc sava prāta, negribu arī neko uzspiest. Man bail, ka tad neizbaudītā jaunība izlauztos pēc dažiem gadiem, kad jau būtu bērns, suns, varbūt vēl kopīgs kredīts... Tādas situācijas esmu redzējusi.
Eh, es tiešām nezinu, ko domāt un darīt.
07.07.2013 00:39 |

Reitings 5726
ja sāc domāt par ģimenes nodibināšanu, tad sāc ieminēties,ka jāsāk pamazām domāt , mēģināt dabūt labāku darbu ar lielāku algu, jo vēlies nākotnē bērnus,lai viņi būtu nodrošināti.
07.07.2013 00:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits