Jau kādu laiku lasu, bet kavējos pievienoties.. es jūtos kā... trash! Miskaste! Izplūdusi, pilna ar visādiem draņķiem, celulītu, riepu..
174 cm
66,5 kg
lieliskam izskatam vajag 58 kg
Vakar izčekoju visādas aparātprocedūras (un pat pierakstījos), bet tad sapratu - man tauki jau ir iesēdušies smadzenēs, ja izmisumā jau sāku ticēt brīnumiem :D
Jau 2,5 gadus neesmu formā, pēc šķiršanās mēneša laikā nometu 14 kg, pēc tam sāku ēst, jo viss bija vienalga. Un tā līdz pat šai dienai nevaru atiet, ir iegājies tas ''ēdu, ko gribu'' režīms
Man tauciņi krājas ap vidukli, muffin tops, ir ļoti apaļš, uzpūsts vēders un pretīgie tauku spārniņi uz muguras. Gandrīz neko no sava skapja vairs nevaru uzvilkt, neizskatās labi, spiežas cauri tauciņu riepa uz sāniem. Un celulīts.. :D
Plāns: ēst mazāk, kustēties vairāk. Nebūšu pārgudrā ob utt skaitītāja, darīšu tā, kā visu laiku, kamēr biju nemainīgi labā formā. Pārtika lielākoties: griķi, kefīrs, dārzeņi, biezpiens, vistas fileja, Mazliet augļi, rieksti, jogurts. Nēēēē - čipsiem, saldumiem, saldējumam, limonādēm, fast food, baltmaizei, makaroniem, mērcēm, bulkām, tortēm uc, kam gribētos tūlīt pat aizskriet pakaļ uz veikalu... :D
Sports - volejbols, lecamaukla, kad bus mazliet siltāk - gribētos paskriet (tikai nezinu, ko ziemā vilkt) :D
Pietiek,gribu atkal būt skaista! Bet ļoti grūti izcīnīties ar sevi un to, ka gribas ''vēl tikai šodien'' uzēst kādu šokolādīti/picu un izjust to garšu, un ''no rītdienas sākšu mazāk ēst'' :D Un atlieku, atlieku. Viss. Jāsāk. Pēc 3 mēnešiem ceļojums uz siltajām zemēm! :)