Nu jā, reāli man vajadzētu apēst kādus gramus 45-50 tauku..Un vēl saka, ka uzutrvielu skaitīšana nekam neder, redz, ka der gan, jo mana sejas āda ir vienkārši nenormāli sausa, neskatoties uz izdzertiem 2-3l ūdens dienā un tur man pat krēms zelta vērtē neko nedod!
Pusdienas man sanāca vareni gardas: šķelto zirņu biezputra + Grieķu jogurts (0%) ar sinepēm, mārrutkiem un dillītēm mērces vietā (sasodīti garšīgi) + 70g vājpiena biezpiens (0,5%) + salāti. Jūtos lieliski paēdusi. Tagad malkoju savu piparmētru tēju un rakstīšu draugam,lai sapērk man PS un jogurtiņus braucot no pilsētas mājās :D
Gribu to maizi!! :D brokastiis biezhi edu maizi,buus man tieshi laikaa :) Pusdienas man vistas salati ar pastu un parmezana sieru no Costas un kapucino.. Nav tas labakais, bet sodien darbiga diena ..
Jāaaa!
Un, kad lietoju jau rūgto, nedzeramo eļļu matos, tad tā smaka liekas vēl pretīgāka :D
Ja norijot ātri vien aizmirstās, tad matos iesmērētais vēl ilgi virmo. Bet laba manta taču!!!!
Atziishos, ka iisti neskaitu taukus... Bet nokaushu, ka ari maz uznemu.. Dazreiz pat kritiski maz, vnk negarso taukaini edienu un visu parasti eedu pec iespejas liesaaku. JaPaskaita, cik aptuveni sanak. Jaieperk avokado :D
womankind, bus jameghina man ar matos ;) neesmu meghinajusi,tik iekshkjigi :) bet taa kaa smaka man atgadina arii vienu savu dzives posmu,kuru negribu atcereties,man ir dubultaa nepatikami :D
buuuuu, es lieku uz nakti - sausos matos iemasēju iekšā. Tā kā matus mazgāju no rīta, neesmu gatava celties pāris stundiņas garāk, lai paturētu eļļu matos :)
čau meitenes (l)
buuuu apsviecu (l) tad jau gaidu tavu zvanu uzreiz kā nolaidīsies :)
šodien es sevi lutinu ar visādiem našķiem,bet esmu pelnījusi,sesija iet ļoti labi(neskatoties uz to,ka mans stress izpaužas arī uz ādas :D ),rītā vēl tikai viens eksāmens un tad VISSSSSSS....nedēļa brīva (l)
Es turos godam, vienīgais visu laiku gribas kaut ko siltu dzert, dzeru jau trešo kafijas krūzi šodien, protams, ar cukuru..
Izskatās, ka šodien OB man savāksies, jēējj! :D
Es arī šodien grēkoju :D
V: salāti un tēja.... un 1 auzu pārslu cepumiņš :D tikai nogaršoju :D bija negaršīgs. Tāds sviestains un pārsaldināts. Laikam, kopš cenšos atrast no saldumiem, esmu palikusi ellīgi izvēlīga :) Vakar iepirkos, vecāki sapirka Svetlanas un magoņu-šokolādes bulciņas, man šķebīgi palika
Sveikas! ;)
Mana šisdienas ēdienkarte.
B- auzu pārslas+ ievārījums, Uzkoda- ābols, P- vistas fileja+dārzeņi, pilngraudu maize, Uzkoda- grieķu jogurts ar mellenēm. Vakariņas- heks+ bietīšu salāti. Nu vēl jau vakarā vēlāk glāzi kefīra izdzeršu! :)