Parfait, tev jau neder, tur kviešu milti! Kcal 260 uz 100g, tur cukura nav vispār gandrīz, ņem vērā, ka rupjmaizē ir kādi 5-7g cukura.. uz tā rēķina noteikti, pluss viņa tāda mīksta, piepūsta šķiet.
Atnācu palepoties- šorīt ēdu brokastīs auzu pārslas ar banānu!! Malacis! :D :) Tā arī turpināt :D
Var būt, ka no auzu pārslām dedzina kuņģi? Man jau liekas neiespējami, bet man dedzina nezinu kapēc :D
Ko liekat klāt ūdenim, lai labāk iet iekšā? Gurķi?
_paris, es zinu, man vienkārši interesē :D neatceros, kad pēdējo reizi baltmaizi ēdu. Melno gan kaut kad pirms 3 nedēļām, reizēm prasās :D bet nu malači, laikam pārtikas tehnoloģi lasa cosmo un skatās, ko tievētājām piedāvāt :D
Es jau kādu laiciņu esmu iecienījusi to fitnesa maizi, ļoti garšo :) tikai viņu prasās nedaudz uzgrauzdēt, jo viņa ir tā teikt ļoti pļurīga, viegli var izjukt :D
Rimi akcija grieķu jogurtiem un Piena spēkam! Es te izziņoju jaunumus
O, its shopping time! :D nu, viss, es te vēl šaubījos, kurā veikalā vakarā ieskriet, viss izlemts, Rimčiks :D paris, paldies! :) Fitnesa maizi arī Rimčikā pirki?
Es saprotu to, ka man nenormāli maz tauku sanāk pa dienu, šodien labi ja 20g savākti! Nav brīnums, ka mana āda ir mega sausa :( Iešu pēc laša un avokado, vakarā ēdīšu tikai riekstus :D