TIEVĒTĀJAS II

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
kampanella, skriešana ne vienmēr palīdz nomest kg, man personīgi tieši svara ziņā tā nekādi nav ietekmējusi, un cik zinu meitenes, tad daudzām ar neizskatās ka būtu kas mainījies, tīri veselība un izturība, mani te tūkstots un viena apgāzīs, bet saku no pieredzes, man ir vienīgi muskuļi izveidojušies rokām, viduklim, kājām, bet neesmu zaudējusi svaru īpaši, varbūt ka īsti nav ko zaudēt, nez.
21.01.2014 10:02 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
kampanella, es neticu,ka tev nebūtu progresa, ja ietu 3-4x nedēļā uz sporta klubu un ēstu teiksim 1500kcal dienā - un nevis šādā veidā nedēļu, divas, bet ilgstoši - 1-3 mēnešus. Kaloriju deficīts strādā, tur nav variantu. Varbūt brīvdienas tomēr ir par šerpu un atsit atpakaļ? Tu tikai sveries vai arī mēries? Es esmu vairāk kā pārliecināta, ka tu VARI nomest svaru, jautājums ir tikai par to, cik ļoti tu to gribi. Jo nav jāpārtiek no biezpiena un filejas, nu nav :) Vienkārši tur jau ir tā lieta - tas nevar būt tā kampaņveidīgi, oi, tagad nedēļu ēdu 1400kcal, tagad atkal nekas nenotiek, zb, ēdīšu cik gribēšu. Kā bija teikts - neapstājies pirms redzi progresu. Ja tu visu dari, centies, tad rezultāts neizpaliks! Ja tu nemāni pati sevi, ja viss ir tieši tā kā saki - skrien pa 1h un ēd 1400kcal..būs tev rezultāts, pacieties. :)
21.01.2014 10:02 |

Reitings 186
Reģ: 20.09.2012
Labdien!:))

Man ir sasāpējusi problēma,arī nespēju sevi saņem rokās un sākt kaut ko darīt. Gribēju pēc Jaunā gada skt skrie,be aktu neraža uznāca sals. Es nespēju iet skriet šadā laikā un nezinu vai tas būtu pareizi, bet tām kuras vingro mājās : iesakiet programmas pēc kurām izkustiniet sevi. Nav līdzekļu zālei taisīšu zāli mājās pati :D
Es labprāt atrstu pati, šeit noteikti ir jau par to runāts, bet tās tievētāju diskusijas tiiiik garas, ka nesaprotu kurā lapā man mest acis :D
21.01.2014 10:03 |

Reitings 150
Reģ: 05.06.2009
minkarr - pamēģini Shaun T Insanity. Pirms kāda laika, kad biju mājsaimniece, pildīju šo programmu, rezultāts bija manāms jau pēc nedēļas. Pirmajās dienās, protams, pa kāpnēm bija problēmas uzkāpt un nokāpt, jo sāpēja visas iespējamās maliņas, bet kā man vīrs teica - tas nozīmē, ka muskuļi aug :D
21.01.2014 10:10 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
kampanella Tu tikai sveries vai arī mēries? Man vienu brīdi arī likās, ka man nekas nenotiek un, ja kaut kas notiek, tad pārāk lēni, salīdzinājumā ar citām meitenēm. Beeeet mērlente nekad nepieviļ. Ja es svara ziņā zaudēju niecīgu svara zudumu, tad mērlente rādīja katru mēnesi pa pāris cm nost.
Nezinu gan kā to skaidrot.. tagad gan arī svars mazliet iekustējies un nu jau 7kg noripojuši nost.
21.01.2014 10:12 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
kampanella, galvenais ir nepadoties!
Arī man, pirms laika, svars stāvēja uz vietas kādus 2mēnešu točna.
21.01.2014 10:12 |

Reitings 186
LadyLee - kur to programmu var dabūt? Youtube vai viņa jākačā uz pc?
21.01.2014 10:15 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
paris, varbūt tiešām dēļ tām brīvdienām viss? Bijām kafūzī un apēdu kartupeļus ar gaļu un vēl saldo, tas bija vakarpusē, bet toties līdz tam biju ēdusi maz, tā gadījās, nu nesanāca tur kopējās kalorijas tajā dienā vairāk par 1500 kopsummā. Kur tad paliek tas, ka saka - ēd ko vēlies, galvenais iekļaujies kalorijās? Jo man kaut kas krīt tikai tad, ja ir dārzeņi/gaļiņa, vājpiena piena produkti. Kā ēdu kartupeļus, saldu kaut ko utt, viss uzreiz atpakaļ. Un skumji, ka pa pagājušo nedēļu it kā kilograms nonāca nost, bet šodien sveros un viss atpakaļ, skumji. Nu nevaru un negribu visu laiku dzīvot pusbadā un nevarēt atļauties uz kafejnīcu aiziet un apēst saldo. Tad labāk būšu resna :D
Un joprojām man neder bikses, kas derēja pagājušogad, tas liecina, ka mēros arī viss pa vecam. Zinu, ka jābūt pacietīgākai, jo tikai 2 nedēļas sportoju, vienu nedēļu biju 5 reizes, pagājušonedēļ 4 reizes, plus vēl vienu dienu slēpoju 2h, bet nu tomēr biju cerējusi vismaz uz stabiliem 2kg nost, bet nekā, vispār nekas nav nokritis pa šīm divām nedēļām :(
21.01.2014 10:16 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ar skriešanu, ja ēšana nav izcila, nomest neko īsti nevar. Ja ēšana ir normāla (šis tas labs, šādas tāda vaļības), var palikt tajos pašos apmēros, kur esi, bet nekas vairāk.
Saku pēc pašas pieredzes. Tad jau ar tikai super tīru ēšanu var nomest lieko efektīvāk.

minkarrr, nav jāiet cauri visām tievēšanas diskusijām, ieraksti meklētājā vingrošana mājās, vai tamlīdzīgus atslēgas vārdus, atradīsi daudz un dažādus viedokļus.
Kad es pati biju sataisījusies darboties mājās, vienkārši vēru vaļā youtube un meklēju, ko gribu. Te izplatīti ir vingrot pēc Jillian Michaels video (tie viņai ir dažādi). Ja fiziskā sagatavotība atļauj, vari mēģināt Shaun T. Kā pie tā tikt, tam ir arī vairākas diskusijas.
21.01.2014 10:18 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man celulīts pazuda brīdī, kad viss jau bija izmēģināts un biju atmetusi ar roku :D nav tas dibens perfekts, bet salīdzinoši ar to kā bija... uuuuhhh! Tiesa man tas pazuda cīnoties ar vēdera pūšanos, kad beidzu lietot uzturā glutēna produktus, bet katram droši vien sava maģiskā recepte un knifiņš, kas darbojas vislabāk tieši savam ķermenim :)
21.01.2014 10:20 |

Reitings 4320
womankind, bet tad jau sanāk, ka visa sāls nav tomēr kaloriju deficītā, tas tās ir muļķības, jo man liekas, ka es ar skriešanu patērēju vairāk kalorijas kā ar spēka treniņu, vai vismaz tikpat, jo skatoties kur tie trenažieri skaita kalorijas, tur patērējas mazāk. Skriešana stunda no vietas ir kādas 600kcal, bet ja ir spēks to pašu laiku, parasti man ir mazāk patērētas kcal, vēl atpūta pa vidu, nez, es gan esmu diezgan vāja un nav man viegli spēka treniņā, varbūt par maz patērēju kā jūs visas, man diezgan vājas rokas, kājas vēl bišķi labāk.
21.01.2014 10:23 |

Reitings 150
Reģ: 05.06.2009
Minkarr - es nokačāju caur torrentiem. Joprojām stāv uz pc, tikai jau pusotru gadu neesmu pat atvērusi. Laikam tomēr vajadzētu saņemties un vēlreiz iziet to programmu. Tas kurss liek kārftīgi pasvīst, bet rezultāts ir tā vērts
21.01.2014 10:24 |

Reitings 13796
kampanella, pirmkārt arī neforsē ar tiem treniņiem baigi, ja šobrīd tikai iesāc, cik atminos tu 2x dienā gāji kaut kad. Ja tā būs par daudz, tad ātri apniks un nogursi, metīsi mieru. Vienkārši TURPINI ēst kā nākas, iekļaujies minētajās 1400-1600 kcal un ilgtermiņā rezultātiem jābūt. Par saldo ēdienu - tava izvēle, tieši tā, vari palikt arī apaļīga. :) Cik ogļhidrātus ēd dienā? Moš vajag samazināt drusku un pacelt vairāk olbaltumvielas? Nu, ja tev ir mērķis, meklē iespējas. Ja nav - tad nemokies.
21.01.2014 10:25 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Sāls ir tieši Tev efektīvā kombinācijā. Kā redzams, Tu nevari nodrošināt panākumus ar kcal deficītu un paskriešanu. Tā nav Tava efektīvākā metode. Iespējams, ka Tava panākumu atslēga ir izcili tīrs uzturs un nekas cits.
Tādēļ jau ir jāeksperimentē. Bet tajā pašā laikā jāņem vērā, ka no īslaicīgiem eksperimentiem nevar izdarīt objektīvus secinājumus.

Mana panākumu atslēga bija OH ciklēšana un kategoriska kartupeļu un maizes izslēgšana.
21.01.2014 10:27 |

Reitings 186
Paldies, izmēģināšu!!! :))
21.01.2014 10:28 |

Reitings 13796
Spēka treniņi audzē muskuļus, kad tev pēc tam patērēs 2x vairāk kcal kā speķis. Tieši pateicoties muskuļiem Ziemīšos var saēsties kūkas un divu dienu laikā būt atkal formā vai pareizāk - nekas pat nemainās, jo muksuļi tērē enerģiju nepārtraukti, pat sežot. Kardio iekustina vielmaiņu uz pāris stundām, kamēr spēks uz daaaudz ielgāku laiku. Vajadzīgi ir abi vai neviens, jo kcal deficīts nav muļķības, parasta matemātika, vienkārši tavā vienādojumā ir kļūda - vai nu nestāsti taisnību un tomēr ēd par daudz, vai pārslogo pārāk sevi, organisms jau pārstresojies, vai ēd pār daudz OH, esi pārāk nepacietīga - nu viss var būt :D
21.01.2014 10:29 |

Reitings 4320
Ok, jāmēģina tomēr būs palielināt OB, samazināt OH, tas varētu līdzēt. Tomēr tad tās ir muļķības, ka galvenais ir kaloriju deficīts. Svarīgāk ir tomēr tas, kā tu šīs kalorijas uzņem. Brokastīs ēdīšu olas un biezpienu, nevis musli vai putru, vismaz ne katru dienu, pusdienās tad gaļu ar dārzeņiem un vakarā biezpienu. Paldies. Jā, vienreiz biju 2 reizes uz treniņu, bet zini, tieši tajā dienā otrajā treniņā man bija ļoooti daudz enerģijas, kā vēl nekad, tad arī pirmo reizi noskrēju stundu no vietas. Man kaut kā ir tā - jo vairāk trennējos, jo labāk jūtos un vairāk enerģija :)
21.01.2014 10:30 |

Reitings 4320
Man visefektīvākā diēta dzīvē bija tā Dukāna, tad svars ripoja tāaa nost , bez sporta:D Tikai tagad negribās sevi ar to mocīt, tas liecina, ka sēžot uz OB, mans svars kustās, vinam nepatīk OH, bet tā dzīvot ir tik grūti. Bet nu būs jāmēģina ierobežot OH, nav jau citu variantu.
21.01.2014 10:34 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Es kā skrējēja ar daudzu gadu stāžu varu pateikt, ka skriešana pati par sevi negarantē slaidumu. Esmu gan resnējusi, gan tievējusi nemainot treniņu režīmu. Tā ka manā gadījumā rezultāti slēpjas tīrā ēšanā! Un par tādiem vēl vienu kūciņu! Nu nekas, noskriešu tak! vispār jāaizmirst.... vismaz manam organismam! Šo daudzo gadu laikā esmu izkodusi savu organismu, sapratusi kā un uz ko tas reaģē. Un es uzreiz, burtiski pāris dienu laikā sāku redz't izmaiņas, ja palielinu OB un paralēli samazinu OH. Tā ka - katram jāatrod savs veida.
21.01.2014 10:35 |

Reitings 4320
Starp citu, vakar man sporta klubā blakus meitene skrēja 130min, austiņas ausīs, visu laiku tur pie sevis kaut ko jūsmoja un dziedāja vai ko tamlīdzīgu, uzreiz iedomājos, ka kaut kas līdzīgs Gurri, tiiik pārņemta ar skriešanu, un vēl ik pa laikam tā dīvaini jūsmoja, pie konkrētām sasniegtām minūtēm, no malas izskatījās amizanti, bet prieks, ka cilvēkus tiik ļoti spēj aizraut sports :)
21.01.2014 10:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!