ah, es ceru, jo vakar bija tādi pārmetumi :D Ja nebūtu aizgajusi uz treniņu, liekas vispar sevi būtu aprakusi :D
Bet man tik ļoti gribējās pačilos brīvdienās :D
Katrā gadījumā, nākamās brīvdienas noteitki tādas nebūs un viss būs kārtībā un veselīgi! :)
Sveikas tievētājas. nevarēju nepadalīties savā atklājumā:D es esmu dzīvojusi tumsonībā:D kā es dabūju virtuves svariņus, atklāju,ka simts grami kartupeļu ir reāli pus kartupelis :D Bet es vienmēr skaitīju, ka tas ir kādi 2 kartupeļi:D šausmas.
kopš man ir virtuves svariņi, daudz,kas sāk izkristalizēties:D
čāča :D man tāpat bija. Likās, ka brokastīs apēdu 100g auzas :D :D lai gan īstenībā, nosverot sanāk vidēji 30g :D
paris, jā, man varbūt nav tik izteikts vēders, bet nu tie mīlas rokturīši (t) un tas dibens! :D aa, lasīju Tavus brīvdiena ierakstus - iepazīstini mani ar savu brāli, tad viņš uzzinās, ko nozīmē DIBENS :D :D :D
runājot par speķi,es nesen atklāju,ka man viena kursabiedrene ir tik speķaina un ļumīga,kā želeja,pietam viņai ir smuks puisis :-O :D Bet viņai aloe mīlas rokturīši spiedās ārā pat no pufaikas(ziemas pufaikas),es neticu,ka tev ir tik traki.
Borkastis vēl nav bijušas,jo es tikai nesen piecēlos,nedaudz auzgulējos,jo mans telefons ir kaka un man ar steigu vajag jaunu! Bet brokastīs būs tas,kas parasti :D
o, es vīram vakar teicu, ka jānopērk virtuves svariņi!! Iešu pusdienlaikā lūkoties uz Maximu- negribu baigi dārgos. Vai arī lētuči nebūs tik precīzi??? Kā tur ir, pastāstiet man gudrītes:D
aaa, kā var mīlas rokturīši spiesties ārā no pufaikas?!
Tāpat kā celulīts caur biksēm! Vienreiz (sen-senā jaunības dullumā) teicu draudzenei, ka manai kaimiņienei celulīts caur biksēm spiežas ārā, spīd cauri. Viņa neticēja. Un tad mēs sēdējām pie mana paģīša un gaidījām, kad nāks tā kaimiņiene, lai draudzene pārliecinās, ka nemeloju:D Oi, kauns pilnīgi palika šito stāstot!!!
Bet jāpiebilst, ka tās bija tādas plānas, vieglas, gaišas krāsas vasaras bikses!
Redzēts ir daudz kas, bet nu kāda mums daļa gar to? Tā meitene, iespējams, ir daudz atbrīvotāka un viņai PO par to celulītu, viņa neņemās 24/7, ka sešpakas nav, šausmas, šaumas, apēdu 2 cepumus u.t.t. Jāveido pašām sevi tā, lai esam estētiski baudāmas sev un par citiem - lai taču...
aaa, kā var mīlas rokturīši spiesties ārā no pufaikas?!
Ir, ir redzēti. Manā piemājas veikaliņā strādā meitene, kura nēsā paīsu jaku un zemās jostas džinsus, kam pāri veļās riktīgs speķis. Ok, ja meitenei ir labi, lai tā būtu, bet nesaprotu, kāpēc nevar nopirkt lielākas bikses un lielāku jaku? Man, piemēram, pašai riebj, ja man spiež kaut kas.
Jā, _paris. Man ir draudzene, kura sver, domāju, ka virs 100 stabili, turkāt ēd daudz, nesporto utt, bet viņa vienmēr ir tik labā omā, vienmēr smaidīga un optimistiska, ko nevar teikt par mani diētas laikā :D
womankind - vai tu esi gatavojusi zandartu? Ir garšīgs?
Zini, neatceros, ka būtu gatavojusi. Laikam jau nē. Pieļauju, ka teju tas pats, kas līdaka.
Es par brīvdienām nekaunos, kas nu izdarīts, tas izdarīts, zinu, ka to ko darīju, darīju ļoti labi :D
Svarīgākais taču ir labi paveikt darāmo :D Vaai ne? Un tagad kādu laiku darīšu ļoti labi skaistu ēšanu un kārtīgu sportošanu.