Uhuuuu neesmu vairs plakandupsis izradas:D simt gad nebiju lietojusi merlentu, no 90cm uz 93cm ir gurni palikushi,krushu apkartmers ar palielinajies un mazliet kaju ciskas:) es ceru,ka tas ir uskulis nevis tauks:D jo svars ar klat...ja tas ir uz tauku rekjina,tad neeeeeko nesaprotu no organnisma,jo eshana ir pareiza:D un man gada laikaa viduklis ir samaziajies pa pusotru cm...nav lemts dabut 60cm un perfektu abs:D
Gurri , neko jau sev, es knapi varu 10 km noskriet, man tas liekas tiešām daudz!
Cik ilgā laikā pievarēji šo distanci?
Man tā tagad gribētos, paskriet, bet ārā ļoti slidens :( Un jūrmalā- majoros nav neviena normāla sporta kluba, tikai viesnīcās par nenormālīgākajām cenām :( Kā man te gribētos kādu atlētiku vai CF :(
man gada laikaa viduklis ir samaziajies pa pusotru cm...nav lemts dabut 60cm
buuuuu tu esi mēģinājusi griezt halahup rinķi? man 3 mēnešu laikā 5 cm nost no vidukļa- griezu 5x nedēļā pa 20 min, tagad palikuši pēdējie 7 cm un tad jau būs apaļš 60nieks :)
Buuuuuu , kam tev vajag 60cm vidukli?
Spogulī pati vislabāk redzi vai pienākuši klāt muskuļi vai tauki.. šaubos, ka tauki, ja tik maz ēd..
Cik ilgu laiku nebiji mērījusies?
Nolēmu beidzot ievietot arī savas bildes. To esmu panākusi bez sporta, tikai nelielas pastaigas katru dienu.
Šajā bildē esmu savā apaļumu uzplaukumā, tos es zaudēju jau kādus gadus 5 atpakaļ toč. Un pēdējo gadu laikā cīnos ar dažiem liekajiem kg. Ziemā nedaudz uzbarojoss, uz vasaru atkal notievēju. Un tā tas turpinās bez gala un malas.
http://content4-foto.inbox.lv/albums/i/inga28/Mail-Attachments/IMAG0101.sized.jpg?1390147378
Un šīs ir tagadējās bildes. Diemžēl kvalitāte ir ļoti slikta, bildēts no telefona un vēl apgriezu bildes.
http://content31-foto.inbox.lv/albums/i/inga28/Mail-Attachments/IMG-20140118-171637.sized.jpg?1390147620
Shodien lidz riebumam pareizi dzivoju:D planoju vakaraa pec workout visgarshigako glazi sarkanviina ar sieru un udenspipi:) mmmmm jau no pasha rita gaidu to viinu :D
meitenes,kā jūs domājat,vai šī varētu būt laba ideja,ja dienā max patērētu ap 500kcal un mēģinātu iet katru dienu ātrā tempā ,kur zaudētu vairāk kā 500kcal? Un vai kāda man var paskaidrot par tiem visiem T OH OG ,kad ,kas jāēd,kad ir ieteicams utt?
vai šī varētu būt laba ideja,ja dienā max patērētu ap 500kcal un mēģinātu iet katru dienu ātrā tempā ,kur zaudētu vairāk kā 500kcal?
Nē, šī nevarētu būt laba ideja:D
Bet, ja nopietni, tad pagūglē par badošanās ietekmi uz vielmaiņu un organismu kopumā! Ja gribi, lai izkrīt mati, pazūd MR, būtu pilnīgs nespēks un vielmaiņa būtu galīgi sačakarēta, tad uz priekšu!
Buuuuu, ja godīgi, man īsti neticas, ka 2 mēnešu laikā var palielināties muskuļi par 3cm , pie tam tikai no kardio .. bet, ja tā, tad apsveicami.
Galvenais, kā izskatās spoguļattēlā :)
Sniegbaltītes tekstu labāk pat nekomentēšu! :D:D:D Varbūt uzreiz labāk nosaukt to īstajā vārdā - anoreksija, un iet ārstēties pirms vēl ir radušās nopietnas sekas !!
kcak deficīts,vai ne tā?:D Nu ok,tad palīdziet man:D man vajag atbrīvoties no min 10kg..palēnām pierodu pie laicīgas celšanās,lai brokastis sanāk 9 un nākošās ēdienreizes ikpēc 3h..daudz ūdens katru dienu ar citŗonu..katru rītu vel iesāku ar zaļo tēju+ingvers,citrons un nekādas vēlās nakts ēšanas pēc 6,nu pēdējā ēdien x ap 6 sanāk..un tās pastaigaŗ ikdienas.. :)