Brokastīs: divas grauzdētas rudzu maizes, 1 ola bez dzeltenuma, tomātu šķēlītes un veselībai- aveņu ievārījuma tēja :) _paris, kādi Tev skaisti rezultāti :) nu malace :) buuuuu, es jūtos tieši tā pat :@
Paris, Es gaidu, kad man nosēdīsies brokastis :D Jāsakrāmē soma. :)
P.S. Sāku pamanīt izmaiņas uz slikto pusi sava vaļīgā režīma un nesportošanas dēļ.. bet nu ceru, ka tas ir tikai PMS iespaidā.. mani piemeklējis ziloņa sindroms. :D:D
Lee, man arī ir zilonīgās sajūtas, MR dara savu un pagajušo nedēļu tāpēc arī riju tik traki..kaut kā jāmācās ar prātu valdīt tās hormonālās izmaiņas, kas mums, sievietēm, risinās tik regulāri :D
ewaaaaa - 171cm, cik tur svēru..nu es domāju kādus 65-66kg?! Grūti tā teikt, jo tiešām neatceros..
Paris, es pilnīgi noteikti no dabas neesmu slaida, esmu īsa, viss krājas uz vēdera. Es ļoti cīnos, lai dabūtu šitādu vēderu. (nu, tās savas 5, 6x nedēļā eju uz svariem). Vēdera bilde ir fotogrāfēta no rīta, vakarā jau vairs nav tik smuks,haha :D
Tieshi ar nesen gribeju jautat lai rakaris ieliek bildes :D smuki :)
skatos,te daudzam vienlaicigi mr :D un pat shorit jutos piebriedusi,lai gan no ritiem jabut vislabakai sajutai:D nesaprotu kapec :D pat putra nelien :(
GOOLD, Buuuuuu, paldies meitenes! forši jau tā palasīt labus vārdus :)
Bet kamēr netikšu līdz savam, nenomierināšos. Bet nu, visticamāk, nenomierināšos nekad :D
Man arī tās foršās dienas tuvojās un atverās lielais melnais caurums. Paēdu uz stundu un tad jau atkal skatos ledusskapja virzienā :D
Rakaris,
tas jau tik normali,ka miera nebus nekad:D esam savaa galvaa izveidojushas idealus un sities pret sienu,bet tapat neapstashos:D it sevishkji kamer nenostiprinashu smuku presi ne tikai no rita :D