Meitenes! Nebiju gaidījusi tādu ažiotāžu ap manām bildēm :D
Paldies par labajiem vārdiem un prieks, ka spēju motivēt kādu citu.! :) Vispār nesaprotu, kur man tāda apņēmība uzradās, bet šobrīd ir tā „a day without working out is like a day without sleeping” :D . Tad, kad ir atpūtas dienas, tad man parasti ir sajūta, ka kaut kas pietrūkst un nevaru nosēdēt mierā. Par padošanos nevar būt ne runas! Beidzot esmu tajā fāzē, kad sportošana nav piespiedu kārtā, bet tas jau ir dzīvesveids! :)
Protams, lepojos ar sevi un saviem panākumiem, īpaši tāpēc, ka visu sasniedzu saviem spēkiem, mājas apstākļos, taču ir vēl tāls ceļš ejams (nē, man nav putnu galvā :D ), lai tiktu vaļā no riepiņas un tiem pašiem mīlas rokturīšiem.
Kā jau rakstīju, bildes ir uzņemtas ar tukšu vēderu un nenoliegšu, ka, uzņemšanas brīdī, biju sasprindzinājusi visu cik nu vien spēka. Ikdienā ne tuvu tā neizskatos un parastā pludmales bildē neviens nepateiks, ka no manis var „izspiest” tādu augumu kā ievietotajās bildēs :D
Uz jautājumiem par vēderu un mīlas rokturīšiem atbildēt nevaru, jo vēl arvien ir gan riepiņa, gan tauciņi gurnos, taču vienu gan es varu pateikt – es nekad nekoncentrējos uz kādu konkrētu zonu un pārsvarā pildu „full body workouts”, kur iekļauts arī kardio. Tagad, pēc paēstām pusdienām (man te cita laika zona), sēžu pie datora ar 3 riepām zem džempera :D