Vadā uz darbu

Reitings 63
Reģ: 11.05.2013
Kāda būtu jūsu attieksme šajā situācijā?
Jūsu puisis katru dienu ar auto ved uz darbu un no darba savu kolēģi, kas dzīvo netālu no jums. Viņa izskaidrojums, ka viņiem taču ir pa ceļam. Turpretī jūs uz darbu viņš nevestu, jo jums galīgi nav pa ceļam. Tā nu jūs būtu spiesta katru dienu kratīties sabiedriskajā transportā, kamēr sveša dūdiņa tiek komfortabli izvadāta.
Godīgi sakot, es vāros no dusmām :)
Bet kā citas justos? Varbūt pārspīlēju?
02.07.2013 09:12 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Nu a ko viņai bāzt viņam biksēs to naudu?

Cik pastulbs komentaars. Mani agraak arii viens pazinja regulaari pakeera no darba uz maajaam. Par naudu bija kategoriski pret. Nu tad es to reizi meenesii atstaaju uz kreesla,ar piebildi, lai nopeerk vismaz saldeejumu saviem mazajiem :D Nezinu nevienu, kuram dotu naudu, bet vinjsh kaa traks plosiitos, lai to naudu nepienjemtu.

10 minūtes ar auto nozīmē 25-30 minūtes ar kājām.

Easy gabalinjsh jaukai pastaigai. Nav meitenei lieko kg, kuri jaanomet?
02.07.2013 19:09 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Labi, ka manējo pašu ved uz darbu. :D Ja man būtu tāda situācija, es droši vien, ka burkšķētu 24/7. Neko tādu nepieļautu, jo manai greizsirdībai, diemžēl, nav robežu :D
02.07.2013 19:17 |

10 gadi
Reitings 3711
Reģ: 29.01.2009

Easy gabalinjsh jaukai pastaigai. Nav meitenei lieko kg, kuri jaanomet?

Cik pastulbs komentārs!

vispār jo vairāk lasu, jo vairāk uzjautrinos ... un tad jums daudzām ir jautājumi kāpēc vīrieši bēg no sievietēm, atbilde nav tālu jāmeklē, jo vairāk izdomās drāmas un ziepju seriālus, jo garākas kājas tiem vīriešiem arī augs...

+1
02.07.2013 19:17 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Liela brēka par neko. Ja nepatīk tas, tad tā ar pasaki puisim, ka tev ir greizsirdība un nevari to pieņemt, bet lūdzu tikai bez strīdiem un raudāšanām, un panikas. Citādi puisim vel apriebsies tā tava ārdīšanās.
02.07.2013 19:18 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Interesanti, kā šobrīd iet Gunitai :)
02.07.2013 20:08 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jā, piekrītu DIO, lai arī to ir grūti tā pieņemt sevī, bet jācenšas. Greizsirdība - tās ir bailes, zems pašvērtējums, jo ātrāk to saprot, jo ātrāk var rīkoties lietas labā.
02.07.2013 20:13 |

10 gadi
Reitings 893
Nu man tas galīgi nepatiktu.Bet tas atkarīgs arī no tā kāda būtu tā kolēģe. Ja ap gadiem 40 , tad man būtu vienalga :D ( varbūt kaut kur tika minēti gadi,nelasīju visu)
02.07.2013 20:16 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Ilgi tikai lasīju šo diskusiju, neko nekomentēju, jo tas viss ir koks ar diviem galiem. No vienas puses - kas tur liels? Bet no otras puses, es neapskaužu autori, negribētu būt viņas situācijā. Noteikti piespiestu draugu vest sevi uz darbu, lai kolēģi vairs nevadātu. Esmu bijusi līdzīgā situācijā, es savam kolēģim biju tā, ko paķert mājās, es nekad pati neuzprasījos, bet bieži viņš pats piedāvājās un aizveda mani uz mājām, kad slikts laiks bija ārā, līdz pašām durvīm aizveda, lai arī nu galīgi nebija pa ceļa. Viņš vsp pārlieku "rūpējās" par mani, bieži pēcpusdienā nāca pasēdēt un papļāpāt, pirka man saldumiņus visādus, vnm jautāja vai pusdienas man līdzi, ja nebija brauca uz veikalu man šo to nopirkt, vienreiz pat pusi sava ēdiena atdeva un ja teicu, ka ēst nevēos, tāpat atveda kko no veikala....iekšējā čata sistēmā ar bieži rakstīja, kad bija garlaicīgi. Tā savādi, jā, man glaimoja tas. Man tobrīd tā kā tikai attiecības veidojās ar tagadējo draugu un viņš spēra zemes pa gaisu, jo uzskatīja, ka patīku kolēģim. Es spītīgi teicu, ka tā nav, esam tikai draugi, jo kolēģim, taču ir sieva un bērns. Viņš bija simpātisks, pat neviļus reiz apskāvāmies, bet nekas vairāk nebija, es arī nevēlējos, viņš neizrādīja, ka grib. Ballē šis kolēģis man tik ar aci piemiedza, ar sievu nesapazīstināja...Tā kā ei un sazin, kas ir ar tām kolēģu attiecībām.

Es to tā neatstātu un nekad nevēlētos, ka mans draugs pret, kādu kolēģi tā izturētos, kā kolēģis pret mani. Man tas nešķiet normāli.
02.07.2013 20:30 |

Reitings 2258
Neesmu it kā baigi greizsirdīgā, bet lasot autores situāciju, nopriecajos, ka manējais brauc uz darbu ar velosipēdu un uz bomīša nevienu čiksu neved :) turklāt viņa vienīga kolēģe sieviete ir 20 gadus vecāka un ļoooti atbaidoša :D
02.07.2013 20:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-es arii tiesi to veel padomaaju-muusu bizness pasaulee tiesi taa arii notiktu!
Hila-taa 40 g.vecaa sieviete var buut gan loti izskatiiga ,gan seksiiga uttVecums var nebuut skeerslis!
02.07.2013 21:08 |

Reitings 136
Reģ: 02.07.2013
Ko var zināt? Nu, reāli? Var bļaut, ka meitene pārāk greizsirdīga un histēriķe, bet, ja nu čalis nav izpalīdzīgs vien? Dzīvē var būt dažādas situācijas, diez vai te, forumā, atradīsies panaceja. Viena braukā bez maksas, otrs grib būt jauks, bet trešā nezina, ko domāt, jo cik gan nav stāstu, kā meitenēm acīs sapūsta migla un uz ausīm kārti makaroni. Puiša reakcija gan savāda - pofig, ka draudzene ārdās, still need to be a hero šoferis. Nu neko, tāds cilvēks, vīrs uz vārda utt., bet nu viņam jāmēģina izrunāt visu ar draudzeni, bet tad draudzenei sākumā jānoliek mīklas rullis atpakaļ atvilktnē. Tāpēc iesaku draudzenei nomierināties, jo panika un skandāli tam čalim var likt nobīties un mesties prom (ja tiešām šajā situācijā balts un pūkais),būt viltīgākai un visu noskaidrot citādāk.
02.07.2013 21:20 |

10 gadi
Reitings 893
Emmanuelle , ja viņai būtu 40 un viņa būtu izskatīga un piem. viņš saietu ar viņu kopā , man nebūtu tik liela škrobe,kā ja viņai būtu 20 gadi:D nezinu kāpēc tā.
02.07.2013 21:50 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Es pajautātu vai viņš nevēlas, lai tā bāba pārceļas pie mums dzīvot - tā būtu ļoti izdevīgi un viņiem abiem vēl vairāk pa ceļam.
Man tas ļoti nepatiktu. Var jau kādreiz vēlu vakarā pēc darba atvest, jo pa ceļam, bet izvadāt katru rītu kā tādu princesi... nē, man tas nebūtu pieņemams.
02.07.2013 21:56 |

Reitings 26
Reģ: 14.05.2012
Ieturot neitrālu pozīciju, situācijas izklāsts ciparos. Izskriet lieku reizi caur centru rīta un vakara sastrēgumstundās pēc pieticīgiem aprēķiniem prasa 1.5 h un Ls 2.5 degvielai un mašīnas amortizācijai dienā. Mēnesī 22 darba dienas, kas būs 33 stundas no džeka dzīves un Ls 55 naudas izteiksmē. Par Ls 55 var reizi mēnesī abi aizbraukt uz kādu SPA, divreiz ieturēt romantiskas vakariņas restorānā, četreiz aiziet uz kino! Par zaudēto laiku nemaz nerunājot!
03.07.2013 00:00 |

Reitings 7497
es darītu tieši tāpat kā pusis.
03.07.2013 00:03 |

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
Es iesaku tev netaisīt greizsirdības scēnas! Aizbiedēsi savu puisi.
Arī es sākumā biju ļoti greizsirdīga. Ir meitene kura vienmēr uz visādiem tusiņiem, braucieniem ar draugiem kaut kur (skolas biedri), velkas līdzi, protams, man vsp nav nekad ar viņiem sanācis būt (ir savi iemesli).
Bet es tai vietā lai spertu zemi gaisā, esmu iemācijusies par to vien pasmieties, jo ja puisis būs gājējs - viņš aizies tā pat. Bet kamēr viņš ir mans vīrietis, es pasmejos par to meiteni kura mēģina sevi parādīt viņam, jo es uzskatu sevi daudz labāku par viņu, kā arī mans vīrietis to apzinās ;) Iemācies sev celt pašapziņu, nostajies spoguļa priekšā, novērtē to, cik skaista esi, aizej nopērc kādu sexigu veļiņu, kādu topiņu vai kleitiņu kas izceltu tavu augumu, ar to vien jau pašapziņa celsies, un puisis, protams, to pamanīs un kas zina, varbūt vēlāk pamanīsi, ka viņam pa ceļam vairāk būs TAVA darba vieta un dūdiņa sāks staigat ar kājiņām.
03.07.2013 01:20 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Es no greizsirdības nomirtu laikam, bet viss jau sāktos ar strīdu, kas butu radies greizsirdības rezultāta. Ai, mana greizsirdība vienmēr ir bijusi slimīga, tapec es tiesam panaktu,lai mans džeks nevadā kolēģi..
03.07.2013 03:00 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Man atkal gribētos ieteikt puisim, lai aizved tevi pāris reizes uz darbu, lai tu redzi, ka tas tiešām ir neizdevīgi (laika un naudas ziņā). Un tad tev pat negribēsies, lai tevi vadā, jo redzēsi, ka puisim tas ir apgrūtinoši.
03.07.2013 03:19 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es pie šī visa nodomāju, cik skumji tas patiesībā ir.. cik pasaule.. cilvēki.. sievietes, atvainojiet, sačakarētas.. iz vēstures, sliktas pieredzes, vilšanās, neuzticības... nu, ka neticam nekam vairs, ka pat tādās lietās saskatam zemūdens akmeņus.
Jā, arī es, protams.
Nelasīju sīkumos, bet sievietes vietā, es dotu Gunitai vietu priekšā, pat ja draugs teiktu - nevajag, nevajag, laikam tā saucas solidaritāte. Varbūt jūs te dažas patiešām esat tik cēlas, kā rakstat komentāros, un jūsu vīrieši ir laimīgākie radījumi pasaulē, ja reiz pārējos žēlojat, bet domāju, ka vairums tomēr raidītu iedomu dunčus tiem abiem mugurās no aizmugurējā sēdekļa. Un tas ir tikai cilvēcīgi, manuprāt.

Risinājuma nav. Tikmēr, kamēr viņš vadās, acīmredzot Tu tā jutīsies. Pašai sevī vien jātiek galā. Būs atkal cita līdzīga situācija, un atkal tad Tev būs jāpieprasa, lai katru reizi viņš mainās, ja reiz pats nesaprot, kur ir problēma. Nedomāju.
03.07.2013 03:44 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Šajā gadījumā vaina ir abos. :) Un jāārstējas droši vien ir abiem. Gan meitenes, par to ka pūš ziloni no mušas, gan puisim par tik elemetārām cieņas izpausmēm.
Nevaru iedomāties ne reizi, kad mans vīrs nebūtu man paprasījis vai nav iebildumu, ja iztaisamies 10 min. ātrāk un izmetam līkumiņu pēc viņa kolēģa, jo tas redz esot aizgulējies un nepaspēja tikt līdz centram. Visādi citādi kolēģis gaida centrā, kamēr MĒS piebraucam, kur mani izlaiž un viņš iekāpj lai dotos tālāk ar manu vīru darba gaitās.
Nekad nav gadījumu, ka man būtu jāgaida.
Vienīgi mājupceļš ir tāds stresains, jo vīrs parasti izbesijas propķos sēdēt un purkšķ par katru sekundi, ko kādreiz lieku pagaidīt, jo neesmu paspējusi aiziet līdz norunātajai tikšanās vietai.
Bet tā, katru darba dienu tieku aizvesta un atvesta no darba, neskatoties uz to, ka ja nebūtu vīram jābrauc uz centru mani vest, tad viņam ceļš no mājām uz darbu prasītu kādas 5-10min. maksimums.
Bet ir reizes (ziemā ja piesnidzis sniegs un saprotu ka auto satiksme būs $%@, vai vasarā, ja ir Rīgā kādi ciemiņi un centrā satiksme ir {€½¾{€), kad es pati pēc savas iniciatīvas pavizinos ar tramvaju. Lai nesagādātu vīram liekas neērtības, jo zinu to cik ļoti viņš necieš sēdēt sastrēgumos un lēnā satiksmē. :)

Autorei: neceļ kašķi, vnk nosēžaties vakarā aci pret aci un mierīgi pārrunājiet situāciju! Lai viņš pastāsta kādu to redz viņš un pastāsti kādu to redzi tu. Tad attiecīgi abi kopā arī atrodiet mierīgu risinājumu. Varbūt kaut vienā virzienā viņš tevi var aizvest/atvest. Pastāsti, ka vēlies, lai vietiņa automašīnā blakus viņam ir tikai un vienīgi tavējā, ja ir plānots, ka braucienam pievienosies Tu. Viņš sapratīs, tikai vajag mierīgi izrunāties, nevis ar emocijām bļaut un brēkt cik viss ir slikti.
03.07.2013 06:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits