Vīrs ieteica pārdot kāzu kleitu .Tāpat viņju vairs nevilkšu un abi aizbrauksim atpūsties pa vasaru kaut kur.Mana kleita bija speciāli šūta ,skaista....
Kādas Jūsu domas par kāzu kleitas pārdošanu?vienreiz skatijos ekstrasencus un tur teica--Ja pārdod kāzu kleitu ,pārdod savu laimi .Bet kā ir īstenībā?Gribu pati arī pārdot to kleitu ,bet negribu palikt bez vīra,jo mums iet labi .....
Izbeidz ticēt tām muļķībām! Ja gribi - pārdod!
Ne nepārdotu vien tā iemesla dēļ,ka gribētu paturēt par piemiņu! Iestūķēties 30 kāzu jubilejā un bildēties ar vīru. :D
Es negribeetu paardot. Nejau maanjticiibas deelj, skaisto atminju deelj.
Veel pirms neilga laika ar mammu gremdeejaamies atminjaas un vinja no lielas, koka, izgrebtas kastes izvilka savu kaazu kleitu.raadiija, cik skaista bijusi utt.
Es arii taa gribu, gribaas izvilkt, paraadiit meitai kaadreiz naakotnee..un taa.
Nav jau ka būtu bez naudas ,,
Bet to kleitu varētu mierigi pa 250Ls pārdot vienreiz vilkta.....
un kārtīgi atpūsties ..Gadadienā citas kleitas skaistas būs.....
Esmu taču sieviete ,visam kam var ticēt.
paranoid
Nu, bet ne jau lietotu. :)
Ja es varu atļauties pirkt dārgu,tad varu nopirkt jaunu. Lietotas parasti pērk tās,kam naudas maz un priekš tādām 250 noteikti ir daudz. :D
Bet autorei iesaku nepārdot. Tās tiešām būs labas sajūtas to kleitu kādreiz izvilkt no skapja vai lādes un parādīt meitām. Arī es reiz mammas kleitu no pūra lādes ārā izvilku, pati pamērīju. Forši! ;) :D Plīvu gan maza būdama - sagriezu. :D
Es savu kleitu gribēju pārdot, bet neviens tā arī nenopirka. Iespējams, ka cena bija par augstu, bet man arī negribējās atdot pa lēto :). Tagad kleita stāv skapī, bet kaut kā arī ir uznācis sentiments un vairs pārdot negribas. Taču tādām māņticībām, ka var tikt vaļā no laimes, neticu.
Es pirku diezgan dārgu kleitu, sākumā bija doma pārdot, bet nu man ir palicis žēl! :D Draudzene teica, lai atdodu kleitu meitai, kad precēsies... Nu un tas tā man iesēdās prātā, ka nevajag pārdot, bet gan atstāt meitai (ceru, ka man tāda būs!) :) Ar māņticību te laikam mazs sakars.
saglabā daļiņu no plīvura vai kaut kā, man mamma salabāja puķītes kas kleitai bija piešūtas. Lai nodotu to meitām precoties un likšu pie kāzu kleitas, kad precēšos. Tā lūk