Cik man ir dzirdēts, tad Fructis ir viens no sliktākajiem šampūniem. Bet citas atkal slavē pēc personīgās pieredzes.
Es tādus nelietoju,jo galvas āda kļūst drausmīga no šampūniem,kas lētāki par 3ls
soreiz domaju vairak par kond.,serumu utt. vispar fructis produkciju neesmu nekad lietojusi,domaju vai so ir verts meginat? vai lakak kadu no dove produkcijas?
Neesmu lietojusi, bet uzticiibu neviesh taas paarspiileetaas reklaamas, kur triis lietoshanas reizhu laikaa saglabasi triis gadus bojaatus matus. Kaa tad.
man ir šampūns, balzams un serums. nu, to, ko reklāma sola, nedod, bet mati mīksti. man nav bijis laikam ne1 šampūns, kurš dod kkādu super WOW efektu. maksimums - mīksti, gludāki mati.
Esmu apmierināta ar visu Fructis Damage līniju. Reklāmas gan varētu būt pārspīlētas, bet tā, ja lieto šampūns + kondicionieris, tad mati ir mīksti un maigi, maska arī it kā ok. Serums ļoti patīk arī nolīdzina matu galus un neizskatās sausi + visa produkcija ļoti patīkami smaržo.
Laikam saslavēju baigi Brīnumus gan nekādus nerada, bet maniem matiem patīk Fructis Damage.
iegādājos sākumā serumu, pēc tam arī šampūnu un masku. nu šampūns ir kā šampūns (ja godīgi, visi vienādi, maksā 3 vai 10 ls - atšķirību neredzu). maska ātras iedarbības labi piebaro matus, jau pēc pāris reizēm tiešām jūtu uzlabojumu. serums sāka palīdzēt pēc tam, kad nogrieza matu galus, kas bija nenormāli sašķēlušies, tagad nešķeļās un ir patīkami un mīksti. nu visi mati viegli ķemmējami un mīksti
man patīk
Man bija serums un kondicionieris. Smarža aizrauj!
Pirmās 2 reizes biju starā par serumu( gali mīksti palika,mazāk bija sašķeltie),bet jau nākamās lietošanas reizes vairs nebija tā rezultāta,itkā vairs nepalīdzēja. Kondicionieris,kā kondicionieris,respektīvi nekas īpašs.
personīgi pazīstu divus cilvēkus, kuriem tikai no Fructis šampūna pazūd blaugznas, nekādas aptiekās nopērkamās pudelītes nepalīdz. es arī gribētu, lai man der lēti matu kopšanas līdzekļi, bet diemžēl bieži vien arī dārgie neder