Sveikas! :)
Nekad nebiju domājusi, ka jebkad vērsīšos pie jums ar tādu problēmu. Bet stāsts ir sekojošs:
viena no manām labākajām draudzenēm savulaik no mums visām bija "vispareizākā", t.i. - nekāds alkohols, pat enerģijas dzērieni viņai šķita kas neveselīgs, kaitīgs, utt. Bet nu ir pilnīgi apgrieztā kārtībā viss. Nezinām kas notika, ka tik pēkšņi viņa sāka aizrauties ar dzeršanu. Nē, nebija problēmu ģimenē, attiecībās, karjerā, utt. Labi, iedzēra, nedaudz un pa retam taču var. Un tad sākās piedzeršanās, vemšanas, nu un viss kas tam seko. Vienu reizi saucām "ātros", tad likās viss - būs mācība, lai ar likteni nejoko, bet nākošajā vakarā jau saka - nu ko ejam iedzert? Visā kompānijā viņa ir vienīgā tāda. Nu tas ir tik tālu aizgājis, ka viņa jau meklē jaunu "draugu" loku, kas ir ar tādām pašām interesēm. Viņu var viegli pielauzt uz ko jaunu. Baidāmies, ka drīz sāksies narkotikas, viss, kas vēl nav izmēģināts. Visi esam runājuši, raudājuši, darījuši visu, kas ir mūsu spēkos, bet viss velti. Vienīgās tēmas viņai ir alkohols; ar kuru varētu pārgulēt, utt. Piebildīšu, meitene nāk no labas ģimenes, kā jau minēju nekādu dižo problēmu dzīvē nav.
Ko es gaidu no jums - padomu, ko darīt? šķiet, ka kamēr viņa pati nesapratīs, nekas nemainīsies. Ir briesmīgi skatīties, ka viņa bojā un iznieko savu dzīvi. Man tas ir tā sakrājies, ka es vairs nevaru to sevī turēt.