Nerakstu no sava īstā profila, negribu, lai mani apēd bez sāls.
Man bija ilgas attiecības, iestājās krīze, kopā nebijām, bet pašas saprotiet, situācija bija tāda, ka viss vēl nebija beidzies. Es jau biju gatava pārkāpt sev pāri un izbeigt mūsu ieilgušo strīdu, jo es viņu mīlēju un vēl aizvien mīlu. Tomēr kāda man zināma meitene, pārgulēja ar manu bijušo. Ar to viss beidzās. Bijušais, protams, uz vēdera līda, raudāja, lūdzās u.c. vājuma izpausmes izrādīja. Vēl kādu laiku runājām, jo es nezināju, vai to uztver kā krāpšanu vai nē, jo kopā nebijām ilgāk par mēnesi, tomēr nespēju piedot to nodevību, izšķīrāmies uz visiem laikiem. Kamēr to laiku runājām, uzzināju, ka tai meitenei viņš patīk, tas būtībā bija iemesls, kāpēc nepalaidu uzreiz, man vajadzēja panākt, ka viņiem nekas neizveidojas un to, ka viņš grib tikai mani, bet to otru atšuj. Tā arī notika. Es vienkārši gribēju, lai tā otra sajūtas lēta un izmantota. Pagājis jau gads. Facebook ieraudzīju, ka vīrietis, kurš mani grib jau gadus desmit?! Es nezinu, kā lai to raksturo, bet gan jau jums katrai ir kāds, kurš jums neliek mieru, kopš sevi atceraties. Nu lūk, tās meitenes tagadējais draugs ir tas vīrietis, mans ilgadējais pielūdzējs! Es biju šokā! Es viņam uzrakstīju. Jā, nekas nav mainījies. Tagad es domāju izjaukt viņas attiecības. Protams, negulētu, bet sagrozītu galvu tā, aizietu uz pāris randiņiem, lai viņiem tur viss izbeidzas. Tā vēlme ir tik stipra, atkal pierādīt, ka esmu labāka, bet es pati saprotu, cik tas ir pretīgi un nožēlojami! Tomēr atceroties, ka viņa zināja par manām bijušajām, ilgstošajām attiecībām, bet to izdarīja, es gribu, lai viņa zina, kā tas ir! Es mīlu savu bijušo, bet esmu par lepnu, lai piedotu, bet man viss vēl aizvien tur iekšā grauž. Lūdzu, nenosodiet mani! Es vēl neko neesmu izdarījusi! Varbūt atveriet man acis, kā man rīkoties.