Aprakstiet savu guļamistabu un dzīvojamo istabu! :)
Mēs šobrīd pārvācamies, domāju kā iekārtošu jauno māju, kas man tur būs. Negribas uz ātru roku visu sapirkt,jo patīk pārdomātas lietas, bet aprakstīšo pašreizējo, veco dzīvesvietu
Guļamistaba
Gulta šaura,tumša, pie gultas naktsskapītis ar jauku abažūra naktslampiņu un galdiņa man vienmēr ir grāmatas, otrā kaudzītē žurnāli un šis tas no kosmētikas,ko ātri gultā guļot var sasmērēt, zem gultas - dārgumi! Ar saviem palagiem, segas un spilvena pārvalkiem nelepojos, jo man ne vienmēr sanāk saskaņot krāsas, toties vienmēr iesmaržinu spilvenam 2 stūrīšus ar eļļiņu - uzliekot galvu uz spilvena vienmēr ir jauka smarža.
Dzīvojamā istaba - datorgalds, dīvāns, liels skapis aiz kura sēpjas kastes, kurās viss ir sašķirots. Man patīk minimālisms, līdz ar to liekas mantas plauktos man nav, jo tā vieglāk ir kopt, kā arī raibumi neņirb gar acīm, tumši zils paklājs, kurš man ne visai un no tā arī atbrīvosimies, stikla galdiņš uz kura vienmēr stāv augļi, jo patīk augļi interjerā, nenoskaņotas klavieres,kas ir tikai interjera priekšmets, jo spēlēt es vairs nemāku. Klavieres ir kā vieta,kur uzlikt ziedu vāzi
Tagad Tava kārta!