Sveikas!
Vēlos vērsties pie tām meitenēm, kurām ir tetovējums redzamā vietā, t.i. tādā vietā, kuru grūti noslēpt ar apģērbu, aksesuāriem, utt.
Vai Jums šī tetovējuma dēļ ir bijušas kādas problēmas? Piem., negatīva attieksme no darba devēja puses, grūtības atrast darbu, u.c.?
Neviens tiešā tekstā neko tādu nav teicis (ka tas būtu iemesls, kāpēc nepaņem darbā).
Atkarīgs gan arī, 1) kāds tetovējums tas ir, un 2) uz kādu darbu "tēmē".
Kādās vietās ir jābūt tetovējumiem,lai tos nevarētu noslēpt? Seja? Plaukstu virspuses? Kakls?
Pārējo var noslēpt,ja ir vēlme nevienam tos neatklāt un darbu ļoti gribas.
Man ir tetovējums no pleca līdz elkonim.. tā kā strādāju pašvaldības iestādē un te visiem vecā domāšana, tad nēsāju apģērbus ar garām piedurknēm un neviens vēl nemaz nav nojautis ka man tāds ir :D
Ir speciāli tetovejuma tonalie ar kuriem var nomasket šos tetovejumus,bet nezinu vai viņi ir piejami Lv robežāš... ;)
Man ir diezgan redzamā vietā,pārsvarā cilvēki paprasa ko tas simbolizē un viss...
Nu, ja tev uz pieres ir miroņgalva, varētu būt, ka kādam darba devējam radīsies iebildumi. Bet ja tev kaut kur pavīdēs neliels neuzkrītošs un pieklājīgs tetovējums, nedomāju, ka tam būtu jāsagādā problēmas.
Diez vai kāds darba devējs atzīsies, ka tavi redzamie tetovējumi viņam ētisku apsvērumu dēļ ir nepieņemami konkrētajā amatā. Tiks atrasti citi likumīgi iemesli, kādēļ tu nederi konkrētam amatam.
Un nesaprotu jēgu taisīt tetovējumu un tad to visādos veidos slēpt diendienā pa 8h...
Kad strādāju bankā, tad pirmajās dienās apmācībās tiešā tekstā pateica, ka tetovējums nedrīkst būt redzams. Ja ir uz kakla, tad nēsā bītleni ar augsto apkakli (arī vasarā), ja uz rokas, tad jāvelk apģērbs ar garām piedurknēm utt. Tuneļi ausīs vai pīrsingi uz sejas arī nedrīkstēja būt.
Man ir tā, ka vasarā redz, vai, kad ir zeķubikses kājās, ziemā neredz, jo pārsvarā staigāju biksēs.
Man gribas otru, bet to, domāju, ka nebūtu tik viegli noslēpt.