vai gribētu būt vīrietis?

Reitings 474
Reģ: 13.05.2013
ja varēu sākt dzīvi no jauna un izvēlēties savu dzimumu vai gribētu būt pretējais dzimums?
es jā. jo sievietei ir daudz vieglāka dzīve. tikai jāatrod kāds vīrietis kas visu apmaksā, vai vismaz apmaksā izdzīvošanu un savu algu var tērēt kā grib.
esot vīrietim gan nekas tāds diemžēl nav iespējams. ir tikai divi varianti - nesatikties ar nevienu un tad var tērēt naudu tikai sev, vai arī satikties ar kādu un aizmirst par naudas tērēšanu sev. es izvēlos pirmo variantu. ja jūs būtu vīrietis, kuru izvēlētos?
13.05.2013 08:15 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
ē, kura no meitenēm vēl atceras nebeidzamās sāpes krūšu augšanas procesā? un vēl nedod dievs kāds tām piedūrās...

Plus, Melns - es pieņemu, ka neviens nerausta puisi aiz stāvoša krāniņa tīņu gados, toties puiši par meitenēm, krūsturiem un krūšu augšanas procesu kā tādu gan vienmēr mīlējuši ņirgāties - skaļi un pārliecinoši.
14.05.2013 23:29 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Gribētu nekad nebūtu jāstreso par augumu, nekad neviens mani nesauktu par apaļīgu, man nekad neb;utu jāriskē kļūstot par vientuļo māti un nebūtu jābaidās no sex.. Vienīgais labums vīrieši izmaaksā tas ar;i viss...Neciešu kletiņas un augstpapēžu kurpes un to briesmīgo sajūtu ka kāda ir skaistāka , tievāka labāka..
14.05.2013 23:50 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Neveletos gan . Nekas nevar but skaistaks par sievieti :D Savu sieviskibu neveletos nekad zaudet
15.05.2013 00:17 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Gribētu būt vīrietis, piemēram, uz 2 gadiem :)Gribās man izbaudīt tādu draudzību, kāda tā ir starp vīriešiem :)
15.05.2013 08:19 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns - pētījumā Holandē vīrieši neizturēja pat trīs stundas kontrakciju simulācijas. Un izjutuši tikai pumpuriņus atzina, ka nekad nespēs piedot sev to, ka uzskatījušas sievietes par vājo dzimumu. Viens arī atzina, ka nekad neprasīs no savas sievas dzemdēt.
Ja paturpina par iesākto tēmu, kuram kāda dzīve, tad manuprāt ir viens gana objektīvs rādītājs - vidējais mūža ilgums. Latvijā sievietes, ja nemaldos dzīvo par gadiem 13 ilgāk, vismaz tā bija pirms kādiem gadiem 10 .. 15.
15.05.2013 18:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits