Gribēju, jo - nav mēnešreižu, nav jaunavības plēves, nav iespēju palikt stāvoklī (līdz ar to atkrīt stress par nevēlamu grūtniecību), nav jāiznēsā bērns, nav jādzemdē, nav jābaro bērns ar krūti, nav jāauklējas ar mazuli 4 sienās caurām dienām un jāceļās pa naktīm pabarot, nav daudz jāpiepūlās, lai labi izskatītos, var čurāt stāvus (riktīga fīča), krietni augstāks testesterona līmenis, labāka āda, zemādas slānis ar mazāku tauku saturu, labāka vielmaiņa, nav jāatbrīvojas no gandrīz visa apmatojuma uz ķermeņa, lielāks fiziskais spēks, mazāk visādu "tarakānu" galvā, vīriešiem ir priekšrocības sabiedrībā jebkurā amatā, nostājā un pozīcijā u.tml.
Tie 10 gadi no brīža, kad sākas pubertāte un gribulis nepārtraukti moka, bet neviena neņem pretī, atsver pusi šeit sarakstītā. Ir jāstrādā, pie tam no sievietēm neviens neprasa atbildību par to, vai ģimenē visi ir paēduši, tāpēc sievietēm ir lielākas iespējas "gribējās kaut ko mainīt savā dzīvē" gadījumos. Es un pārējie vīrieši nevaram kādu dienu izdomāt, ka man nepatīk tas, ko daru, tāpēc eju prom no darba, lai uzlabotu sev garastāvokli/meklētu sev piemērotāku darbu, utt. Naudu ģimene no manis prasa KATRU DIENU un nevienu īpaši neinteresē, patīk man tas, ko daru vai nē? Nav tiesību tā izrādīt emocijas kā sievietēm. Nav tiesību darīt visādas muļķības (tērēt naudu, īpaši nepiedomājot, kas tiek pirkts). Ir daudzas situācijas, kad analoģiska rīcība sievietei tiek piedota, bet vīrietim - nē (mašinas saskrāpēšana, utt.)