Haha, switched on teica, ka būtu gejs, un man jāsaka, ka es pavisam noteikti arī. :D Pie tam tāds visai stereotipiem atbilstošs.
Vispār nez, gribētu būt vīrietis tikpat cik gribētu būt sieviete. 50/50. Kaitina uzskats, ka sievietei jābūt tādai un tādai, kaitina, ka mazām meitenēm jānēsā rozā krāsas drēbes, jo es personīgi, bērnībā vairāk spēlējos ar mašīnām un dinozauriem. :) To minu tādēļ, ka arī šobrīd neinteresē daudzas lietas, kuras saista sievietes un otrādāk jāsaka, ka ja būtu vīrietis, tad skaidri zinu, ka būtu tāds, kuru interesē mode, bet neinteresē sports, un noteikti nestaigātu džinsos un vienā kreklā visu nedēļu, nedzertu alu pie TV un neskatītos futbolu. Es nesaku, ka visi vīrieši tā dara, drīzāk jāsaka, ka man pazīstamie nē, bet nu, tikai norādu, ka es noteikti nebūtu tāds tipiskais "vecis". Taču kā jau teicu, neinteresē daudzas lietas, kurām it kā būtu jāinteresē sievietēm. Esmu pa vidu. Dzimums ir tas, kas man ir starp kājām, bet tas arī viss, manas intereses, raksturu, rīcību tas īpaši neietekmē. Attiecībās pieprasu vienlīdzību, neinteresē būt aprūpētai vai vājai.