Kā izkļūt no apburtā loka?

Reitings 55
Reģ: 10.02.2013
Sveikas!
Tā nu ir sanācis, ka jau 3. gadu pēc kārtas pavasaris man atnāk ne visai priecīgs, jo dzīvē atkal kaut kas ir nogājis greizi. Tiešām liekas, ka mana dzīve pēdējo reizi bija normāli sakārtota pirms 3 gadiem, kad pabeidzu vidusskolu un likās, ka visa dzīve priekšā un nu tik būs. Saprotu, ka pieaugušo dzīvē jāsāk aizmirst par vidusskolas bezbēdību, bet nu jau šos 3 gadus es netieku ārā no melnās strīpas. Viss sākās ar lielām cerībām un prieku, kad pārvācos uz Rīgu un uzsāku mācības augstskolā un biju pārlaimīga, jo biju tikusi savā iecerētajā programmā. Taču drīz vien man sākās pamatīgas veselības problēmas - šeit jau pieminētā veģetatīvā distonija. Cietu no briesmīgām panikas lēkmēm, nomāktības, motivācijas nekādas. Apmeklēju ārstu, bet veseļošanās nesanāca tik ātra kā cerēts. Protams, tas nekādi nenāca par labu mācību procesam. Ļoti ilgi turēju visas savas sliktās emocijas sevī, jo esmu vienkārši tāds cilvēks, līdz vienā brīdī eksplodēju un sanāca pamatīgs kašķis ar labāko draudzeni (ar kuru nekad praktiski nebijām strīdējušās) par pilnīgu stulbumu, jo vienkārši mans trauks bija pilns līdz maliņām. Lieki teikt, ka tas bija manas dzīves zemākais punkts un viss tas gads kopumā bija vienas lielas šausmas, kuras atceros nelabprāt. Ar visu to vairs nesapratu vai izvēlētās mācības ir tas, ko vēlos un līdz šim brīdim to vēl nesaprotu, jo toreiz biju tik nomākta un man nekas nepatika, ka tagad liekas, ka vienkārši iestrādājušās negatīvas emocijas par visu, kas saistīts ar to laiku. Mācības pametu. Arī nākamais gads aizskrēja kā pa kalniem un lejām, cīnoties ar savu veselību lielākoties. Šoruden likās, ka sākšu jaunu dzīvi jaunā skolā, bet atkal mani piemeklēja dažādas neveiksmes, kuras bija manis pašas rīcību rezultāts un, godīgi sakot, man vienkārši nolaidās rokas.
Tagad, kad beidzot it kā esmu tikusi galā ar savām veselības problēmām, man gribas sakārtot savu dzīvi. Bet vispār nesaprotu ar ko sākt, jo vēl aizvien esmu kaut kādā bezdibenī. Man ir pilnīga identitātes krīze un nav īsti sajēgas ko sagaidu no nākotnes un kas gribu būt. Ar visiem šiem nervainajiem gadiem, liekas, ka esmu palaidusies raksturā un kļuvusi daudz neuzņēmīgāka un neatbildīgāka, jo iepriekš visu norakstīju uz to, ka jūtos slikti. Arī privātā dzīve nekāda, jo tagad sāk atkārtoties vecs scenārijs (jau iepriekš identiska situācija ar citu puisi), kad labs draugs ir manī iemīlējies un es īsti nesaprotu ko iesākt ar šo situāciju, jo, kā jau pašas noprotat, man vispār nevajadzētu nemaz par attiecībām domāt, jo sevi jāsakārto.
Tāpēc tagad esmu kaut kāda iesākuma meklējumos. Apsvēru domu, ka jāmeklē jauna dzīves vieta, jo, ievācoties šeit, arī sākās visas manas problēmas un tik daudz negatīvu emociju saistās ar šo vietu. Turklāt, man jau no paša sākuma ļoti nepatika mana guļamistaba - tumšas sienas, saule iespīd ļoti maz.
Esmu pat apsvērusi aiziet pie zīlnieces, kaut gan vienmēr esmu bijusi skeptiska pret šādām lietām. Un saka jau, ka vāji cilvēki tikai uz ko tādu pavelkas, bet, godīgi sakot, šobrīd tāda arī jūtos.
Varbūt grūti saprast no mana vervelējum, jo neatklāju visas savas likstas pilnībā, bet nu aptuveni ir skaidrs -iet sūdīgi. Tāpēc, lūdzu, droši virtuāli iepļaukājiet mani vai kā citādi sapuriniet, lai sāku rīkoties. Es vēl aizvien dzīvoju cerībā, ka viss notiek tā kā tam ir jānotiek un viss šis mani novedīs pie kaut kā labāka.
10.05.2013 13:02 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Neons...
Pirmkārt, jā daudzas lietas ļoti strauji mainās šajā pasaulē (stress, informācija, piesārņojums, cilvēku dzīves stils), tāpēc - ja arī neuzrodas, tad vismaz - pastiprinās problēmas, kas agrāk bija retāk sastopamas un mazāk izteiktas. Un gan jau, ka arī agrākos laikos bija šādas kaites, tikai cilvēki nebija tām devuši nosaukumu.
Otrkārt - tikpat labi vari teikt, ka Tev bija draudzene, kas biežāk saķēra klepu, nekā Tu, lai arī Tu ģērbies plānāk. Tava draudzene bija vājāka, viņai bija mazāka pretestība, - tāpēc arī viņa slimoja. Nu un tas ir lieliski, ka viņai ir izdevies pārvarēt problēmas, kas bija iepriekš.
Ļoti daudzas slimības "ir tikai galvā", taču ne vienmēr cilvēks pats ar savu gribu var to tik viegli izmainīt. Cilvēki neprot tik labi kontrolēt paši savus psihiskos procesus.
Un tas, kas ir galvā, ietekmē arī to, kā funkcionē fiziskais ķermenis.
10.05.2013 17:06 |

Reitings 4343
Un par šo
Man gan tādas lēkmes ir bijušas tikai kādas 2-3 reizes. Bet nu nav viņas tik nereālas
slimības var noritēt vieglākās vai smagākās formās! Tie, kas ir slimojuši ar gripu taču neņemās apgalvot, ka netic, ka kāds varētu arī nomirt no gripas, jo viņi paši pārslimoja vieglāk?
10.05.2013 17:15 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Zapesburka, nu nevajag par tām straujajām izmaiņām! Nav nemaz tik liela atšķirība strap to kā viss bija kādus 10 gadus atpakaļ un šodien. Un kad pasaulē bija kari un bads - tici man, bija daudz smagāk, taču nekur nav iespējams izlasīt par to, ka kādam būtu regulāras panikas lēkmes. Cilvēks ir unikāls - viņš spēj ļoti daudz panest un izciest!
Konkrēti par šo slimību pirmo reizi izlasīju kādus apmēram 10 gadus atpakaļ, un rakstā bija minēts, ka ārsti nemaz nevarēja identificēt tādu slimību toreiz. Tātad jādomā, ka pacientu ar tādiem simptomiem nebija tik daudz...
Pēc autores teksta izskatās, ka viņa neko nav darījusi savas veselības uzlabošanai. Uzrakstīja, ka cīnījās, bet kā tieši? Ilgi turēdama visu sevī un tad sastrīdoties ar draudzeni un tas bija zemākasi punkts. Nopietni?... Un tagad meklē zīlnieci... Ja tiešām slimo, tad jāiet pārbaudīties, jāārstējas pie speciālista, jāapmeklē konsultācijas u.t.t. Nekur tekstā es neizlasīju, ka autore to būtu darījusi...
10.05.2013 17:18 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Neon,
. Apmeklēju ārstu, bet veseļošanās nesanāca tik ātra kā cerēts.

Vai divi psihiatri (viena no tām Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas stāvokļu nodaļas vadītāja) un viens psihoterapeits būs gana nopietni ārsti? Nezinu, varbūt vari ko labāku ieteikt?
10.05.2013 17:20 |

Reitings 4343
Neons, tad pārlasi vēlreiz, autore ir apmeklējusi speciālistus.
Protams, paša cilvēka attieksmei ir milzīga nozīme tāpēc vajag saņemties un censties tikt ar to visu galā. Bet nu nevajag iztēot tā, ka autore bez maz vai būtu izdomājusi, ka slimo, lai attaisnotos par kaut ko.
10.05.2013 17:25 |

Reitings 11996
Ok, būšu palaidusi šo teikumu garām! Mana neuzmanība.

Bet no visa teksta kopumā plūst tāda nenoteiktība un nenopietnība, ka nu neticu es šai problēmai! Nezinu visus sīkumus - bet nu man izskatās, ka autore dzīvo kā niere taukos un meklē problēmas tur, kur to nav.
10.05.2013 17:38 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Ok, palabojiet mani, ja kļūdos, bet man likās, ka autore lūdza ieteikumus par to, kā sakārtot dzīvi un ar ko sākt? Nevis lūdza izteikt domas par VD vēsturiskās gaitas attīstību un to, vai tā ir patiesība vai mīts... Nav pat vajadzīga VD, lai būtu sajūta, ka kādā brīdī dzīve ir vienkārši apstājusies.

woodsen, tu galvenais necenties tagad aptvert VISU. Es esmu racionāls tipāžs, tāpēc man palīdz vienkārši apsēsties un sarakstīt uz lapas savas dzīves sfēras, aprakstīt to, kādas es tās gribu redzēt un rakstīšanas gaitā rodas domas par to, kas konkrēti ir jāizdara, lai to panāktu. Tas palīdz ieviest kārtību galvā. Vismaz man. Tu minēji, ka gribētu mainīt dzīvesvietu. Varbūt sāc ar to? Izdomā, vai tu gribi izmainīt tikai telpu, kurā dzīvo, vai mainīt māju, vai vispār rajonu. Sadali šo lielo, baiso "bubuli" - dzīvesvietas maiņa- mazākos uzdevumos, ko tu vari katru dienu padarīt- ievietot sludinājumu, aptaujāt radus, draugus, katru dienu pārskatīt sludinājumu lapas utml.

Galvenais- turies! :)

P.S. Un jā, es personīgi, nesteigtos uzsākt attiecības. Svarīgāk pašlaik ir atrast "sevi". Un tad var domāt par būšanu pārī. Bet ja Viņš ir saprotošs un gatavs gaidīt, kamēr tiec ar sevi galā, protams, šāds atbalsts vienmēr noder! :)
10.05.2013 18:01 |

10 gadi
Reitings 532
un ta vegetativa distonija man skiet ka tada modes slimiba, kuru cilveki ienem galva un nu tik bus! varu deret, ka nemaz nopietnus arstus neapmekleji, bet tikai sedeji majas cetras sienas un juties slikti!

Ārprāts, kāda tumsonība :D
10.05.2013 18:01 |

Reitings 4343
Cilvēks ir unikāls - viņš spēj ļoti daudz panest un izciest!

Daži cilvēki ir vājāki, nevar tikt galā ar dzīves grūtībām.
Tas, ka Tu to spēj, nenozīmē, ka citi tēlo, ka nespēj. Ja gribas, sauc par vārguļiem, bet ne par tādiem, kas savas slimības izdomā sev par attaisnojumu.
Nu un neticu, ka daudzi tā māk - speciāli izdomāt, lai viņiem paliek slikti fiziski.

pasaulē bija kari un bads - tici man, bija daudz smagāk
Tās būs tikai teorijas, bet varu piedāvāt divus iemeslus, kas varētu būt daļēji pamatā, kāpēc tad netika uzstādītas tādas diagnozes.
Pirmkārt, modernā pasaule nes cita veida problēmas, kā rezultātā arī varētu rasties šīs citādās kaites. Kara laikā viss ir vienkārši, Tu esi galīgos mēslos un Tev nav pārāk daudz izvēles iespēju. Bet Tu zini, kādas briesmas gaidīt, zini, kā pretoties. Pašreizējā pasaulē cilvēkiem jātiek galā ar komplicētākām problēmām, kur nezini, kas ir ienaidnieks, nezini, kur palikt utt. Stress joprojām ir, bet, ja kara laikā stress cilvēku mobilizē un mudina kaut ko iesākt, tad šajos laikos cilvēks bieži vien nezin, ko tad lai iesāk. Tāpēc stress "nenotērējas" darbībā.
Otrkārt, kara un posta laikā tādi, kam pēkšņi aptrūkās elpa, palika slikti ar sirdi un sareiba galva, visticamāk vienkārši apmira, un nevienam nebija gana daudz resursu, lai tik pētītu, kāpēc. Apkārt bija gana daudz citu mirēju un citu problēmu.

par šo slimību pirmo reizi izlasīju kādus apmēram 10 gadus atpakaļ
Visu laiku tiek atklāts kas jauns, izpētīts sīkāk, zināšanas tiek papildinātas.
Iespējams, ka šī slimība bija arī agrāk, tikai to vai nu ārstēja pēc simptomiem (kā sirds slimību vai taml.), vai arī uzskatīja par histērijas veidu (kas gan ir jau sen pazīstama).

--------------------------------------------------

Protams, ka autorei vajag strādāt ar sevi, censties mainīt to, kā uztver lietas utt., jo tikai tas ir visas problēmas pamatā. Es tam piekrītu. Es tikai iebilstu pret uzskatu, ka cilvēki ar psihiskām kaitēm tikai tēlo slimus, lai tā attaisnotu sevi.
10.05.2013 18:04 |

Reitings 4343
Autorei - Tu esi daudzmaz tikusi galā ar šo slimību - tas ir labi! Kāpēc joprojām jūties saistīta ar to? Slimība ir prom, lai arī visi sliktie paradumi un domāšanas veids tai seko!
Centies to vietā ieviest ko pozitīvu.
Varbūt apraksti, kādas īpašības cilvēkā Tev patīk. Pēc iespējas sīkāk, precīzāk. Un tad vienkārši sāc uzvesties tām atbilstoši. :) Ja Tu šobrīd jūties tā, ka nezini, kas esi - tad tam nevajadzētu Tev traucēt pilnveidot sevi un kļūt par ko citu.
10.05.2013 18:18 |

Reitings 3
Reģ: 20.03.2013
Pašai pirms pāris mēnešiem ārsts noteica diagnozi veģetatīvā distonija, no sākuma gāja ļoti smagi, panikas lēkmes, paātrināta sirdsdarbība, elpas trūkumi, pati to iespaidot nevarēju , bet tagad jau ir labāk . Bet piekrītu, ka negatīvās emocija gāžas kā ar kalniem, nāk pat dusmu lēkmes, kuru rezultātā var sarunāt daudz ko lieku. Par zīlniecēm, arī es neticu īsti, bet esmu bijusi, lai mani attīrītu no negatīvajām enerģijām, pēc attīrīšanās jutos bezspēcīga, bet pēc tam bija vieglāk.
10.05.2013 18:50 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Iespējams būšu skarbs, bet cerams palīdzēs.

Visu jūsu problēmu pamatā ir nespēja uzņemties atbildību par sekām. Katrai rīcībai ir sekas. Kā arī parādās autores rakstītajā problēmas sākas tiklīdz sāki dzīvot viena. Tā ir - jo viss, kas notiek ir tieši atkarīgs no tevis - ne zīlnieces, ne vecākiem.. Bet tikai un vienīgi no tevis. Jā tas ir smagi un jā dzīve vispār ir smaga. Bet tikai ejot uz priekšu un cīnoties, kā arī izvērtējot sekas katrai rīcībai ir iespējams atrast līdzsvaru un saprast, ko tu vēlies darīt, kā arī apzināties savu vērtību.

Jā nospiež dažādas atbildības ikdienā, bet mēs viņas paši esam izvēlējušies ;) līdz ar to nav par ko žēloties, tik cik atbildēt par savām rīcībām. Jā ja k.kas neizdodas pārņem dusmas un dažādas negatīvas emocijas, kā piemēram tas, ka jūties nevienam nevajadzīgs, bet tā ir tikai viena no daudzajām neveiksmēm dzīvē. Un tām ir jākāpj pāri nevajag viņās nosprūst - aukstasinīgi, bez emocijām ej tālāk. Kā saka - "nāks citi sūdi šie aizmirsīsies"... Bet peldēt vienos mēslos tu atļauj viņiem sevi ieraut virpulī un katra lieta, ko tu dari ies greizi ;) un jā tu izdedz. Bet tas ir tikai tieši atkarīgs no tevis, vai ļausi īstajai dzīvei sevi sadragāt, vai tomēr celsies un spersi pretī un pārvaldīsi savu dzīvi pats ;)

Visas neveiksmes ir tavas un visas veiksmes ir tavas, tādēļ
Neveiksmēm, kāp pāri.
Veiksmes izbaudi un priecājies par tām.
10.05.2013 19:22 |

Reitings 2059
Man ir VD. Nemaz nekaunos no tā. Viss sākās pēkšni nez no kā...! Ierosinātājs-stress! Ja sākumā nebija sajēgas,kas ar mani notiek un izmisīgas pūles atrast veidu kā "izārstēties", tad tagad(pēc ~5 gadiem) saprotu,ka laikam tas ir neiespējami, vieglāk ir sadzīvot un Mēģināt kontrolēt stresu ikdienā. Nu mošk vel kādus nervu pielienus,tējas padzert.
Nezinu gan vai tā skaitās kāda "modernā" slimība... nu iespējams, jo alu cilvēkiem ,lielākoties uztrauca zvēru medīšana un uguns iegūšana ar skaliņu palīdzību, tad mūsdienu cilvēkam simts un viena problēma rada stresu -stresa hormoni bla bla bla. Tik pasakiet,ka es esmu kaut kāda idiote, kas te muļķības stāsta.
10.05.2013 19:55 |

Reitings 55
Reģ: 10.02.2013
Ok, palabojiet mani, ja kļūdos, bet man likās, ka autore lūdza ieteikumus par to, kā sakārtot dzīvi un ar ko sākt? Nevis lūdza izteikt domas par VD vēsturiskās gaitas attīstību un to, vai tā ir patiesība vai mīts... Nav pat vajadzīga VD, lai būtu sajūta, ka kādā brīdī dzīve ir vienkārši apstājusies.

Jā, Tu mani saprati! :) Es ļoti vairījos pieminēt VD, jo zināju, ka varētu būt šāda reakcija. Bet tā ir lieta, kas ļoti ietekmēja manu dzīvi un radīja daudz problēmas, lika man pilnībā savādāk paskatīties uz visu un saprast, cik cilvēks var būt nelaimīgs, jo nespēj valdīt pār savu ķermeni.
Un, Neons, atvaino, bet tieši dēļ tādiem cilvēkiem kā Tu, šī slimība arī ir modes lieta. Jo redz Tu 3 reizes sastresojies, bet nedaudz pačilojot viss bija atkal čikiniekā un Tu pati jau sāc sevi pieskaitīt kā cietēju no VD. Parunāsim tad, kad Tev no trauksmes būs gribējies pa sienām rāpot un sirdsklauves apstādināt var tikai ātrie ar nomierinošu šprici. Es negribēju būt bitchy vai iztaisīt sevi par nez kādu cietēju, vienkārši šī tēma, kā noprotams, man ir ļoti tuva un esmu gūzmu ar informāciju lasījusi un pētījusi, tāpat kā pētījusi un mēģinājusi dažādas ārstēšanas metodes. Tā ir reāla lieta un tiešām novēlu, lai Tev nebūtu jāpedzīvo nekas vairāk par to, ko minēji.
Man ar to saskaršanās bija, varētu teikt, neizbēgama. Jo veģetatīvās nervu sistēmas vājums/stiprums ir iedzimts un man ar mammu nav paveicies šajā lauciņā. Plusā vēl abas esam ļoti emocionāli cilvēki pēc dabas, gribas ar visiem pa labam utt, bet nu tas jau arī ar nervu sistēmu saistīts. Mamma, nedaudz savādāk gan, arī to visu piedzīvoja vairākus gadus pirms manis. Taču viņai, kad beidzot atklāja cēloni, daudz vieglāk gāja ar ārstēšanu. Katrs gadījums ir ļoti individuāls, tāpat kā nav divi vienādi cilvēki. Arī man viss bija nedaudz savādāk kā mammai, bet es pateicos Augstākajiem, ka bija viens tuvs cilvēks līdzās, kas zināja kā jūtos un prata man palīdzēt, kad tas bija nepieciešams + zināja pie kādiem dakteriem sūtīt.
Tagad, kā jau minēju, esmu tādā fiziskā un emocionālā stāvoklī par kādu senāk varēju tikai sapņot, bet tāpat neesmu tip-top formā, bet, redzot kā esmu progresējusi šo gadu laikā, ceru, ka viss vēl ies tikai uz labo pusi šajā jomā.
Citēšu pati sevi:
Ar visiem šiem nervainajiem gadiem, liekas, ka esmu palaidusies raksturā un kļuvusi daudz neuzņēmīgāka un neatbildīgāka, jo iepriekš visu norakstīju uz to, ka jūtos slikti.

Es jau pati atzinu, ka man ir problēma ar iešanu un darīšanu. Jo sekas ir palikušas un esmu izlaidusies. Jākaunas jau, bet atzīstu to. Taču ļoti negribu, lai tā ir, tāpēc novērtēju visus sapurinošos kometārus, jo es nesagaidu kaut kādu lielu žēlošanu, bet gan tiešām motivāciju un kaut kādu reālu pieeju tam kā nedaudz pazudis cilvēks lai sakārto dzīvi. Un zinu, ka visu mainīt varu tikai es pati un es tiešām arī vēlos to izdarīt.
10.05.2013 20:29 |

Reitings 11996
Woodsen, godīgi sakot tā palielam man dziļi pie kājas tie "vājie" cilvēki, kuri tagad masveidā slimo ar šo slimību!... :)

Visvairāk tracina tas, ka savu nemākulību sakārtot dzīvi (samazināt stresu, izvēlēties piemērotu dzīves ritmu un veidu), noveļ uz slimību. Ja zini, ka esi vājš cilvēks un ģimenē jau ir līdzīgs gadījums, kas tev traucēja sevi pasargāt no lieka stresa vai vairāk pasekot savai veselībai??? Tie, kuri fiziski ir nespējīgi nepiedalās sporta aktivitātēs un pat no fizkultūras skolā viņiem ir atbrīvojums. Cilvēki, kuri neuzņemās atbildību par sevi pašu, par savu dzīvi un pēc tam tuviem cilvēkiem ir jāpacieš visas no tā izrietošās sekas - ir parasti gļēvuļi!
Es drīzāk teiktu, ka problēmas ar iešanu un darīšanu tev ir nevis tagad pēc slimības, bet bija jau pirms šīs slimības.

Lai veicās sakrātot savu dzīvi! Sāc ar mazumiņu - dzīvesvietas maiņu, imidža maiņu, sportiskām aktivitātēm, hobijiem; iegādājies sev suni. Par attiecībām ar vīriešiem aizmirsti uz kādu brīdi! Un paskaties uz sevi no malas - tava dzīve nav ne slikta, ne nepilnvērtīga, tavas problēmas ir niecīgas, tu vēl esi jauna, tev ir draugi un radinieki. Beidz čakarēt pati savu dzīvi ar nepareizu redzējumu!
10.05.2013 22:51 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Esi uzkraavusi sev par lielu to nastu ko stiept, taapeec arii neiet un slimiiba saasinaas. Apdomaa labi, vai maaciibas un lielpilseetas dziive ir tev tik ljoti vajadziigas, ka esi gatava par to maksaat ar savu veseliibu. Ir arii citas opcijas.
10.05.2013 23:00 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Nelasīju visus komentārus. Taču nevaru nepiebilst, ka tādu cilvēku dēļ kā te dažas, kas saka, ka šīs ir izdomātas problēmas, manis pašas dzīvē viens drūms un tumšs periods ievilkās krietni garāks, nekā varēja būt. Jo es noticēju tam, ko man apkārt saka - ka viss būs labi pats no sevis, ka es vienkārši esmu slinka, neprotu sevi motivēt un cits fufelis. Tādu domu dēļ es noticēju, ka man pašai patīk būt tādā stāvoklī, kas bija mana lielākā kļūda. Ja attaptos agrāk un saprastu, tad būtu meklējusi psihoterapeita palīdzību vai vismaz nedomātu, ka viss pāries pats no sevis, vai, ka situācija nav tik nopietna kā patiesībā. Tā sēžot un gaidot iedzīvojos stāvoklī, kad vairs nespēju darīt pat pavisam vienkāršas lietas un tas, ko agrāk mīlēju nesniedza prieku. Man gan nebija VD, bet nu jebkurā gadījumā...stāsts par to pašu vien ir, savā ziņā.
10.05.2013 23:10 |

Reitings 11996
Jo es noticēju tam, ko man apkārt saka - ka viss būs labi pats no sevis, .. .. viss pāries pats no sevis, .. Tā sēžot un gaidot iedzīvojos stāvoklī, ..

Nenoturējos... Nezinu, kuri bija tie gudrie, kas teica, ka viss pāries pats no sevis. Te nevienā komentāra nav teikts, ka nekas nav jādara lietas labā un tik jāsēž un jāgaida! Ir jādara!!! Un jādara uzreiz, kā pamani vissīkākās pazīmes, ka kaut kas nav ok. Tikai parasti cilvēks visu ielaiž līdz pēdējam un tad tik iet pie ārsta, kurš nu jau nosaka pilnvērtīgu diagnozi...
10.05.2013 23:21 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Neons, nez, piemēram, Gurri komentārs manās acīs tieši to nozīmē - it kā problēmas ir izdomātas, jo tās nav reālas, t.i diskusijas autorei nav nedz neārstējamas slimības, nedz viņa ir badā vai kas tikpat nopietns. Līdz ar to, sanāk, ka pāries pats no sevis, jo to problēmu taču nemaz nav un citi iet cauri dzīvei piedzīvojot ko daudz sliktāku. ;)
Tāda arī bija mana pieredze - tupēju sevi nosodot, ka citi ir bēdīgākā situācijā, bet es te vaimanāju par muļķībām, līdz ar to neko nerisināju, jo noticēju tam, ka esmu izdomājusi sev kaites aiz garlaicības.
10.05.2013 23:27 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Visvieglāk ir vainot citus. Un vienmēr. Un pie visa kā.
10.05.2013 23:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits