S*di darbā!

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Kādas ir bijušas lielākās nepatikšanas, kuras ne tīšu prāt esat sataisījušas darbā? Vai par ko ir bijis vislielākais stresiņš?
02.05.2013 21:22 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Pusgadu nebiju cosmo, ienācu "na razbor poletov" :D Agrāk vismaz tikai purnus un tauku slāņus seit parasti banditas priekšgalā vērtēja, tagad jau otru galu sākuši atpstrādāt... Ndaaa....

P.S. Konnca, no sirds apsveicu ar mazuli :D
Becby, apsveicu ar blogu, tikai sodien pirmo reizi palasīju par kosmētiku :)
03.05.2013 19:31 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Ir jau skaidrs un normāli, ka svešas un dažādas sievietes pastrīdas forumā, bet šie teksti ir zem katras kritikas:

Konnca, woooow, skaties, ka bērns par ātru neizlīst tādus vārdus mutē ņemot!

Pretīga piezīme.
03.05.2013 21:15 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Mana ģeniālākā izgāšanās, kuras dēļ joprojām aiz kauna zemē lienu -
Vajadzēja prezentēt projektu potenciālajiem investoriem. Runa bija par ievērojamu projektu, gandrīz gada darbu, bet es vienkārši nejauši izdzēsu prezentāciju tā, ka to vairs nebija iespējams atjaunot :D
Garš tas pamata stāsts - kā un kāpēc atjaunot nevarēja, bet arī visi gudrie programmētāji apkārt to izdarīt nespēja. Beidzās kaut kā laimīgi tas stāsts, galīgi pa mizu nedabūju, bet kauns tiešām par manu neveiklumu.
03.05.2013 22:10 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Strādāju parasti vakarā un klientiem zvanot saku - labvakar. Kad ir jāstrādā no rītiem aiz ieraduma saku - labvakar. Un parasti klienti par mani smejās. Nesen iestājos praksē un kļūdījos rakstot vienkāršu iesniegumu. Pārrakstiju iesniegumu 3x, jo katru reizi bija kļūda. Man tiešām tā vēl ne reizi nav gadījies. Visticamāk radīju, ļoti "gudru" iespaidu par sevi. Gribējās zemē ielīst. :D
03.05.2013 22:20 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Freya - kāds ir tavs amats? Tev pašai sanāk tās kļūdas pieļaut vai vienkārši novērot tā sanāk?
03.05.2013 22:26 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Es lasu un šausminos. Kā jums nervi to visu tur :D ?

Divreiz mūžā esmu jutusies tizla, pirmo reizi vasaras darbā 15 gados. Tā kā man ar krievu valodu nesanāk , tad nu tās bija mocības strādāt pa vasaru krievu fizikas un ķīmijas laboratorijā. Un tad nu vienu dienu priekšnieks lika man salikt saslēgumus (attiecīgās krāsas vadiņus pareizās vietās tādos štepselīšos, vienkāršāk sakot, tādus parastā telefona galus ar vadiem,kas iet sienā), lūk un viņš pateica , ka tādus vajag desmit. Bet es kaut kā dzirdējum, vai pārpratu un sataisīju simts. Viņs bija diezgan šokēts, un pārsteigts,bet es jutos tiešām kā muļķe.
Un otra reize bija arī 16 gados, vasaras darbā, kur mazgājot savus traukus, izdomāju , ka jānomazgā visi, kas izlietnē bija ielikti, un tad nu sanāca, ka saplēsu šefa mīļāko krūzi. Kā es raudāju, man likās ka mani atlaidīs, jo to krūzi viņš atveda no Venēcijas. Es pateicu tikai pēc trim dienām, kad biju jau izskrējusi pusi rīgas meklējot. Viņs pateica, ka nepamanīja, un paņēma sev citu :D
Iekšēji vēlaizvien jūtos tizli.
03.05.2013 22:31 |

Reitings 71
Reģ: 06.04.2013
Bet visa lielā atbildība beigās tāpat ir vadībai.

ā, skaidrs, kur rodas un kāda attieksme tām, kuru dēļ vadība dažkārt sēž virsstundas un labo kļūdas, kuru atbildīgie nemaz nejūtas vainīgi. un šeit neiet varbūt runa tik daudz kā par amatiem, bet cilvēcību. kā gadās riebīga vadībā, tik pat bieži riebīgs pamatsastāvs, kas dzīvo pēc principa "nav mans, tad jau pohuj, lai citi dara".
03.05.2013 22:45 |

Reitings 4298
Čemodāns - galu galā tā ir vadības kompetence pieņemt darbā darbiniekus! Un, ja vadība vēlas, lai darbinieki vienmēr ar pilnu atdevi metas iekšā problēmu novēršanā, strādā līdz vēlam vakaram, tiek izsaukti uz darbu brīvdienā, lai darbinieks ir sazvanāms jebkurā diennakts laikā un jebkurā laikā ir gatavs atcelt plānus, lai tikai palīdzētu vadībai novērst radušās problēmas - tad attiecīgi par to arī jāmaksā!!

Savā darba laikā es strādāju ar atbildību, reaģēju uz kļūdām un tās maksimāli ātri risinu. Bija laiks, kad sēdēju darbā līdz vēlam vakaram vai gāju strādāt brīvdienās, jo man žēl vadības, kuri paši sēž dienu un nakti, lai tikai paspētu izlaist produktu laikā. Bet tagad vairāk sevi novērtēju un apzinos, ka tās ir tikai formālas attiecības - darba devējs pērk manu pakalpojumu (darbu), es sniedzu pakalpojumu atbilstoši darba līgumam.

Varbūt man vienkārši nav vēl gadījies strādāt ar tādu vadību, bet pašlaik ir iespaids, ka tieši vadība ir tā, kas sagaida no darbiniekiem maksimālu atdevi jebkurā diennakts laikā, līdz ko rodas kāda problēma.
03.05.2013 23:02 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Sēdēju un domāju, nekas tāds baigi traks nenāk prātā. Ir bijis, kad izrakstu nepareizus rēķinus vai uztaisu kļūdainus līgumus. Bet tur viss ir labojams pāris minūšu laikā, kaut kā ar klientiem ir izdevies rast kontaktu, ka šādas lietas var nokārtot ar vienu telefona zvanu.
Lielu stresu ir sagādājušas divas lietas. Pirmā - nokļūdījos iepirkuma datumos, ar to riskējot, ka LIAA nokancelēs klientam iepirkumu par apmēram 200 tūkstošiem latu. Laicīgi to pamanīju, izdevās kļūdu labot, bet iepirkums gan tādēļ kavējās. Un otrā - pašā sākumā, kad sāku tikai strādāt, iepirkumi man bija tumša bilde. Uz LIAA atdevu nevis pretendenta dokumentu oriģinālus, bet skenētās kopijas, ko kolēģe man bija pārsūtījusi. Tad nu 2 nedēļas trīcēju, gaidot vai iepirkumu apstiprinās.
03.05.2013 23:05 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Tiesas sēde noņemta no izskatīšanas, nu forši nav.

Man tas pats sanāca vienreiz :D
03.05.2013 23:11 |

Reitings 3350
Oj, atcerejos!

Stradaju viena arstu privatprakse ar kases aparatu, kas man bija aiz letes. Nu vienu dienu es kaut ka lampu pa tuvu pievilku tam aparatam un pat nepamaniju ka izkusa dias pogas.

Prieksniece (kas bija manas draudzenes mamma) bija loti dusmiga, atskaitija no manas 230Ls algas 40Ls par tam divam pogam un atlaida mani.

Pa cik man tas bija tads pagaidu ekstra darbinsh es ipashi nepardzivoju, bet nu bija tads rugtums ka mana draudzene kopa ar savu mammu izdomaja mani atlaist :D haha
japiebilst, ka baigas draudzenes nepalikam!

Nav ko ar ugunsnedrosam lampam stradat.
03.05.2013 23:17 |

Reitings 537
Strādāju HR amerikas kompānijai un "0" čeka vietā darbiniekam uztaisīju čeku par $95,000.00. Par laimi paspēju ar viņu sazināties pirms čeks bija izņemts naudā un palūdzu atsūtīt mums atpakaļ. Tā kā šis maksājums izgāja arī caur vadības rokām, kura to apstiprināja, īpaši vainīga nejutos, bet stulbi tā pat.
03.05.2013 23:45 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Mazai un melnai man lika justies kāda kolēģe, kad es viņas klientam biju aiznesusi kafiju ar mazo krējuma trauciņu, kurš, kā izrādījās, jau bija izlietots. Tā kā ņēmu no ledusskapja, neiedomājos, ka kāds tur varētu būt atstājis izlietotu.

Vislielākais stress bija, kad atnāca klients, bet viņa menedžeris nebija darbā. Dievs tēvs, kā es tiku lamāta, kā uz mani kliedza, jo man bija 0 jausmas, kur viņš atrodas, kādēļ aizvietotājs kavējas. Beigās vīrietis nāca pie veselā saprāta un atvainojās, bet tās 30min bija gatavā elle.
03.05.2013 23:53 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Njā, esmu arī Z atskaites nočakarējusi.. Un sataisījusi miljoniem atmaksas, bez mazākās nojausmas, ka par katru būs jātaisa atsevišķs dokuments. Bet tas nav nekas, salīdzinot ar to reizi, kad strādādama bērnudārzā pārkāpu ''rokas došanas sistēmu'' un atļāvu uzstājīgai divus gadus vecai meitenītei kāpt pa kāpnēm nedodot man roku. Protams - kūleņu kūleņiem lejā pa kāpnēm, un tas arī palika starp mani un viņu. Paldies Visuma radītājam, ka viss bija okei, bet nu to es tiešām uzskatu par savu vienīgu daudz maz vērā ņemamo kļūdu darbavietā. :D
04.05.2013 05:40 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
nē, nu traki jums. man tāds darbs, ka šausmīgākā kļūda bijusi pierakstīt Deivida Bekhema bērnus Bredam Pitam :D
04.05.2013 16:59 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Esmu uzrakstījusi nepareizus rēķinus un aktus, arī aizsūtījusi klientam citas firmas rēķinu, kurai bija diezgan liela atlaide.
Vienreiz reāli nolažojos ar vienu rakstu avīzei, bet tas bija praksē.
04.05.2013 17:25 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Atceros, ka 1.dienā, kad gāju pie klienta, likās, ka viss dienas darbs ir vējā, jo vienā datorprogrammā testiem nepareizus ķeksīšus saliku. Baigi pārdzīvoju, bet izrādījās viltus trauksme - es jau biju salikusi tikai to, ko man lika salikt, tā kā viss ar testējamo materiālu bija kārtībā. :D
Kopš tās dienas arī sapratu, ka es jau nemaz neko nevaru salaist grīstē, jo manu darbu vienmēr pārbauda 1-3 cilvēki (atkarībā no procedūras būtiskuma un sarežģītības). Ja tur arī kaut kas ir nepareizi, man pateiks un es izlabošu. Easy.
04.05.2013 17:35 |

Reitings 147
Reģ: 05.03.2013
nav gadījies man, bet vienreiz īpašnieka kkādu radnieku ierāva virpā. bija pagalam.
04.05.2013 17:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits