Ar asarām acīs!

Reitings 73
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Es pat nezinu vai tā ir problēma, drīzāk vēlme pēc tā kas bijis, pēc tā skaistā un brīvā! Kad vari iet kur vēlies, darīt ko vēlies, satikties ar ko vēlies. Es domāju ka tā nav tikai man, bet arī citām. Jā, tas viss ir zudis tādēļ ka man ir puisis "mājāssēdētājs", sākumā likās forši, ka divi vien dzīvojamies, bet pēc 2.5 gadiem, kad pazuduši lielākā daļa draugu, kad tālāk par darbu un mājām neko neredzi, kad nevari ne ar vienu neko parunāt- jo viss tiek piefiksēts, kur tad vēl kāda saruna ar puišiem vai vēstule draugos...:( Ir viņš man greizsirdīgs- sabojāts- iepriekšējā draudzene krāpa, tapēc joprojām neuzticas man līdz galam!:( Es jau viņu mīlu, bet...jūtos kā putns būrīti, ne vairs ballītes, ne maiteņu vakari, nekā...pat kopā nekur, jo viņam nepatīk. varam sataisīties itkā aizbraukt līdz pasākuma vietai, bet no mašīnas neizkāpt, jo slikti cilvēki, kautiņi, nepatīkama mūzika uttt.... un nav jau arī neviena cita ar ko ieiet pasākumā.... tā ilgojos pēc tiem cilvēkiem ar kuriem biju pirms viņa, draugi,paziņas... viņi jau dažreiz parādas, bet tā kā mani nekur nelaiž un skandāli līdz nakts melnumam, ka negrib lai vazājos apkārt, pat dienā nē! :( Un vistrakākais ka apkārtējie to visu uzskata tā, ka mums ir vienkārši debišķīgas attiecības- ka neko citu kā vienam otru nevajag, jo neiešu jau apkārt kladzināt ka mani ierobežo! Tiešām nesaprotu ko darīt, lai justos kā sieviete, lai bērniem(ja tādi būs) varu pastāstīt kā izklaidējāmies abi divi, nevis to ka jutos nelaimīga un sagrauta, kaut gan man ir viss ko meitene var vēlēties, puisis pat domā par kāzām, bet es tiešām nezinu vai esmu gatava visu mūžu būt mājkalpotāja bez draugiem, izklaidēm. Pagaidām esmu pārāk jauna, nāk vasara Zaļumballes, pikniki, pludmales, es negribu savos 20 un gados palikt par iesūnējušu omi, bet viņš uzskata ka mums neko nevajag, ka es varu tā dzīvot, esmu pat ar izvākšanos draudējusi, viņš mani neturot, bet ja iešu ceļa atpakaļ nebūs.... Bet tā vēl gribas izbaudīt to laiku, lai būtu ko atcerētis, lai būtu cilvēki ar ko pēc kāda laika dalīties piedzīvojumos un atmiņās!:) Un to visu gribas kamēr ir prieks skatīties spogulī un fotogrāfijās! :D
25.04.2013 12:37 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ko gan dod,ja vīrietis ir brīnišķīgs strādīgs, nedzerošs,ja nevari izbaudīt dzīvi un visu laiku sēdi mājās. te jau neiet runa par tusēšanos vienai. viņš pats nekur negrib iet, atrod vienmēr atrunas..meiteni arī nekur nelaiž.apdomā vai turpmāko laiku vēlies dzīvot pa mājām..un vienīgā izklaide būs to,ko vari darīt mājās-tv, adīt, spēlēt šahu, apgleznot šalli utt.
Var pamēģināt pateikt- mīļais, es rīt satikšos ar draudzeni uz stundiņu un paskatīties kā reaģē, vai nesāk trakot, draudēt , atrunāt.
pavisam slimīgi greisirdīgie nelaidīs arī ar draudzeni,jo pateiks- nē,es Tev neticu. Tu droši vien iesi pie cita puiša neviss draudzenes. ja arī palaidīs,tad droši vien zvanīs ik pēc 5minūtēm un jautās ko dari, vai līdzās ir draudzene.
ja nav vietējie puiši normāi laukos,tad varbūt atradīsies kāds no blakus pilsētas, ciematiņa,kas brauks pie Tevis ciemos uz laukiem,ja izdomā braukt atpakaļ pie mammas dzīvot.
Tu sēdi mājās bez darba ,nemācies???varbūt mēģini atrast darbu,lai varētu nodrošināt sevi. būs izkustēšanās ārpus mājām ...un kad būs pagājis pārbaudes laiks,tad varēsi iet prom no puiša,ja būs alga tik liela,lai nodrošinātu sevi.
25.04.2013 17:03 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vai nu pierunā/sarunā/izrunā lai ļauj tev kur iziet, vai ar jāiet vien prom no viņa, ja nevēlies visu dzīvi tā pavadīt. Un kas tas par cilvēku kas ierobežo citus, pati esmu mājās sēdētāja, bet nekad puisim neesmu aizliegusi iet izklaidēties ar draugiem.
25.04.2013 17:07 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nostaadi vinju fakta priekshaa, ka iesi shad tad ar draudzeneem satikties un ka ABI iesiet uz kaadiem pasaakumiem, jo galu galaa attieciibas ir balstiitas uz kompromisiem. Noteikti breeks, psihos, bet ja patieshaam tevi miil, buus gatavs piestraadaat pie attieciibaam.
25.04.2013 17:08 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Labakai draudzenei bija tas pats - pat uz veikalu nevareja aiziet, pec 15 minutem jau zvanija un prasija, kur vazajas? Vai ari meitenju ballite - 15 meichuki un viens vins sez ka tads cietuma uzraugs, ja nu no debesim vinai uzkritis kads puisis. Slimi, un tadi cilveki nemainas. Draudzene dzivoja ka cietumniece 6 gadus, lidz beigas sanemas un aizgaja. Pirmaja diena vina man zvanija un teica - wow, es pat uz solariju varu aiziet un neviens man nezvana!

Manas attiecibas nav ne tuvu idealas, bet labaka lieta, ka man ir 100% briviba, es dazreiz vnk pieklajibas pec kkur neaizeju, jo savadak ietu katry dienu :D Un jo vairak mani laizh darit savas lietas, jo vairak mani velk majas.

Ta ka autorei iesaku padomat ta - vai pec 10 gadiem tu neatskatisies atpakal un nepadomasi - kada es toreiz biju mulke liedzot sev justies laimigai? Vai tu gribi but ta cilveka ipashums un uzlikt uz sevim krustu?
25.04.2013 17:50 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kaut kadi kompromisi nav iespejami?
piemeram, mans ir kategoriski pret klubiem un tadiem alko paakumiem. bet ir tak cita veida izklaide! piemeram, jums neinterese kas no sporta? vasara ritenbrauksana, peldesanas, livu akvakarks, sleposana???kultura? teatris?
25.04.2013 19:50 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Pirms laika (nu jau laba, laba laika) biju līdzīgās attiecībās. Pāris mēnešu laikā zuda draugi, aizmirsu, kā ir dzīvot, smieties, priecāties.

Mana pieredze?
īsumā - brīdī, kad izšķīrāmies, es kļuvu par laimīgāko cilvēku pasaulē! Un ne tikai tā - idejiski, vārdos, bet konkrēti - es biju nežēlīgi laimīga! Atceros, ka pirmajās pāris dienās pēc šķiršanās klausījos mūziku, kas viņam nepatika, ko nebiju dzirdējusi mēnešiem (!!!), pēkšņi it kā no jauna piedzimu, smaidīju tāpat vien, neparko. Atguvu lēnām draugus, iepazinu lietas, ko līdz tam nebiju piedzīvojusi nemaz (pirms attiecībām - nebija tik atsaucīgi draugi, bija citas izklaides) - pasēdēšanas ar draugiem, vīna vakarus ar meitenēm, filmu vakarus, iespēju iet, skriet, darīt! Un to joprojām uzskatu par vienreizējāko sajūtu savā dzīvē!!

Ieteikums - šķiries.
Nelasīju visu diskusiju. Nemaz negribu. Neredzu nevienu argumentu, lai tu nešķirtos. Tu esi pārāk jauna, lai būtu nelaimīga, un laimīga tu noteikti neesi.
25.04.2013 20:09 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Būs bērnišķīgi, bet es tādējādi to problēmu atrisināju tā, ka attiecībās no ierobežosanas nav ne miņas. Man vienreiz puisis bija greizsirdīgs, kad es teicu, ka iešu divatā ar nesen satiktu puisi uz bāru (saruna notika caur internetu). Kad viņš sāka izrādīt par to mazu neapmierinātību, tad es teicu ''ok, ja man neuzticies, šķiramies'' un nomainīju FB savu attiecību statusu ''brīva'' un neko tālāk nepaskaidrodama aizgāju izklaidēties. Viņš bija ļoti nonervozējies visu nakti, ka pat bija augšā vēl sešos no rīta, kad es atnācu mājās un iegāju FB. Kopš tās reizes varu kaut katru nakti iet ar kādu puisi uz klubu, viņš tikai nodod laba vēlējumus.
25.04.2013 20:33 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Nekādā gadījumā neprecieties un bērnus netaisiet. Man ģimenē ir tāds pats variants, tikai jau ar bērnu un precējušies. Nu taisās šķirties,jo sieviete vairs nevar to izturēt. Tālāk būs tikai trakāk. Vai nu samierinies, vai šķiries.
25.04.2013 20:53 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Rokoko, tu jau nu būtu paklusējusi, krancīšsieviete.
25.04.2013 20:55 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Šo man ieteca tēvs,viņš man tāds konsultants,ja problēmas saprast kādu vīrišķi.Man gan bija cita problēma,draugs bija palicis rupjš,daudz lamājās,tai skaitā nozākāja mani.Protams,tajā nedaudz piedalījās arī tēvs pasakot,ka ja vēlreiz sūdzēšos viņš kāpšot mašīnā un brauks viņam pa muti sadot.Bet galvenokārt nostrādāja viņa padoms kārtot mantas un braukt prom.
Kartējais kašķis un es paziņoju-viss,šķiramies!Es tūlīt zvanu tēvam,lai brauc man pakaļ.-taisījos vākt mantas un draugs pēkšni izmainās kā diena pret nakti.Sanāca atkārtot šo divas reizes un 2. piekodināt,kā ja būs vēl 3. reize es tiešām tās mantas savākšu un aiziešu atpakaļ neskatoties.Nu ko lai saka,tagad man ir superīgs draugs blakus ar kuru ir prieks pavadīt savas dienas :)
25.04.2013 21:34 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
freijce, nezeligi. gan jau puisis nodod labu velejumus un pats ari iet satikties ar draudzenem:D
25.04.2013 21:36 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Man bija gandrīz identiski kā autorei.
Attiecības izbeidzām, respektīvi es izbeidzu, jo tieši par to domāju, ka neesmu gatava visu mūžu nodzīvot ar tik greizsirdīgu cilvēku. Bijām kopā 2.5 gadus. Pēc šķiršanās atguvu atkal labos draugus un viss ok. Cilvēki nāk un iet. Ieteiktu tev vēl baudīt jaunību, kā jau pati atzini ka vēlies atpūsties. Nav jau jālaiž pa labi un kreisi, paņem attiecībās pauzīti un izballējies vnk (:
27.04.2013 00:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits