Ar asarām acīs!

Reitings 73
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Es pat nezinu vai tā ir problēma, drīzāk vēlme pēc tā kas bijis, pēc tā skaistā un brīvā! Kad vari iet kur vēlies, darīt ko vēlies, satikties ar ko vēlies. Es domāju ka tā nav tikai man, bet arī citām. Jā, tas viss ir zudis tādēļ ka man ir puisis "mājāssēdētājs", sākumā likās forši, ka divi vien dzīvojamies, bet pēc 2.5 gadiem, kad pazuduši lielākā daļa draugu, kad tālāk par darbu un mājām neko neredzi, kad nevari ne ar vienu neko parunāt- jo viss tiek piefiksēts, kur tad vēl kāda saruna ar puišiem vai vēstule draugos...:( Ir viņš man greizsirdīgs- sabojāts- iepriekšējā draudzene krāpa, tapēc joprojām neuzticas man līdz galam!:( Es jau viņu mīlu, bet...jūtos kā putns būrīti, ne vairs ballītes, ne maiteņu vakari, nekā...pat kopā nekur, jo viņam nepatīk. varam sataisīties itkā aizbraukt līdz pasākuma vietai, bet no mašīnas neizkāpt, jo slikti cilvēki, kautiņi, nepatīkama mūzika uttt.... un nav jau arī neviena cita ar ko ieiet pasākumā.... tā ilgojos pēc tiem cilvēkiem ar kuriem biju pirms viņa, draugi,paziņas... viņi jau dažreiz parādas, bet tā kā mani nekur nelaiž un skandāli līdz nakts melnumam, ka negrib lai vazājos apkārt, pat dienā nē! :( Un vistrakākais ka apkārtējie to visu uzskata tā, ka mums ir vienkārši debišķīgas attiecības- ka neko citu kā vienam otru nevajag, jo neiešu jau apkārt kladzināt ka mani ierobežo! Tiešām nesaprotu ko darīt, lai justos kā sieviete, lai bērniem(ja tādi būs) varu pastāstīt kā izklaidējāmies abi divi, nevis to ka jutos nelaimīga un sagrauta, kaut gan man ir viss ko meitene var vēlēties, puisis pat domā par kāzām, bet es tiešām nezinu vai esmu gatava visu mūžu būt mājkalpotāja bez draugiem, izklaidēm. Pagaidām esmu pārāk jauna, nāk vasara Zaļumballes, pikniki, pludmales, es negribu savos 20 un gados palikt par iesūnējušu omi, bet viņš uzskata ka mums neko nevajag, ka es varu tā dzīvot, esmu pat ar izvākšanos draudējusi, viņš mani neturot, bet ja iešu ceļa atpakaļ nebūs.... Bet tā vēl gribas izbaudīt to laiku, lai būtu ko atcerētis, lai būtu cilvēki ar ko pēc kāda laika dalīties piedzīvojumos un atmiņās!:) Un to visu gribas kamēr ir prieks skatīties spogulī un fotogrāfijās! :D
25.04.2013 12:37 |

Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
Nezinu vai es ķēpātos ar pieradināšanu, jo viņš jau ir pieradis, ka tu danco pēc viņa stabules.
Drīzāk pateiktu, ko es par to visu domāju un vai nu viņš saprot, ka tu neesi piepe-mājāssēdētāja vai nu nesaprot.

Ja arī tev izdotos viņu pieradināt, tad reāli būtu vienkārši jāgaida kāda diena kad viņš uzsprāgs un atkal nekur nelaidīs.
Tā izklausās kā tādā kā cīņa ar vecākiem par ballīšu apmeklēšanu un atļaujām tīņu gados, bet tu taču vairs neesi bērns? :D
25.04.2013 14:06 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nezinu vai es ķēpātos ar pieradināšanu, jo viņš jau ir pieradis, ka tu danco pēc viņa stabules.
Drīzāk pateiktu, ko es par to visu domāju un vai nu viņš saprot, ka tu neesi piepe-mājāssēdētāja vai nu nesaprot.

Pareizi, tkko kā kaut kas nepatīk, nav vērts pat mēģināt kaut ko darīt lietas labā, uzreiz jāpamet. Nu gan.
25.04.2013 14:09 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Esmu no tiem cilvēkiem, kam raksturs ir drausmīgi ašs, un , lai tik pamēģina mani turēt četrās sienās...

Varbūt Tev vajadzētu būt uzstājīgākai?
Nav jau jāuzspiež savs viedoklis, bet ir jāliek saprast, ka arī Tu esi cilvēks ar savām vajadzībām.
Diez vai viņš ar laiku gribēs sev blakus sievieti, kas 30 gados sēž dīvānā un ada...
Man sabiedrībā atrasties ir tas pats, kas elpot. Es bez tā nevaru.
25.04.2013 14:13 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
To, ka viņš ierobežo Tevi attiecībā uz brīvā laika pavadīšanu es vēl varu iedomāties un daļēji saprast, bet, kas tur ar to ģimeni? Ja draudzeņu situāciju es censtos labot ar nu jau pieminēto "pieradini pamazām" metodi, tad uz to, ka reti satieku vecākus gan tik mierīgi neskatītos.
Par to pieradināšanu pamazām domāju, ka es sākumā noteikti biežāk aicinātu draudzenes pie sevis uz mājām, lai viņš redz, ka viņam nav par ko uztraukties un laiks tiešām tiek pavadīts ar draudzenēm. Jā, varbūt citas teiks, ka tev tas galīgi nav jādara un tā ir viņa problēma, bet viņš taču pats neizvēlējās neuzticēties un tas ir rezultāts tam, ka viņu piekrāpa. Es domāju, ka viņš tikai būtu priecīgs, ja spētu Tevi palaist kaut kur un neuztraukties ar to, ka arī Tu izdarīsi tā, kā izdarīja iepriekšējā meitene. Tāpēc apbruņojies ar pacietību un palīdzi viņam tikt pāri viņa nespējai uzticēties. :)
25.04.2013 14:17 |

Reitings 821
Kad, pie šāda veida problēmām, kuras var risināt, daudzas iesaka šķirties, es vienmēr iedomājos šo tekstu.

Domāju, ka lielākā daļa cilvēku, kuri ir lasījuši šo tekstiņu, var atzīt, ka tā tas tiešām ir, tāpēc, lūdzu, nemet vēl plinti krūmos. Protams, ja drauga neuzticēšanos nespēj izlabot un arī vēlāk nejūties laimīga šāda tipa attiecībās, domā, kas tev svarīgāsks, sava brīvība, vai viņš.
25.04.2013 14:25 |

Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
57days
Ne jau uzreiz jāšķiras, protams, pirms tam iet standarta problēmu risināšana Nr.1-izrunāšanās(kā jau vienmēr pirmais ieteikums, ko visi iesaka).
Nu un tad, ja cilvēks izrunājās par to visu un tas otrs nesaprot, tad kāpēc meitenei būtu jāmokās?
Tā noteikti nebūs pirmā problēma viņu attiecībās, un pie nākošās problēmas meitenei atkal būs jāpiekāpjas puisim? Tad kas tās par attiecībām, kur viens visu laiku piekāpjas?
25.04.2013 14:26 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
20 gadi un nopietnas attiecības neiet kopā. tas ir teikts jau simtiem reižu.

nopietnas attiecības tikai no 35!!!

Pilnīgs murgs tam ko Tu raksti! Kāds sakars ar 35 gadiem? Kur tik aplamu statistiku esi ņēmusi? Murgs kaut kāds ..

Autorei iesaku neļaut sevi ierobežot. Pasaki, ka satiksies ar draudzenēm un ja gribēsit izklaidēsities. Ja viņš Tevi mīl un uzticas - laidīs un sapratīs! Vajag pastāstīt kārtīgi kas uz sirds un ko Tu vēlies mainīt, ja viņš vēlais, lai viss līdz galam izdodas, viņš nevar Tevi tā ierobežot un Tu nevari tā pakļauties, iespaidoties! :)
25.04.2013 14:47 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
no tāda pa gabalu! neviens nevienam nepieder!
25.04.2013 14:57 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
es biju par slinku,lai visu izlasītu, bet es jau reiz rakstīju, attiecības ir labas, līdz tev nesāk traucēt. Eh, ko tik es nedarīju savos 20 :D
25.04.2013 14:59 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Tatjanas trešdienas ieliktajai bildei liels +++
25.04.2013 15:06 |

Reitings 1493
Nepārdzīvo, to var izārstēt. Pirmām kārtām puisim ir zems pašnovērtējums, to pacel slavējot viņu, sakot, ka mīli tikai viņu utt. Otrs - sāc pamazām. Tiecies ar draudzeni pa dienu. Nejautā viņam vai drīkst, pasaki, ka satiksies uz stundiņu - nostādi fakta priekšā. Pēc kāda laika dienas laiku pārnes uz vakaru. Pēc tikšanās ar draudzeni esi tāda laimīga, priecīga, lai viņš redz kā tas tevi ietekmē. Vispār palasi grāmatu - kāpēc vīrieši apprec maitas Un vispār nav ko vainot pusi, ka pati pakļaujies. Sākumā jau nevajadzēja to pieļaut. Ja puisis mīlēs, tad pieņems tevi un tavas vēlmes.

pilnīgi piekrītu pumare ieteikumiem!

kā arī - runā ar viņu vēlreiz. Pasaki - saprotu Tevi, bet saproti arī mani. Meklējam kompromisu! Un viss! Nevar taču tikai viens parādi komandēt! Ja tā turpināsiet, piedod, bet man šķiet, ar laiku šī problēma nerisināta tikai samilzīs līdz sāksi viņu nicināt...
25.04.2013 15:08 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
eva4ka, ak dievs. man bija identiska situācija. pat par to ģimeni. vārds vārdā.
25.04.2013 15:20 |

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
Nu es ar tādu puisi biju kopā gadu. Ilgāk neizturēju. Vienīgi atšķirība tajā, ka tiešī viņam patika dzerstiņi, ekstrēmi braucieni ar močiem, pat bija krāpis mani (ko uzzināju pēc šķiršanās un ta ne no viņa, bet drauga viena).
Kad es kaut kur gribēju iziet ārā ar draudzēnēm, vienkārši pastaigāties, jo ārā saulīte utt...Nepaspēju vēl pa durvīm iziet ārā, kad jau nāca sms un zvani un izjautāšana ar ko esmu ārā, ko darīsim, kur iesim. Nu bļin! Bez maz vai mani par lezbi pataisīja, vai par visneuzticamāko meiteni kada viņam bijusi. Pat iziet ārā nevarēju, kur nu vēl aiziet uz kādu kafejnīcu AR MEITENĒM. Līdz ar to gada laikā gandrīz vsp ar draudzenēm nesatikāmies, jau atsvešinājāmies. Viņa draugos draugiem.lv aicināt nedrikstēju, jo uzreiz jautājums - a kam tev viņš? Sarakstīsities? Vēl izšķiroja manus draugus, visi puiši no dr.lv tika izdzēsti. Nu jā..Man tās bija pirmās attiecības, bet nepagāja ne pusgads, kad man jau sāka tas piegriezties, speciāli uzsāktu kašķus, cerībā, ka tie nonāks līdz šķiršanai. Un beigu beigās pagāja gads, un es wnk neizturēju.
Es neiesaku tev bojāt savus nervus, tu esi jauna meitene. Man arī drīz būs 20 ;) Un pēc tā drausmīgā laika esmu atradusi puisi ar kuru man patiešām ir labi. Kurš neizrīko mani, kurš neaizliedz man satikties ar draudzenēm un kurš nav pārmēru greizsirdīgs. Un es patiešām jūtos labi. Esmu atjaunojusi kontaktus ar draudzēnēm, esmu uzsākusi iet uz aerobiku, kurš ir mana drauga nopelns. Jo viņš pats nodarbojas ar sportu un tas man bija kā stimuls arī ko tādu darīt. Un viņš neterorizē mani ar zvaniem, kapēc nerakstu vai nezvanu viņam bez maz vai ik pēc 5 min un neatskaitos ko daru, kur esmu, kapēc un ar ko velns parāvis?
Un es patiešām jūtos kā no jauna piedzimusi, jo iepriekšējās attiecībās biju pataisīta par pelēko peli kurai ļauts sēdēt tikai mājās.
25.04.2013 15:20 |

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
Un piedodied man, bet greizsirdību puišiem izārstēt nevar, arī meitenēm. Tas viņiem ir hroniski. Un tā ir daļa no viņu rakstura. Viņi vai nu paliks tik pat greizsirdīgi, vai nu vēl greizsirdīgāki, tāpēc labāk palēnām tikt no tādiem vaļā, jo sabojāsi tikai savu dzīvi. Un kāds tad prieks būs no kopējiem bērniņiem? No kopējas dzīves? Ja reāli nekādu izklaižu jums nav? Visur tikai kopā (šajā gadījumā tikai kopā sēdēšana mājās pie tv) nu ļoti jauki, it īpaši tādai jaunai meitenei kā TEW!
25.04.2013 15:23 |

Reitings 73
zili_rudzi un ko tu iesāki? paliki kopā un centies mainīt visu, vai aizgājāt katrs savu ceļu? cik ilgi tas vilkās? kā ir tagad?
25.04.2013 15:48 |

Reitings 157
Tatjanas trešdiena Lai kaut ko salabotu, jālabo ir abiem. Ja viens cilvēks ierobežo otru un tādā veidā padara viņa dzīvi nožēlojamu, tad tā acīmredzot viņam liekas norma. Protams, vispirms vajag izrunāties un censties paskaidrot kas un kā, bet cik ilgi viņai ir jājūtas kā lupatai, lai būtu pieklājīgi šķirties?
25.04.2013 15:49 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
neizturēju. bija jau grūti šķirties. ļoti grūti, bet nu ko darīt? ja es nejūtos pilnībā apmierināta un laimīga. labāk, lai ātrāk izšķiramies un miers, nekā, ja vēl bērns vai kāzas, un pēc tam aiziet simts reizes smagāk.
tas, ka eksistēja tikai viņa draugi un ģimene bija nenormāli sāpīgi. es zināju, ko gribu sasniegt dzīvē. redzēju savu nākotni, mērķus. sapratu, ka ar tādu vīrieti, kāds man blakus - tas neizdotos. mēs bijām tāds pāris, kur likās, ka mīlestība līdz kapa malai, bet saņēmu sevi rokās un izdarīju to. varbūt nospēlēja tas, ka es redzēju, ko nozīmē citādākas attiecības, negribu teikt ne labākas, ne sliktākas, bet redzēju to attiecību modeli, kurā vēlos būt.
25.04.2013 16:14 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Ja viens cilvēks ierobežo otru un tādā veidā padara viņa dzīvi nožēlojamu, tad tā acīmredzot viņam liekas norma.

varbūt jau sākotnēji nevajadzēja to pieļaut?
25.04.2013 16:17 |

Reitings 9
Reģ: 25.04.2013
Es pelnu naudu šeit - http://www.moneystrategy.info/Sojec/,
iesaku arī Tev, tas nav grūti un ir diezgan ienesīgi ;)
25.04.2013 16:43 |

Reitings 821
Lapsa, es pilnīgi piekrītu, ka jālabo ir abiem. Šinī gadījumā vienkārši ir jāsāk meitenei, pamazām sākot iepazīstināt pusi ar to, ko viņa patiesībā grib. Domāju, ka vēlāk arī puisis paspers solīti pretim.
Iespējams, ka puisis ir iedomājies, ka pagaidām nav bijušas problēmas ar to, ka meitene laiž pa kreisi tikai tādēļ, ka viņa nekur neiet. Ir jau netaisnīgi, ka šobrīdējai meitenei ir jācieš iepriekšējās draudzenes pieļautās kļūdas dēļ, bet uzticība mums visiem ir jānopelna.
25.04.2013 16:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits