Pārņemt vadību laulību jautājumos

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Liekas, ja es pati neņemšu grožus savās rokās, tā arī palikšu neprecēta :)
Draugs ir no tiem, kuram nav nepieciešama laulību apliecība, viņam tāpat ir labi un negrib to teātri, kā pats saka. Ja viņš arī precēsies, tad tikai tāpēc, ka es tā gribu. Un vēl viņa arguments - aprecēsimies, kad būs nauda. Bet naudajau tāpat nenokritīs no debesīm, tā ir mērķtiecigi jākrāj. Nu īsāk sakot viņam viss ir tā pašplūsmā. Viņš nesaka nē, bet tā kā viņam tas nav svarīgi, viņš nekustinās ne pirkstu, un viss ir uz maniem pleciem.

Man atkal ir svarīgi apprecēties, jo tomēr jau ļoti daudz gadus esam kopā. Bet es saprotu, ka ja es pati nerīkošos, nekas točna nenotiks. kaut gan no otras puses es negribu būt tā, kas piedabū vīrieti precēties. Bet varbut vienkārši visu pašai noorganizēt un pateikt datumu, kad vinam jāierodas? :D
17.04.2013 09:07 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
bet vai nav tie vīriesi pārāk augstās domās? grib nezin ko un iedomājas, ka mūžam tagad sieviete gaidīs, kāds būtu tavam pārsteigums, ja pateiktu - viss, negribi -nevajag.. tad gan sāktu domāt, ka ir arī citi vīrieši pasaulē, kas būtu laimīgi tevi apprecēt
17.04.2013 15:41 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Mums 9 gadu starpība, drīz jau 30
17.04.2013 15:43 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tad viņš doma ka tomēr neesi vinam īstā. Tai vecuma pavisam noteikti zin ko grib. Un super sievieti kas der ka uzlieta garām nelaidis. Ja nu cits noprec? Savukart pastaviga sieviete ka jau teicu ir ļoti ērti, praktiski.
17.04.2013 15:45 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Ja tas Tev ir loti svarigi tad es domaju , ka nav jega sedet un ceret vel 10 gadus . Tu tomer dzivo vienu reizi muza . Sanak , ka Tu upure sevi , savu laimi un sirdsmieru otram , kurs , ka izskatas to nemaz nav pamanijis
17.04.2013 15:47 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
40 gadi...nu tur liekas, ka viss ir skaidrs. domaju, ka taja vecuma nekadas traumas nav jegas piesaukt(ka tu to sev esi ieskaidrojusi), bet vienkarsi cilvekam ir labi tapat. nereti 40 gadnieki ir tadi dzives apmullati, visu redzejusi un izbaudijusi, ka viniem ta butu tik karteja sieva vai berns, bet ai ka jaunai meitenei gribas, pietam, ja nak vel tas vecums, ka driz bus 30 gadi, berninu nav, tikai darbs un itka virieitis. nu nepreces vins tevi! vai nu samierinies vai mekle citu puisi. domaju, ka te ari ar to ta diskusija ir sava veida bezjedziga.
17.04.2013 15:47 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es vel nebiju izlasijusi to komentaru par tavu vecumu, ka jau nospriedu, ka tev apmeram tik gadi ir.
17.04.2013 15:49 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
... bet, kad Melns diskusijā "Kāda jēga precēties?" uzrakstīja, ka vīriešiem laulība būtībā tā pa īstam nemaz nav vajadzīga, tad viss bars Melnu bija gatavas apēst bez sāls. Nu, te jums visām ir viens konkrēts piemērs! Varat man tagad mesties virsū otrreiz un turpināt praktizēt vēlamā uzdošanu par esošo.
P. s. Atvainojos par tiešumu.
17.04.2013 17:20 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
skaya, viena lieta, kad tu pati vēlies mainīties un dari to pēc savas gribas, nepiespiesti. Cita lieta, kad tev uzstāda kaut ko līdzīgu ultimātam - izmainies un tad precēsimies! Manuprāt, tā tās attiecības nebūtu jāveido.

Un es ticu, ka blakus lieliskam vīrietim vienmēr būs lieliska sieviete! Sieviete intuitīvi , bez piespiešanās mainīsies tad, ja vīrietis pats par sevi būs tā vērts.
17.04.2013 17:21 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Neons, pilnīgi piekrītu! :)
17.04.2013 17:46 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Neons, ++++!
17.04.2013 17:54 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Melns - ja tev buutu taisniiba, lielaakaa dalja sievieshu apsveertu domu kljuut par lezbieteem. Kaada velna peec vispaar sievietei buutu vajadziigs taads kretiins, kaadu tu apraksti videejo aritmeetisko viirieti - meliigs, ar kaajsarpi domaajsh, primitiivs, negimenisks, egoistisks radiijums bez moraales un ar vaaju gribu? Paaris njergas un dazi muuzjiigie vecpuishi uzreiz nenoziimee to, ka visus viirieshus tagad var baazt vienaa katlaa. Tik pat labi deelj dazaam sievieteem vareetu pateikt, ka visas ir vieglas uzvediibas aitas, kas nebuut nav tiesa.
17.04.2013 21:23 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns - ja tev buutu taisniiba, lielaakaa dalja sievieshu apsveertu domu kljuut par lezbieteem. Kaada velna peec vispaar sievietei buutu vajadziigs taads kretiins, kaadu tu apraksti videejo aritmeetisko viirieti - meliigs, ar kaajsarpi domaajsh, primitiivs, negimenisks, egoistisks radiijums bez moraales un ar vaaju gribu? Paaris njergas un dazi muuzjiigie vecpuishi uzreiz nenoziimee to, ka visus viirieshus tagad var baazt vienaa katlaa. Tik pat labi deelj dazaam sievieteem vareetu pateikt, ka visas ir vieglas uzvediibas aitas, kas nebuut nav tiesa.
Vai tiešām es tieši tā aprakstu vidusmēra vīrieti? Krista! Es domāju, ka Tu pārspīlē manis teikto! Toreiz, kad es, poligāmais nelietis :-), uzrakstīju to komentu, tas bija domāts jums, meitenēm, kā pamudinājums nevis iesaistīties attiecībās bez jūsu interešu ievērošanas nodrošinājuma, bet - vai nu likt tam vīrietim augt un pilnveidoties, ja viņš vēl ir "zaļš" (skat. augstāk, ko pati esi sarakstījusi kā "vidējā aritmētiskā vīrieša" raksturojumu) vai arī panākt, lai viņš, kuram (palieku pie sava) ir vieglāk un ērtāk juridiski sevi nesasaistīt, tomēr iebrauc laulības ostā. Likšos vecmodīgs, bet kādreiz, sen, lieliski strādāja princips "nekāda seksa pirms kāzām". Vīrietis bija spiests augt, augt un pilnveidoties, un arī precēties (= uzņemties atbildību) bija spiests, ja gribeja kaut ko vairāk par skūpstīšanos mēnesnīcā. Pašas vien esat večus izlaidušas, no kā pašām ir problēmu pilns forums.
17.04.2013 21:50 |

10 gadi
Reitings 1582
... un skries tas vecis ar gredzeniem, ja/kad sapratīs, ka nekādas haļavas (atvainojos par teicienu) nebūs! Neizlaidiet savus vīriešus! Tad pašām būs vieglāk un arī laimīgu mirkļu būs vairāk!
17.04.2013 21:52 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Melns taads prieksstats saak lenaam rasties no taviem izteikumiem par viiriesha domaashanu un motivaacijaam. :( Katraa zinjaa es esmu labaakaas domaas par viirieshu dzimumu nekaa tu. Bet nu laikam jau mentalitaate arii speelee savu lomu.
17.04.2013 21:54 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Melns - tu taču saproti, ka šis nekam neder? Jā, mana pieredze rāda, ka tos kam pāri 30 nevar glābt, viņiem vajag pašapliecināties svēšās gultās, bet 90% gadījumu Tās kurām pāri 30 baidās no mineta kā augstākā grēka. Un pat tad nevar visus mest vienā maisā. Ir arī uzticīgie un mīlošie.
Un, kas attiecās uz laulībām, tad liela daļa meiteņu nemaz pašas netiecas pēc sievas statusa. Drīzāk cenšas to atlicināt maksimāli tālā nākotnē. Tas, ka tikai vīrietis ir poligāmais nelietis ir pārspīlēti liels mīts. Sievietēm kļūstot neatkarīgākām un patstāvīgākām vairs neliekas tik nozīmīgi visu mūžu ar vienu locekli spēlēties. Sievietēm nereti bērnus nevajag, kāzas nevajag - vajag baudu, vajag karjeru, labu sociālo stāvokli. Un arī tās kurām ir vēlme pēc kāzām nav ne mazākās vajadzības pēc kāzām ar kaut kādu veci, kurš drīzāk STS uzdāvinās nekā ziedus un šokolādi. Mēs esam kļuvušas izvēlīgākas un vīriešus tas biedē, jo vidējais aritmētiskais saprot, ka tūdi rallā - nespēj ievilkt nevienu ķeksīti sieviešu prasību sarakstā. Vīrietis tiecas izlūgt roku pirmajai, kura samīlās - un kad notiek tā, ka sieviete saprot - ir vairāk vērta - aizbildinās ar nez kādām muļķībām, ka tik atkal nenāktos blamēties radu un draugu priekšā, atzīstot sevi par sliktu esam.
17.04.2013 21:59 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns taads prieksstats saak lenaam rasties no taviem izteikumiem par viiriesha domaashanu un motivaacijaam. Katraa zinjaa es esmu labaakaas domaas par viirieshu dzimumu nekaa tu. Bet nu laikam jau mentalitaate arii speelee savu lomu.
18.04.2013 18:29 |

10 gadi
Reitings 1582
Mēs esam kļuvušas izvēlīgākas un vīriešus tas biedē, jo vidējais aritmētiskais saprot, ka tūdi rallā - nespēj ievilkt nevienu ķeksīti sieviešu prasību sarakstā. Vīrietis tiecas izlūgt roku pirmajai, kura samīlās - un kad notiek tā, ka sieviete saprot - ir vairāk vērta - aizbildinās ar nez kādām muļķībām, ka tik atkal nenāktos blamēties radu un draugu priekšā, atzīstot sevi par sliktu esam.
Tu tajā diskusijā "Kāda jēga precēties?" uzrakstīji vienu ļooooti emocionālu tekstu. Pašās beigās. Un tur Tu rakstīji, ka sieviete ir vienīgā, kura var likt vīrietim justies labi. Muļķības. Zini, neesmu pētījis statistiku, utml., bet, dzirdot, ko mūsējie stāsta par, teiksim, Angliju un ASV (vietas, kur sievietes jūtas neatkarīgākas un izvēlīgākas nekā mūsējās), varu izdarīt vienu secinājumu. Tad, kad sievietes kļūst tādas, kā Tu te raksti, pie tā puiša, kurš "nespēj ievilkt nevienu ķeksīti" un kurš, pateicoties tam, teiksim, ir sācis dzert, pienāk zēns ar sievišķīgām kustībām un tādu pašu sarakstu, kurā visi ķeksīši ir savās vietās un saka: "Ejam, es zinu, kas tev, Pēter, ir vajadzīgs. Par sievietēm aizmirsti, mēs, zēni, viens otru vienmēr sapratīsim labāk." Vēl labāk, - Pēteris pamostas no dzēruma murgiem un redz, kā pa viņu Jānis ekstāzē lēkā. Un pēc tam būs, kā rakstīja Nazīc, - tēlojiet, tēlojiet neatkarīgās, pēc tam atkal varēsit forumā gaudot.
18.04.2013 18:41 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
gribētu dzirdēt vīrieša viedokli .,..
.........saka ka mīl ....... bijām kopā ļoti ilgi pie 8 gadiem.....gribējās ģimeni ,lai esam viens vesels , neviss tikkai draugs un draudzene.Teicu ka vajag apprecēties ,ja nesanāk var vienmēr šķirties,plānojām abi bērnu ,laulibā vienkāršāk ar tiem bērna papīriem....
....Viņam vajadzēja ģimeni aicināt ciemos ,un tad bildinātu,,uztaisām galdu ,visi kopā ,bet bildinājuma nebija ,tik nākamaja dienā ,jo teicu lai brauc prom,ar varu viņu neturu pie sevis ,sameklēšu citu vīru......
...sāp tas ka nebildināja pirmaja vakarā.........
vinjs saka ka mil mani,,,,,,,kļūdijās tajā vakara, grib būt kopā tikkai ar mani....bet man tas nepalidz .....pardzivoju......
18.04.2013 19:07 |

10 gadi
Reitings 1582
Jā, Sany, problēma!
18.04.2013 21:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits