Vai tad es apgalvoju, ka viņi nav tāda pati sabiedrības daļa?! Homoseksuāls cilvēks kā cilvēks, strādā, dzīvo utt.
Bet, manuprāt, tomēr ir liela atšķirība starp heteroseksuāua pāri un homoseksuālu un nav runa par to, kas notiek gultās. Kaut vai vienkārši ņemot - lielākā daļa homoseksuāļu aizstāvju parasti bļauj, ka viņi tādi paši kā mēs, kamdēl gan neļaut viņeim laulāties, adoptēt utt. Teikšu vienu un uztveriet, saprotiet kā gribat - es neesu pret gejiem, lezbietēm kā cilvēkiem, kamēr netiek rīkotas parādes un bāzts acīs viņu dzīvesveids, jo es kā tradicionāli orientēts cilvēks parādes nerīkoju un gejiem nebāžu acīs savu dzīvesveidu. Variet mani nogāzt samazgām, bet es personīgi šādus ģimenes modeļus ar bērniem neatbalstu, jo tas ir pretdabiski. Lai varbūt kaut nedaudz saprastu manu nostāju teikšu caur riebīgu salīdzinājumu - ja dzimst cilvēki ar kādām anomālijām, tad parasti tie ilgi nedzīvo, katrā ziņā ļoti retos gadījumos spēj turpināt dzimtu. Jo dabā ir iekārtots, ka izdzīvo stiprākie, bet tie, kas ir ar novirzēm, sugu neturpina. Līdz ar to, manuprāt adopcijas, surogātmātes u.c. veidi kā homoseksuālisti cenšas tikt pie ģimenēm ir mākslīgi veidotas metodes, kas iet pret dabu.
Variet mani noriet cik es ļauna, pretīga utt., bet mani homoseksuāli orientētie draugi izprot manu viedokli.
Tām, kas apgalvo, ka pētījumos pierādīts, ka cilvēki piedzimst ar vienu vai otru orientāciju. Gribētos vispirms pajautāt cik gejus vai lezbietes pazīstat un vai šo jautajumu kādreiz esat arī ar viņiem apspriedušas, jo mani homoorientētie draugi visi kā viens agrāk vai vēlāk ir atklājuši, ka ne vienmēr orientāciju bijusi vērsta pret savu dzimumu, bet gan tikai pēc seksuāla rakstura traumas tā ir mainījusies. Tā lūk. Neņemos apgalvot, ka visiem tā ir, bet tā nu tas ir manā draugu lokā un par pamatu saviem uzskatiem ņemu tikai to, ko dzīvē esmu redzējusi savām acīm, nevis salasoties vai saskatoties kadas filmas vai ko citu.