Trakais ''vīrietis''!

Reitings 54
Reģ: 14.04.2013
Ir lieta, par kuru biju piemirsusi, jo biju prom no valsts, bet atpakaļ došanās laiks tuvojas un līdz ar to nāk stress virsū.
Tātad biju kādu laiku kopā ar puisi un mēs izšķīrāmies. Drīz pēc tam sākās nomelnojošas vēstules maniem draugiem (tiesa ne tiem tuvākajiem), kaimiņiem, paziņām, kurus viņš dzīvē nemaz nav saticis. Jā, patraki, bet dažreiz puiši tā mēdz rīkoties. Visdīvainākais šajā visā ir tas, ka manis nomelnošanas stāsti tika līdz manai omei (un vecākiem, bet viņi to asi neuztvēra, es tomēr esmu viņu bērns). Līdz tādai pakāpei, ka ome mani ienīst un ņirgājas par mani, bet tomēr pieklājības pēc man pie viņas būs jādodas un jāklausās uz mani vērsti apvainojumi, arī nepatiesi. To es izbaudīju, kad biju LV atbraukusi, pie viņas trīcēdama aizgāju, jo puisis man darīja zināmu savu varoņdarbu. Un es vairs to nevaru atgriezt, jo viņš ar viņu zvanās katru dienu jau daudzu mēnešu garumā, viņš viņai ir dēla vietā (tikušies viņi bija divas reizes). Sajūta arī, ka viņš grib mantot viņas īpašumus, jo tiek nomelnota visa mana ģimene, bet tas ir cits stāsts. Un viņam ir lieliskas mahinatora, iežēlināšanas u.c. spējas, kuru man nav, tāpēc zinu, ka cīņa ir zaudēta, esmu omi zaudējusi. Kā arī viņš vienmēr uz svētkiem sūta manai ģimenei apsveikumus, lai gan dzīvo simtus kilometrus tālu un satika viņus tās dažas reizes, kad bija kopā ar mani, nekādu kopīgu paziņu viņiem nav. Un mani tas viss biedē, ka tik nebiju sagājusi kopā ar kādu trako. Es viņa dzīvē neesmu pilnīgi (nav sakaru ar viņa ģimeni, draugiem (kuru tad viņam nemaz arī īsti nebija), nevienam nerakstu, bet viņš ir manā dzīvē vairāk nekā vajag, man nav ne jausmas, ar kuriem maniem paziņām viņam ir izveidojusies labs kontakts un notiek manis apsmiešana, manas ikdienas aprunāšana. Es nezinu, kuram varu uzticēties, jo kojās un augstskolā man sirdsdraugu nebija, tikai tādu, ar kuriem uzsist klaču vai patusēt. Atgriežoties nezināšu, kuriem varu uzticēties un kuri ir ''spiegi'' (kā viņš teica). Jautājums- kaut kā atriebties?Bet tas tikai izsauktu lielāku pretreakciju.
Atvainojos par savārstījumu, bet pie šīs tēmas es nespēju loģiski domāt.
14.04.2013 22:34 |

Reitings 54
Vai no parastā telefona arī var kādu numuru uzlikt kā pāradresētu? Lai gan viņi divatā jau ir izveidojuši savu ''koalīciju'', ka slēpj, ka viens ar otru sazvanās. Par cik ome smaga, mazliet ļauna rakstura, tad arī ar viņas vienīgā bērna (manas mātes) ģimeni attiecības nav no tām mīļākajām un šis puisis to izmanto, jo omei tā visu laiku bija trūcis, ka kāds ar viņu katru dienu pa telefonu runā. Daļēja vaina mūsos visos šajā sakarā, bet viņā bieži ir tāds ļaunums iekšā, kad viņa runā, izsakot tiešus apvainojumus, kad viņai kas nepatīk, tāpēc arī visa ģimene bieži necēla telefonu jau kādu gadu, kad viņa izmisīgi zvanījās. Puisim šo visu attiecību laikā stāstīju, tā ka atbildība gulstas uz maniem pleciem tomēr.
14.04.2013 23:18 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man šķiet, ka tikai senos laikos mantojumu dabūja vīrieškārtas cilvēks, mūsdienās dabū godīgi uz pusēm abi
14.04.2013 23:47 |

Reitings 54
Šarlote, tās ir apstrādājamās zemes un meži, nevis dzīvokļi pilsētas centrā un man brālis zinās labāk kā ar tiem rīkoties, tā ka tur tiešām viss ir kārtībā :)
15.04.2013 00:43 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Šausmīga situācija. Bet, manuprāt, tomēr ir jāsatraucas arī par otru lietu - cik ilgi tad jauns vīrietis svešai vecmāmiņai zvanīs? Gadu, divus? Atradīs jaunu meiteni un noteikti beigs zvanīties. Un tad autores omei var palikt pavisam traki, jo ir taču pieradusi, ka kāds par viņu sācis interesēties. Tiešām briesmīgi. Man pat nav, ko ieteikt.
15.04.2013 05:18 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Mans ex arī tā darīja, tobelēja mammu, brāli, māsu un manu draugu. Draugs tajā laikā nebija LV, tad nu viņam zvanījās, sūtīja SMS, ka mēs tiekamies, ka es viņu izmantoju utt...
Es viņu vnk ignorēju. Paņēmās pārus mēnešus un miers. Tagad vēl mēdzu saņemt SMS ar ironiskiem tekstiem, bet neņemu galvā, jo lielāks ignors, jo ātrāk miers.
15.04.2013 08:28 |

Reitings 157
Reģ: 12.06.2012
tādā gadījumā tam džekam visi nav mājās. Lai telefonā turētu 100 meiteņu nobloķētus numurus... Ja atpakaļ negrib, kāda jēga saszvanīties ar bijušās vecmāmiņu? Vēl kaut kādā veidā šantažēt...
Piekrītu par veco draugu aizmiršanu un jaunu atrašanu. Ja vari, arī cik vien vari, distancējies no ģimenes, ja jau neko nemantosi un tev ar viņiem nav tuvas attiecības. Dzīvo savu dzīvi, atrodi jaunus draugus, bāz džekam acīs to, cik labi pavadi savu laiku (bildes no pasākumiem facebook or smth). Gan jau ka viņam nav vienalga, ja jau sazvanās ar tavu vecmāmiņu...
15.04.2013 09:28 |

Reitings 54
Jessica, es domāju, ka viņi jau viens otram ir kā ģimene, jo abi ar tieksmi uz lielu pļāpāšanu, abi samērā vientuļi, bez tam viņš vislabāk saprotas ar veciem cilvēkiem starp visām paaudzēm.
15.04.2013 13:35 |

Reitings 54
Lai vai kā, tagad jūtos tik labi izkratījusi sirdi, ka neesmu tik nervoza saistībā ar šo vairs kā biju sastresojusies vakar. Cerams, ka ar šādu pašu mieru ieradīšos mājās :)
15.04.2013 13:39 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Alise, un ko viņš tādu saka tavai omei un citiem cilvēkiem,kas tevi tā aizvaino? Un par ko tieši ome ņirgājas?

Varbūt viņam tagad ar tavu omi ir attiecības (l) :D
15.04.2013 13:49 |

Reitings 54
Par ko tieši ome ņirgājas es uzrakstīju augstāk. Nu, tajā visā, ko viņš viņai ir stāstījis, ir sava daļa patiesības, lielākā vai mazākā mērā. Tas, ka es reizi divās nedēļas izdzeru kādu sidru , ka mēnesī izsmēķēju kādas 5 cigaretes un, ka man ir bijuši daži nakts sakari agrākos laikos- tā ir taisnība. Bet viņš pats ir ļooti pareizs, ar seniem uzskatiem, ka viņa acīs esmu alkoholiķe, pīpmane un vieglas uzvedības meitene, un viss ir sapušķots, cipari lielāki. Un vecmammai protams šoks, kā var būt sex pirms kāzām, pietam ar vairāk kā vienu puisi, kā var būt smēķētāja, kā arī mans alkohola patēriņš ir sacelts debesu augstumos utt. Ai, tas ir tik komiski, ka nav pat jēgas īstenībā rakstīt, bet ir vienkārši cilvēki ar saviem uzskatiem, un, ja vēl manus nedarbus piepušķo, tad sanāku beigās ļoti pagrimis mazbērns, kurai vieta ir cietumā :)
Par draugiem- ir sastāstīts, ka es esmu par viņiem ik palaikam smējusies un, ka es visu noliegšot. Nav tur jēgas man skaidroties, tiešām vnk jāizmirst par viņiem un jāpieturas tikai pie pašiem pāris tuvajiem draugiem, kurus viņš neuzdrošinājās aiztikt :)
15.04.2013 14:08 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Tak pasūti viņus visus tālāk, nepievērs uzmanību un dzīvo tālāk. Izsvītro no dzīves tādus cilvēkus. Un ja arī viss tas apstāsies tava ome tev vairs nekad nebūs tāda kā bija agrāk, un jums nekad nebūs tādas attiecības kā agrāk.
Vēlāk paši tie cilvēki nožēlos, kad gribēs piedalīties tavā dzīvē!
Tavās kāzās un bērnu satikšanās, par piemēru.
15.04.2013 14:14 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu nezinu.
Es laikaim ierodoties tēlotu baigo duru : neko nezinu, ak viņš šitā par mani runā? - pirmā dzirdēšana. Nekas tāds nav bijis. Laikam džekam mazvērtības kompleks, jo es viņu pametu. Viņam vispār jaunas attiecības ir. Nu re : cilvēks vienkārši izklaidējas utt... :)

Netaisnotos. Vienkārši visu uztvertu mierīgi, itkā nekas nebūtu bijis un izdevīgā momentā vienkārši sevi celtu saulītē : D. : D : D

Jo vairāk taisnosies un gruzīsies, jo dziļāk Tev dvēselē ielīdīs.
15.04.2013 14:30 |

Reitings 54
Monro, jā, tev ir taisnība :) Bez tam man ir otra vecmamma, pievērsīšos viņai vienai tā vairāk.
15.04.2013 14:30 |

Reitings 10509
Stipru mugurkaulu un galvu augšā. Savādāk tiešām visu acīs paliksi staigule.
15.04.2013 14:31 |

Reitings 54
Zīle, līdz šim caur vēstulēm (jo nevienu dzīvē vēl neesmu satikusi kopš šķiršanās, izņemot omi un vecākus) citiem noteicu, ka par viņu neko sliktu neteikšu, ka pati netaisnošos, nav jēgas.
Ai, tā problēma nav nemaz tik liela īstenībā, jāmācās vienkārši būt stiprākai un vienaldzīgākai.
15.04.2013 14:37 |

Reitings 10509
Omei vari uzdot jautājumu : Kam viņa vairāk uzticās? Savai mazmeitai kuru viņa zin no bērnības! Vai kaut kādam tipam, kurš aktīvi sācis komunicēt tikai pēc jūsu šķiršanās? Lai ome padomā.
15.04.2013 14:42 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
dabuj,cik vien iespējams šīs vēstules uz rokas un ej uz policiju, tur jau ir pants kāds + caur tiesu var dabūt naudu par morālo kaitējumu.

Tas nav normāli, šim puisim ir jāarstējas, vispār jau labāk publicēt arī viņa vārdu,lai vairāk neviena neuzduras uz šī maniaka.
15.04.2013 14:43 |

Reitings 10509
... Vai kaut kādam murmulim kurš tevi nomelno.
Šis jautājums jāuzdod aci pret aci.
Ja izvēlētos to murmuli, es pagriestos un vienkārši aizietu!
15.04.2013 14:47 |

Reitings 10509
Vabolēn.
Viņa nevar publicēt viņa vārdu, jo tad autori var paņemt par nomelnošanu : D
15.04.2013 14:49 |

Reitings 10509
Lai cik tas smieklīgi neizkalusītos :D
15.04.2013 14:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits