spruce, par tām biksēm-tas tik tiešām ir tik apkaunojoši!!! Man pat tikko ģimenes locekļu klātbūtnē bija kauns iet ar tām biksēm, kas agrāk vaļīgas bija,nācās pārģērbties,jo,redz,kā ir-kad visu laiku apkārt kladzina "o,cik tu tieviņa palikusi, tev vairāk jāēd", tu,cilvēks, tieši to arī sāc darīt!!!! Visi apkārt teica, ka es sportiska palikusi, kaulaina,nu tā pozitīvi, bet sakāpa un tā savā ziņā eiforija likās,ka saglabāsies mūžīgi, sākot nekontrolēti rīt un pilnīgi atskatoties no normāla uztura! Vienkārši tāds kā klikšķis galvā bija,kokrēta noraušanās!!! Un vēl tas,ko tu saki par āboliem,kad tievēju, nekad principā neēdu, nesen atsāku un arī sāku aizdomāties,vai tie nav tie, kas to apetīti izraisa! Laikam tikko to apstiprināji!
Parfait, pēdējos astoņus mēnešus miltus neēdu vispār, varētu teikt, ka tā noteikti ir panākuma atslēga, a kas pirms mēneša notikās? Viss, sākot no mannā,beidzot ar picām, vafelēm, pankūkām, u.tt! Ja tā padomā, esmu necilvēcīgi izturējusies pret savu organismu,bāzusi viņā tādus mēslus, ka kauns tikko vēl dubultojās.
Elīna,ko sportoji? Kas būtu visintensīvākais?