Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Izmisums!!!

Reitings 5
Reģ: 15.03.2013
Sveikas meitenes!
Esmu bezizejā un nezinu ko man darīt, tāpēc vēršos pie Jums.
Esmu ar draugu kopā 5 gadus. Ta nu ir sanācis, ka tagad esmu ārzemēs. Bet attiecības ir aizgājušas nu vnk galīgi pa pieskari. Mans draugs man visu laiku dara pāri, melojot par to ko dara, kur atrodas utt. Agrāk nekad nav bijušas problēmas ar alkoholu vai tusešnu apkart. kā arī krāpis viņš mani nav, cik vismaz zinu.Ir tik daudz VISA kā bijis, ka nespēju visu uzrakstīt. Meli, vienaldzība, saukāšana utt. Es nezinu ko man darīt. Šķirties vai nervozēt te visu laiku par to ?
Vnk bieži liekas, ka pati pie visa esmu vainīga un pat tad, kad tāda nejūtos, skrienu viņam no pakaļas apzinoties, ka to vajadzētu darīt viņam! Esmu izmisumā! Domāju par šķiršanos, bet šķiet, ka nespēšu bez viņa dzīvot. Droši vien izklausos pēc idiotes, bet es vienkārši vairāk nespēju... Attiecībās ir gājis visādi...Tas, kas mani grauž un kādēļ sevi pie visa vainoju ir tas, ka pirms gada viņu nokrāpu ar vienu puisi. Un pati sev to nespēju piedot. Bet līdz tam nonācu mūsu drausmīgo strīdu rezultātā. Visu laiku bija nemitīgie strīdi. Kad tas notika, teicu viņam, ka jāšķiras, viņš man lūdzās, lai nāku atpakaļ. Lai gan teicu, ka jāšķiras, jo tas vilksies līdzi visu dzīvi, tomēr piekritu būt kopā.. Tā gads ir pagājis un mēs joprojām strīdamies...It kā mīlestība, bet tajā pašā laikā nenormālais egoisms un iedomība no viņa puses.Tagad kad esmu prom, viņš man melo par to ko dara, ar ko ir kopā un kur atrodas! Kad viņam pārmetu par to ka viņš man elo, viņš sāk mani saukat par m**ku, ka es pati esmu mele utt. Es viņam nekad dzīvē ne par ko neesmu melojusi! Pat tad, pirms gada uzreiz visu nākamajā dienā izsāstīju par notikušo.Un tagad viņš man ir sācis melot...es nespēju tā dzīvot! Es nezinu ko lai daru! Ir grūti izstastīt situāciju pašos sīkumos, tad jūs mani saprastu labāk, bet tad nenormāļi daudz jāraksta būtu. jau tagad esmu te izplūdusi...mana sievietes pašcieņa ir zudusi...iesakiet ko man darīt, lūdzu!
29.03.2013 01:03 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu attieciibas liekaas jums galiigi neveseliigas. Juus shos visus 5 gadus visu laiku striidaties?
29.03.2013 01:24 |

Reitings 313
Reģ: 05.01.2013
Izlasi pati, ko esi rakstijusi, tur pat nav divu domu- protams, ka jāšķiras!
29.03.2013 01:32 |

Reitings 15
Reģ: 08.05.2012
Gribi sāpināt sevi vēl vairāk- nešķiries. Gribi tālāko dzīves daļu dzīvot pinvērtīgi un laimīga- šķiries.
29.03.2013 01:51 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Dzeks tev atspeleties grib par to, ko pati izdariji, (viens no iemesliem, kapec melo).
Domaju, ka agri vai velu vinjs to realizes.

Nu ipashi veseligas jums taas attiecibas neizklausas, drizak pec apmatibas un piekjersanaas izskataas. Jajautaa, kada ir jusu attiecibu kopaa bushanas jega?
29.03.2013 02:06 |

Reitings 5
Reģ: 15.03.2013
Nav jau tā, ka pilnīgi visu laiku strīdamies, bet nu jā...ļoti biežī.
Vakar arī runājām pa skaipu, bija strīds, es viņam pateicu, ka ne pie kā, kas ir bijis nejūtos vainīga- ne pie kādiem strīdiem. Vienīgais, kas bija mana lielākā kļūda bija tā, ka aizgāju pa kreisi. Viņš man pajautāja vai tikai pie tā jūtos vainīga, es teicu, ka jā, ka tikai pie tā. Viņš nolika klausuli un vispār neatbild vairāk ne uz maniem zvaniem ne sms...Man pilnīgi ir sajūta, ka viņš pats vnk grib izskirties bet nevar sadūšoties to pateikt, vai arī visu dara tā, lai es pati to pateiktu un lai viņam tas nebūtu jādara. Kaut gan tajā pašā laikā saka man ka mīl mani. Es neko nesaprotu...kā tā vispār var izturēties pret otru..
29.03.2013 11:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits