Nopirku vakar veikalā spontāni un tgd nesaprotu kas tas ir? Piens tas nav, jogurts arī nē - tas kaut kāds izstrādajums? Viņš tāds jokains - kāda veidā lietojat? Vnk dzerat kāds ir???
Es neizprotu to dzērienu, bet vaniļas un zemeņu ir ok.
Labāk sablendēju paniņas ar banānu- tas ir mans gardums, kam nestāv klāt nekādi spēka dzērieni )
Kaut kas līdzīgs sūkalu proteīnam, viņā ir vienkārši gana daudz olbaltumvielu, tāpēc labs produkt pēc treniņiem un pirms. Tās ir olbaltumvielas, kas ātri uzsūcās. Var izmantot arī biezzupār, kokteiļos. Tikai bez garšām, jo tajos ar ir kaudze cukura.
"Piena spēks" ir piena produkts, nevis piens. :) Esmu dzirdējusi, ka citi lej to pie kafijas. Kur citur pielietot - nav ne jausmas. Man pašai "Piena spēks" negaršo.
Tas nav ne piens, ne jogurts. gatavots no piena sūkalām, ja nemaldos. Daudz olbaltumvielu un visādu citu labu vielu. Reizēm nopērku, dzeru tīrā veidā kā pienu.
PAldies. Kaut kads jokains viņs ir. Pirmo reizi pirku - arī pēdējo. Liekas tāda treknulīga garša, kaut tauku 1% tikai. Bet tāda sajūta it kā saldo krējumu dzertu.